Hesabı bana ödetiyordu

Şu sıralar çok yalnız hissediyorum. O kadar degersiz miydim de öyle davrandı demisligim de var.

Bunun o salakla değil sizin kendi içinizde hissettiklerinizle ilgisi var.Duygularınızın dışarı çıkabilmesi içinde biryere kanalize etmeye ihtiyacınız var.Siz de eski ilişkinizi seçmişsiniz

Bunun o salakla değil sizin kendi içinizde hissettiklerinizle ilgisi var.Duygularınızın dışarı çıkabilmesi içinde biryere kanalize etmeye ihtiyacınız var.Siz de eski ilişkinizi seçmişsiniz

Duygularımı başka bir konuya yansıtmayı isterdim. Bunun çaresi var mı?

Duygularımı başka bir konuya yansıtmayı isterdim. Bunun çaresi var mı?

Değersizlik ve yalnızlık duygularını baska nasıl bir konuya yansıtabilirdiniz ki? Genelde hep ilişkiler hatta ayrılıklar secilir..

Bu duyguları atabilmenin tek caresi terapi..ama arada bir gelen ve hayatınızı çok etkilemeyen bir durumda, bu duygularla da yasıyor insan

Farkında mısınız? Allah sizi böyle bir insandan korumus.üzülmeye gelince insan iyi şeyler olsun diye alir birini hayatina hayal kırıklığı toplamak için degil sizi üzen hayal kırıklığı o insan degil, yolunuza bakin değmez

3 yıl önceki halimi gördüm sizde. Hesap ödetmeler, umursamaz davranışlar, hepsi aynı. Tamamen alışkanlık, sevmediğin için üzülebilirsin, bunun ismi tam nedir bilmiyorum ama. Seni o kadar çok iyi anladım ki. Biraz zaman geçtikten sonra hayatında hiç tanımak istemediğin kişiler listesine alcaksın eminim.

senin için harcamadığı paraları harcatan biri çıkacaktır, sular seller gibi harcarlar benim de vardı öyle bi sevgilim benden esirgerdi başka kızlara yağdırırdı boşver kimsenin sevgisine de parasına da muhtaç değiliz

Biz kadınlar hassas varlıklarız.
Ota çöpe kafayı takarız.
Keşke erkekler gibi düz mantık olabilsek.
Daha az üzülür daha az acı çekerdik.
Yeni ayrılmışsınız, yaşanmışlıklar, yaşanamamışlıklar, alışkanlıklar...
Ne derseniz deyin.
Ama emin olun geçer.
Geçmeyen hiçbir şey yok bu dünyada

Aslında suan o listede. Zamanima üzülüyorum. Tanımamış olmayı yeglerdim. Kafamdaki insan olduğunu düşündüm ilk zamanlar. Aklımda kurduğum insan yerine koydum onu. Sonra kalıpları uymamaya başladı. Elbet aklimdan silinecek.

Arada sırada aklima geliyor. Gectigini hissediyorum. Ama en cok neden bu insanla beraberdim diyorum kendime. Belki de en cok giden zamana üzülüyorum.

bitmesi iyi olmuş..

Arada sırada aklima geliyor. Gectigini hissediyorum. Ama en cok neden bu insanla beraberdim diyorum kendime. Belki de en cok giden zamana üzülüyorum.

:) 24 yaş ve giden zamana üzülürsün hayata karşı dirençli olamazsın.
Karşına daha neler çıkacak, ne olaylar yaşayacaksın.
Belki bu yaşadığın hafif kalacak, geçmişe baktığında gülüp geçeceksin; bu da dert mi diye.
Arkadaşlarnla çık bir şeyler yap, başka şeylere yönle.
O olayı da düşünme.

Dusunmemeye çalışıyorum umarim o insanla karsılaşmam tek temennim bu. Çok üzülmüştüm onun yüzünden, tek dert para değildi. Hepsi aklima geliyor ne kadar aptalliklar yapmışım diyorum.

Bunu o kadar cok istiyorum ki :) onun hayatına biri girsin ve paralarını harcasin istiyorum.

umarım bu ona hiçbir duygunuz kalmadığında olur yoksa başkasıyla görmek acıtıyor

Ona karşı hicbir duygum kalmadı. Onu sevmiyorum. Ama görünce bi tuhaf olabilirim. Bu da normal sanırım. Umarım bir kızın onun parasını yediğini görürüm:) ve onun bana dediklerini ona diyen biri olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…