• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heryere gelmeye çalışan kayınvalide

Bence cidden gitmeyin. 1.5 yaşında çocukla ne yediğinizden içtiğinizden ne de gezdiğinizden birşey anlayacaksınız. Daha çok sinir olup döneceksiniz. Dayanamayıp söylenirseniz bir de üstüne suçlu çıkacaksınız.
Yahu çocuk sahibi olmadan çocukla gezmek kadar kötü bir kader olamaz 🤣

Vallahi ya oğlu desin ya siz bazen o kalp kırılmadan sınırını bilmiyor insanlar.Ben sizi haksız bulmadım bende istemezdim

Aslında çözüm mahallede değil, dedim ya bir önceki mesajda tek araba var ve genelde eşim müsait olsuyor, kızdığım noktada bu zaten ben azıcık anlayış istiyorum, elbette sıkılıyordur elbette gezmek ister , oğluyla da vakit geçirmek ister, eee kızına gelince damadı uzakta çalışıyor eee damat gelsin de onlar başbaşa biraz zaman geçirsinler, öteki oğlu taviz vermez izinli gününde alır sevgilisini gezer benim kocam ne ona kıyabilir nede bana öyle olunca da gelen geliyor bana, sinirimden biraz önce eşime dedim al annenin canı sıkılmış yiğeninle gezdir biraz dedim
Buna benzer konularda oldugu gibi burdada sorun ortak mal.Niye ortak araba kullanıyorsunuz ,araba kimin

O zaman da ben mutlu olamıyorsam herkesi mutsuz ederim. Bana huzur yoksa kimseye yok arkadaş. O geldiği yeri, tatili, gezmeyi hepsine zehir edip, yenilen içilen her lokmayı boğazlara dizmek farz olur. :KK52:Zaten her türlü mutsuz oluyorum, onlar da mutlu olmasın o zaman.
Haha benimkine öyle yapamazdin 🤣
Oglum beni de falancaya birakin hastaymis gecmis olsun diyeyim , falancaya gelince de ayip olur bir görünün gidin, bir görünürdük sonra kalkarken eşim anne biz gidiyoruz dönuste seni aliriz der , kv yok oglum iş cikarma basina birlikte gidelim iste der bizimle çikar.

Sonra eşime oglum gelmisken falanca yerden bir bulgur alalim der. Bulgur aldigimiz yerin alt sokaginda kizi var gelmisken ablani da gorelim 😅
Abladan cikinca oglum gelmisken şu ucuzcu manavdan sebze alalim size de aliriz , manavin üst sokaginda kaynim oturuyor, gelmisken abinle yengeni de görelim 🤣
Eve dönünce eşim, canim bir dahaki sefere gezeriz istedigini yapariz.
Bir dahaki sefer ,üsttekinin aynisi 😅

Valla sinirden gülüyorum artık 🤣
O derdi çok iyi bilirim 😬
Ben arabayi sattirdim 🤣
Borca batti arabayi satim mi dedi sat dedim istesem borcu kapatirdim araba kalirdi 😅
Sonra bir daha aldik belki duzelmistir diye aldigimiz hafta kendi kendine oglusuyla planalr yapip 4 kere binip bir yerlere gitti 😬
Onu da bahanelerle sattirdim zaten çok masrafli ciktiydi 😬
Eşim araba diyo ben hehe diyorum, içimden de bu memleketten km lerce uzaga gitmeden araba maraba yok diyorum 😅

Oglum beni de falancaya birakin hastaymis gecmis olsun diyeyim , falancaya gelince de ayip olur bir görünün gidin, bir görünürdük sonra kalkarken eşim anne biz gidiyoruz dönuste seni aliriz der , kv yok oglum iş cikarma basina birlikte gidelim iste der bizimle çikar.

Sonra eşime oglum gelmisken falanca yerden bir bulgur alalim der. Bulgur aldigimiz yerin alt sokaginda kizi var gelmisken ablani da gorelim 😅
Abladan cikinca oglum gelmisken şu ucuzcu manavdan sebze alalim size de aliriz , manavin üst sokaginda kaynim oturuyor, gelmisken abinle yengeni de görelim 🤣
Senin kayınvaliden oynuyor da ben o oyunu bozarım. :) Aaa öyle mi, siz annenle gezin der arabadan inerdim. Hem planımdan olup hem de vaktimi istemediğim bir şekilde harcayamam. Ablasına abisine, manava falan kendi gitsin, beni sürükleyemez.
Evli olmayı idrak edemeyip anasının kucağından ayrılmayana ayak uyduracak halim yok. Bir karısı olduğunu hatırlayıp ayak uydurması gereken o.

İçim şişti 😆

Senin kayınvaliden oynuyor da ben o oyunu bozarım. :) Aaa öyle mi, siz annenle gezin der arabadan inerdim. Hem planımdan olup hem de vaktimi istemediğim bir şekilde harcayamam. Ablasına abisine, manava falan kendi gitsin, beni sürükleyemez.
Evli olmayı idrak edemeyip anasının kucağından ayrılmayana ayak uyduracak halim yok. Bir karısı olduğunu hatırlayıp ayak uydurması gereken o.
Benim isyanim da fazla sürmedi zaten 😅
Iki üç defa böyle olunca ben gelmiyorum diye resti çektim kendi annesiyle gitti 😬
Yine de gitti ya oysa plan bizimdi kv araya kaynak yapiyordu hep , bu çok acıydi😅

:) Bana bir sinir geldi. Eve gelince burnundan getirdim der misiniz, rahatlayayım. :KK53:
Olmaz mi burnundan fitil fitil geldi 😅
En güzeli de arabayi satmakti 🤣
Yagmurda karda kişta motorla gezinip duruyor 😅
Cok usuyorum işe giderken yagmurda islaniyorum araba alsak diyo hehe diyorum müstehak 😬

Olmaz mi burnundan fitil fitil geldi 😅
En güzeli de arabayi satmakti 🤣
Yagmurda karda kişta motorla gezinip duruyor 😅
Cok usuyorum işe giderken yagmurda islaniyorum araba alsak diyo hehe diyorum müstehak 😬
Kayınvalidenizi motorun tepesinde hayal ettim de... :D Ay lütfen olsun, çünkü neden olmasın.

Kayınvalidenizi motorun tepesinde hayal ettim de... :KK70: Ay lütfen olsun, çünkü neden olmasın.
Bir defa bindi onu da bana inat bindi , sonra bir daha binmedi 😅
Eşime beni bir yere götür dedi , ben de araba yok nasil götürsün dedim, birinden emanet bulsun diyor ( oldu senin keyfin icin emanet alalim) eşim alamam deyince, ben motora binerim dedi 🤣

Bir defa bindi onu da bana inat bindi , sonra bir daha binmedi 😅
Eşime beni bir yere götür dedi , ben de araba yok nasil götürsün dedim, birinden emanet bulsun diyor ( oldu senin keyfin icin emanet alalim) eşim alamam deyince, ben motora binerim dedi 🤣
Bindi mi sahiden? :KK57: Pes!
Bisiklet alsa eşiniz, ona da biner valla. :D Kaykay falan da olur. :D

Surat asmak, tavir koymak daha zor ve anlamsiz degil mi? Ayrica probleminizide cozmuyor. Kayinvalide gelmek istediginde basbasa kalmak istiyoruz diyebilirsiniz, bu kotu birsey degil ki

Back
X