Hesabı hep bana ödetiyor..

Bununla evlilik hayali falan kurma sakın.. Evede sana baktırır.. Boşver bu tipleri.. Öğrencilikte de her şey müşterektir
Ama seninki cılkını çıkartmış.. Vardır düzgün insan, ama birisi olsun hayatımda diye düşünme, doğru insan seni bulsun.. Bunu dile.. Şuandakindende kurtul bence.. Öğrenci kendine zor bakar, onu besleyeceğine kedi besle daha çok sevaba girersin

Evet haklisiniz.Anlamiyor sadece bir muddet anlamasini bekledim.Bu sondu. Kiskanclik numarasi iyi bir fikirmis.

Bizde de aynı durum var. Artık bulusmaya gitmeden önce "bu sefer de sen ödiyceksen gelmem valla" diye trip atıp anlasarak gidiyorum.
Ama bu bildiğiniz sülük kızların erkek versiyonu.
Nasıl sen ödüceksin diyebiliyorsun ki. Yerın dibine geçerim.
Eğer maddı konusa sıkıntılıysa dışarı çıkmam. Çıkarsakta birşey yemem.

Evlilik dusunmuyorum ona da acik acik dedim bu durumu. Evet haklisiniz kendime cok kızıyorum. Cok saftirik biri oldum. Ama kisa zamanda cozum bulacagim.zararin neresinden donulse karmis.

Ona disarida yemeyelim de diyorum eve gitmek istiyorsun diyor.Param yok diyorum tamam diyor.Anlamiyor.
bence sen de en az onun kadar ilginçsin.ciddi ciddi kullanılmaya müsaade ediyorsun.

yalnızlığını gidermek için yedirip içirmene gerek yok , kedi falan beslesen daha mutlu olursun bence. en azından vefası olur.

bence sen de en az onun kadar ilginçsin.ciddi ciddi kullanılmaya müsaade ediyorsun.

yalnızlığını gidermek için yedirip içirmene gerek yok , kedi falan beslesen daha mutlu olursun bence. en azından vefası olur.

Ilginc oldugumu kabul ediyorum.

Ayrılın gitsin zaten biraz düzgün ve düşünceli biri olsa parayı size ödetmezdi

De ki ona sen benden daha iyilerine ve zenginlerine layıksın
Ben senin gibi şahane ötesi birini asla hak etmiyorum
Yolcu yolunda gerek

o bir parazit kurtul ondan canımm hem siz gençleri anlamıyorum.kendi yediklerinizi kendiniz ödeyin ayol sen senin yediğini,o kendi yediğini..ohh miss

De ki ona sen benden daha iyilerine ve zenginlerine layıksın
Ben senin gibi şahane ötesi birini asla hak etmiyorum
Yolcu yolunda gerek

Evet ancak ona benden iyilerine layiksin klisesi gecerli olur.

hış dusunme bıle ...en nefret ettıgım seydır....kesınlıkle ılışkını bıtır

Sen ayril bu adamdan.Resmen Keriz yerine koyuyor seni.Para muhabbeti yaptigi anda alinganlik yapip bahane ile ayrilabilirsin.Bundan sonra masraf olmam deyip kestirip at.Anlar heralde oduncuk

Hayir erkek arkadaşım öğrenci değil. Parasi da oluyor surekli ama o sigaraya,maça oyle seylere nedense cok para veriyor... hep ona odetmedigim halde bana parami bitirdin diyor.
Çok ayıp yaptığı. Sen öğrencisin onun sana daha çok destek olması lazım ozamn.. Yol ver gitsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…