Hesabı bana ödetiyordu

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Merhabalar...
Eski erkek arkadaşım, hesabı hep bana ödetiyordu. Cüzdanımı unutmuşum bahanesini uyduruyordu her zaman. Bu bir degil, iki degil. Sayısız oldu. Herkes kendi yediğini ödesin istiyordum bende. Kimse benim yedigimi ödesin istemem kimseye de ödetmem. Ama o cüzdanını bile çıkarmaya tenezzül etmiyordu. Bazı umursamazliklari da vardi tabi. Mesela ben ona derdimi anlatırken o bana derdini anlatmıyor, düşüncelerini söylemiyordu. Onun beni sevdiğine inanamamıştım. Pek konusmayarak bitirdik aramızdakileri. Suan biraz üzülüyorum kızlar. Neden üzüldüğümü de bilmiyorum. Alışmış olabilir miyim? Bazen içim acıyor. Sizce bu normal mi? Sevmediğim biri için üzülüyor olabilir miyim?

Keriz yerine konmayımı özledin,tırtıklanmayamı alısmıstın?

Biliyorum güzel bir yanı yok. Belki de yalan yere seviyorum dediği için üzüldüm. Gerçi inanmiyordum ama. Kendimle celisiyorum farkındayım. Sadece bu his neden oluyor anlamadim.

Neden üzülüyorsun ki insanda biraz grur olmalı yahu ne o öyle cüzdanımı unuttum.. kurtulmuşşun sen bence sevin.. alışkanlıktır o geçer..

Uzulmemin nedenini bilmiyorum işte. Sevmiyorum buna eminim. Bu yüzden üzülüyor olamam.

Keşke bana geri dönse de yine yediğini içtiğini bana ödetse diye mi düşünüyorsun_?

Ben sana neden içinin acıdığını söyleyim canım.Yaşanmışlıklardan sonra kestirip atılsa üzülmezdin emin ol.Çünkü farkındasın bazı şeylerin.Dikkat et buradaki bayanların genel sorunu karşısındaki erkek(adam demiyorum) bazı şeyleri netleştirmeden hayatından çıkıyor.Eğer ayrılma olayında net olarak konuşulsaydı farklı ruh halinde olurdun.

Ilk defa ozlemini bu sekilde dile getiren birini görüyorum.hesabi bana kitliyodu özlüyorum derseniz insanlar ne desin

para mevzularında boyle yapan adamı hic ozlemezdim heralde maddiyatcı degilim ama bir erkegin hesabı karsısındaki kadına kitlemesi cok itici erkek biryere goturuyorsa kadını kadının cebindeki paraya degil kendi cebindekine guvenecek yoksa parası cıkarmayacak bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…