Haklısınız hicbir nedeni konusamadan bitti. O yuzden olmalı.Ben sana neden içinin acıdığını söyleyim canım.Yaşanmışlıklardan sonra kestirip atılsa üzülmezdin emin ol.Çünkü farkındasın bazı şeylerin.Dikkat et buradaki bayanların genel sorunu karşısındaki erkek(adam demiyorum) bazı şeyleri netleştirmeden hayatından çıkıyor.Eğer ayrılma olayında net olarak konuşulsaydı farklı ruh halinde olurdun.
Yok ozlemiyorum sadece üzülüyorum bazen.Ilk defa ozlemini bu sekilde dile getiren birini görüyorum.hesabi bana kitliyodu özlüyorum derseniz insanlar ne desin
para mevzularında boyle yapan adamı hic ozlemezdim heralde maddiyatcı degilim ama bir erkegin hesabı karsısındaki kadına kitlemesi cok itici erkek biryere goturuyorsa kadını kadının cebindeki paraya degil kendi cebindekine guvenecek yoksa parası cıkarmayacak bu kadar basit
Malesef,erkeklerin genelide bunu yapar amaçlarıda o an vicdanı rahatlatmak sonrası içinde geri dönüşe yer yapmak.Çünkü bilirlerki hiçbir kadın net olan bir şeyi duyduktan sonra geri gelmez.Haklısınız hicbir nedeni konusamadan bitti. O yuzden olmalı.
Kendini kullandirmaya alıştırmışsin onuda anlayip bitirmissin daha neye uzuluyorsun yediremedigin paralarina mi? Bu hoduge alistiysan daha iyisi cikar karşına onada alisirsin.Merhabalar...
Eski erkek arkadaşım, hesabı hep bana ödetiyordu. Cüzdanımı unutmuşum bahanesini uyduruyordu her zaman. Bu bir degil, iki degil. Sayısız oldu. Herkes kendi yediğini ödesin istiyordum bende. Kimse benim yedigimi ödesin istemem kimseye de ödetmem. Ama o cüzdanını bile çıkarmaya tenezzül etmiyordu. Bazı umursamazliklari da vardi tabi. Mesela ben ona derdimi anlatırken o bana derdini anlatmıyor, düşüncelerini söylemiyordu. Onun beni sevdiğine inanamamıştım. Pek konusmayarak bitirdik aramızdakileri. Suan biraz üzülüyorum kızlar. Neden üzüldüğümü de bilmiyorum. Alışmış olabilir miyim? Bazen içim acıyor. Sizce bu normal mi? Sevmediğim biri için üzülüyor olabilir miyim?
Malesef,erkeklerin genelide bunu yapar amaçlarıda o an vicdanı rahatlatmak sonrası içinde geri dönüşe yer yapmak.Çünkü bilirlerki hiçbir kadın net olan bir şeyi duyduktan sonra geri gelmez.
Kendini kullandirmaya alıştırmışsin onuda anlayip bitirmissin daha neye uzuluyorsun yediremedigin paralarina mi? Bu hoduge alistiysan daha iyisi cikar karşına onada alisirsin.
Merhabalar...
Eski erkek arkadaşım, hesabı hep bana ödetiyordu. Cüzdanımı unutmuşum bahanesini uyduruyordu her zaman. Bu bir degil, iki degil. Sayısız oldu. Herkes kendi yediğini ödesin istiyordum bende. Kimse benim yedigimi ödesin istemem kimseye de ödetmem. Ama o cüzdanını bile çıkarmaya tenezzül etmiyordu. Bazı umursamazliklari da vardi tabi. Mesela ben ona derdimi anlatırken o bana derdini anlatmıyor, düşüncelerini söylemiyordu. Onun beni sevdiğine inanamamıştım. Pek konusmayarak bitirdik aramızdakileri. Suan biraz üzülüyorum kızlar. Neden üzüldüğümü de bilmiyorum. Alışmış olabilir miyim? Bazen içim acıyor. Sizce bu normal mi? Sevmediğim biri için üzülüyor olabilir miyim?
su anlattigin kisi icin mi uzuluyorsun sen, baska onemli isin mi yok yaa
Seni istemiyorum demesi daha keskin söz olurdu sorunu senin mutluluğuna bağlamış.Geri dönüp dönmemesini bilemezsin benim bir arkadaşım var çok yakınız kendisi erkek bana geçen gün söylediği söz şu : her erkek geri döner ama zamanı bilinmez.Ama geri dönmek istediğini düşünmüyorum. Benimle baktin geleceğin yok, sende haklisin gelecegimiz yok dedi. Bende evet dedim. Senin mutlu olmani istiyorum zaten gelecegimiz yok dedi. Böyle konusmalar gecti aramizda.
Seni istemiyorum demesi daha keskin söz olurdu sorunu senin mutluluğuna bağlamış.Geri dönüp dönmemesini bilemezsin benim bir arkadaşım var çok yakınız kendisi erkek bana geçen gün söylediği söz şu : her erkek geri döner ama zamanı bilinmez.
Bazen hayatta boyle deneyimler de yaşamak gerekiyor.en azindan bir daha boyle bir tiple birlikte olmaman gerektigini anladin. Ödedigin hesaplar,ilerde sana daha kaliteli bir erkek arkadaş olarak geri dönecek :)Merhabalar...
Giden paralarına yan bence.
Hatta iste paralarını.
Merhabalar...
Şu sıralar çok yalnız hissediyorum. O kadar degersiz miydim de öyle davrandı demisligim de var.Sevilme eksikliği hissettiğiniz için üzülüyorsunuzdur..
Birde tabi "ben bu kadar değersizmiyim" diye de üzülüyor olabilirsiniz..Allahtan değerinizi farkedip ayrılmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?