- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
Şu sıralar çok yalnız hissediyorum. O kadar degersiz miydim de öyle davrandı demisligim de var.
Bunun o salakla değil sizin kendi içinizde hissettiklerinizle ilgisi var.Duygularınızın dışarı çıkabilmesi içinde biryere kanalize etmeye ihtiyacınız var.Siz de eski ilişkinizi seçmişsiniz
Duygularımı başka bir konuya yansıtmayı isterdim. Bunun çaresi var mı?
Topla bütün arkadaşlarını bi güzel eğlenmeye git bak yarına birşey kalıyor muDuygularımı başka bir konuya yansıtmayı isterdim. Bunun çaresi var mı?
3 yıl önceki halimi gördüm sizde. Hesap ödetmeler, umursamaz davranışlar, hepsi aynı. Tamamen alışkanlık, sevmediğin için üzülebilirsin, bunun ismi tam nedir bilmiyorum ama. Seni o kadar çok iyi anladım ki. Biraz zaman geçtikten sonra hayatında hiç tanımak istemediğin kişiler listesine alcaksın eminim.
Biz kadınlar hassas varlıklarız.
Ota çöpe kafayı takarız.
Keşke erkekler gibi düz mantık olabilsek.
Daha az üzülür daha az acı çekerdik.
Yeni ayrılmışsınız, yaşanmışlıklar, yaşanamamışlıklar, alışkanlıklar...
Ne derseniz deyin.
Ama emin olun geçer.
Geçmeyen hiçbir şey yok bu dünyada
bitmesi iyi olmuş..Merhabalar...
Eski erkek arkadaşım, hesabı hep bana ödetiyordu. Cüzdanımı unutmuşum bahanesini uyduruyordu her zaman. Bu bir degil, iki degil. Sayısız oldu. Herkes kendi yediğini ödesin istiyordum bende. Kimse benim yedigimi ödesin istemem kimseye de ödetmem. Ama o cüzdanını bile çıkarmaya tenezzül etmiyordu. Bazı umursamazliklari da vardi tabi. Mesela ben ona derdimi anlatırken o bana derdini anlatmıyor, düşüncelerini söylemiyordu. Onun beni sevdiğine inanamamıştım. Pek konusmayarak bitirdik aramızdakileri. Suan biraz üzülüyorum kızlar. Neden üzüldüğümü de bilmiyorum. Alışmış olabilir miyim? Bazen içim acıyor. Sizce bu normal mi? Sevmediğim biri için üzülüyor olabilir miyim?
Arada sırada aklima geliyor. Gectigini hissediyorum. Ama en cok neden bu insanla beraberdim diyorum kendime. Belki de en cok giden zamana üzülüyorum.
Dusunmemeye çalışıyorum umarim o insanla karsılaşmam tek temennim bu. Çok üzülmüştüm onun yüzünden, tek dert para değildi. Hepsi aklima geliyor ne kadar aptalliklar yapmışım diyorum.:) 24 yaş ve giden zamana üzülürsün hayata karşı dirençli olamazsın.
Karşına daha neler çıkacak, ne olaylar yaşayacaksın.
Belki bu yaşadığın hafif kalacak, geçmişe baktığında gülüp geçeceksin; bu da dert mi diye.
Arkadaşlarnla çık bir şeyler yap, başka şeylere yönle.
O olayı da düşünme.
senin için harcamadığı paraları harcatan biri çıkacaktır, sular seller gibi harcarlar benim de vardı öyle bi sevgilim benden esirgerdi başka kızlara yağdırırdı boşver kimsenin sevgisine de parasına da muhtaç değiliz
umarım bu ona hiçbir duygunuz kalmadığında olur yoksa başkasıyla görmek acıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?