Hesabı bana ödetiyordu

Dusunmemeye çalışıyorum umarim o insanla karsılaşmam tek temennim bu. Çok üzülmüştüm onun yüzünden, tek dert para değildi. Hepsi aklima geliyor ne kadar aptalliklar yapmışım diyorum.

Tek derdinin hatta paranın hiç dert olmadığının farkındayım.
Öyle bir kıza benzemiyorsun zaten.
Seni öldürmeyen şey güçlendirir unutma!
Karşılaşacaksın.Karşılaşman daha iyi olur.
Sen güçlüsün unutma

insanin manevi anlamda gözü kapalı degilse, o insan güçlü oluyor. Bir ara gözüm kapalıydı göremiyorum gerçekleri. Çok teşekkür ederim

Cüzdanını unuttuysan yemek yeme o zaman deseydin sen de, 1 değil 2 değil canım
salla gitsin napcan o ilerde eve gelirken ekmek bile almaz

ne değişik insanlar var ya.. yedirip içirmişsiniz bir de üzülmeyin hayırsız için

Cüzdanını unuttuysan yemek yeme o zaman deseydin sen de, 1 değil 2 değil canım
salla gitsin napcan o ilerde eve gelirken ekmek bile almaz

Evet kendini bildiği için, benimle baktin gelecek yok tabi falan dedi zaten. Onunla gelecek de dusunemezdim. Sadece aklimdaki insanin yerine koymusum onu.

ne değişik insanlar var ya.. yedirip içirmişsiniz bir de üzülmeyin hayırsız için
Aynen resmen öğrenci halimle... artık bir şey yemiyordum icmiyordum. Bazen lavaboya gidiyordum odesin diye. Ama bana acik açık sen öde diyordu. Yemek ismarla diyordu.

Aynen resmen öğrenci halimle... artık bir şey yemiyordum icmiyordum. Bazen lavaboya gidiyordum odesin diye. Ama bana acik açık sen öde diyordu. Yemek ismarla diyordu.

yani durumum yok dese yine anlarım açık sözlü olsa.. ama öyle sizi saf yerine koyması hoş değil.. size değer veren biri zaten böyle davranmaz boşverin..

yani durumum yok dese yine anlarım açık sözlü olsa.. ama öyle sizi saf yerine koyması hoş değil.. size değer veren biri zaten böyle davranmaz boşverin..
Evet işte boşluğuma denk geldi sanırım ya da cidden o sıra saflığım tuttu. Ne bileyim insan bazen düşünemiyor.

Baya baya sebü kullanıyormuş. Bence hiiç aklına bile getirme zaten çokta iyi anılar bırakmamış sanaaa

Ayy iyi olmuş bittiği
Bence siz bu kişi için ödediğiniz hesaplara üzülüyorsunuz
Ne alışkanlığı bu adam alışkanlık yapmaz ya atın kafanızdan
Erkek biraz dırayetli kuvvetli olmalı,kadın parası devamlı yememeli
Çok çirkin buluyorum bu gibi durumları varsa yapmıyorsa bu onun acizliği
Allah daha iyileri ile karşılaştırsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…