Hesabı bana ödetiyordu

Haklısınız hicbir nedeni konusamadan bitti. O yuzden olmalı.

Haklısınız bende herkes kendi yediğini ödesin taraftarıyım ama böyle hoş olmayan bir beraberligim vardı iste. Ama ozlemiyorum. Üzülüyorum sadece. Nedenini de bilmiyorum.

Haklısınız hicbir nedeni konusamadan bitti. O yuzden olmalı.
Malesef,erkeklerin genelide bunu yapar amaçlarıda o an vicdanı rahatlatmak sonrası içinde geri dönüşe yer yapmak.Çünkü bilirlerki hiçbir kadın net olan bir şeyi duyduktan sonra geri gelmez.

Kendini kullandirmaya alıştırmışsin onuda anlayip bitirmissin daha neye uzuluyorsun yediremedigin paralarina mi? Bu hoduge alistiysan daha iyisi cikar karşına onada alisirsin.

Malesef,erkeklerin genelide bunu yapar amaçlarıda o an vicdanı rahatlatmak sonrası içinde geri dönüşe yer yapmak.Çünkü bilirlerki hiçbir kadın net olan bir şeyi duyduktan sonra geri gelmez.

Ama geri dönmek istediğini düşünmüyorum. Benimle baktin geleceğin yok, sende haklisin gelecegimiz yok dedi. Bende evet dedim. Senin mutlu olmani istiyorum zaten gelecegimiz yok dedi. Böyle konusmalar gecti aramizda.

su anlattigin kisi icin mi uzuluyorsun sen, baska onemli isin mi yok yaa

Ama geri dönmek istediğini düşünmüyorum. Benimle baktin geleceğin yok, sende haklisin gelecegimiz yok dedi. Bende evet dedim. Senin mutlu olmani istiyorum zaten gelecegimiz yok dedi. Böyle konusmalar gecti aramizda.
Seni istemiyorum demesi daha keskin söz olurdu sorunu senin mutluluğuna bağlamış.Geri dönüp dönmemesini bilemezsin benim bir arkadaşım var çok yakınız kendisi erkek bana geçen gün söylediği söz şu : her erkek geri döner ama zamanı bilinmez.

Aslında evet suana kadar kim olduysa hepsi geri dönmek istedi. Ama geri dönsün istemiyorum. Umarım huzursulugum geçer. Cok tesekkur ederim

Bazen hayatta boyle deneyimler de yaşamak gerekiyor.en azindan bir daha boyle bir tiple birlikte olmaman gerektigini anladin. Ödedigin hesaplar,ilerde sana daha kaliteli bir erkek arkadaş olarak geri dönecek :)

Sevilme eksikliği hissettiğiniz için üzülüyorsunuzdur..
Birde tabi "ben bu kadar değersizmiyim" diye de üzülüyor olabilirsiniz..Allahtan değerinizi farkedip ayrılmışsınız

Sevilme eksikliği hissettiğiniz için üzülüyorsunuzdur..
Birde tabi "ben bu kadar değersizmiyim" diye de üzülüyor olabilirsiniz..Allahtan değerinizi farkedip ayrılmışsınız
Şu sıralar çok yalnız hissediyorum. O kadar degersiz miydim de öyle davrandı demisligim de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…