Gara mrvzusunu söyleyip ayrılamam diyorsun anladığım kadarıyla , başka şeyleri bahane et mesela aşırı kıskanç rolü yap , bi şekilde sık onu bıktır dizilerde öyle olur yaçok mu dizi izliyorum ne
Daha da olmadı direk ayrılmak istiyorum soğudum eskisi gibi hissetmiyorum falan de açık açık uğraşılacak bi tip değil , beleşcilerden uzak durmak lazım
Nasıl sen ödüceksin diyebiliyorsun ki. Yerın dibine geçerim.Bizde de aynı durum var. Artık bulusmaya gitmeden önce "bu sefer de sen ödiyceksen gelmem valla" diye trip atıp anlasarak gidiyorum.
Ama bu bildiğiniz sülük kızların erkek versiyonu.
Ayrıl bak nasıl anlar.Anlamıyor ne yazik ki.
Bununla evlilik hayali falan kurma sakın.. Evede sana baktırır.. Boşver bu tipleri.. Öğrencilikte de her şey müşterektir
Ama seninki cılkını çıkartmış..Vardır düzgün insan, ama birisi olsun hayatımda diye düşünme, doğru insan seni bulsun.. Bunu dile.. Şuandakindende kurtul bence.. Öğrenci kendine zor bakar, onu besleyeceğine kedi besle daha çok sevaba girersin
bence sen de en az onun kadar ilginçsin.ciddi ciddi kullanılmaya müsaade ediyorsun.Ona disarida yemeyelim de diyorum eve gitmek istiyorsun diyor.Param yok diyorum tamam diyor.Anlamiyor.
Nasıl sen ödüceksin diyebiliyorsun ki. Yerın dibine geçerim.
Eğer maddı konusa sıkıntılıysa dışarı çıkmam. Çıkarsakta birşey yemem.
bence sen de en az onun kadar ilginçsin.ciddi ciddi kullanılmaya müsaade ediyorsun.
yalnızlığını gidermek için yedirip içirmene gerek yok , kedi falan beslesen daha mutlu olursun bence. en azından vefası olur.
Ayrılın gitsin zaten biraz düzgün ve düşünceli biri olsa parayı size ödetmezdiMerhabalar öncelikle ben ogrenciyim.Ailemin verdigi harclikla idare etmek durumundayim.Erkek arkadasim surekli para lafi yapiyor ve yediklerimizi ben odemek zorunda hissediyorum. O da ödemek icin göstermelik elini cebine atiyor. Bazen ödediği oluyor ama o zaman da sakasina parami bitirdin diye espriler dönüyor ortalıkta. Bu insanla görüşmek istemiyorum artık çünkü gercekten düşüncesiz. Okula gidecek araba param kalmadi ve ailemden isteyemiyorum. En başından beri bir o bir ben oduyorduk,simdi sadece ben ödüyorum. Neden hep bana geliyor ki böyleleri. Hic mi düzgün insan yok şu memlekette? Ben bu insanla ne yapmaliyim? Aramasam da arıyor bulusalim diyor. Ayrica gelecegi olan bir arkadaslik da değil. Açık açık söyleyemem ona bu durumu çünkü ben onun düşüncesiz olduguna inandim. Boyle bir konuyu algilayabilecegini düşünmüyorum. Sonuçta öğrenci olan benim ve o elini cebine istemeden atiyor.
herkes kendi hesabını ödesin.
o bir parazit kurtul ondan canımm hem siz gençleri anlamıyorum.kendi yediklerinizi kendiniz ödeyin ayol sen senin yediğini,o kendi yediğini..ohh missMerhabalar öncelikle ben ogrenciyim.Ailemin verdigi harclikla idare etmek durumundayim.Erkek arkadasim surekli para lafi yapiyor ve yediklerimizi ben odemek zorunda hissediyorum. O da ödemek icin göstermelik elini cebine atiyor. Bazen ödediği oluyor ama o zaman da sakasina parami bitirdin diye espriler dönüyor ortalıkta. Bu insanla görüşmek istemiyorum artık çünkü gercekten düşüncesiz. Okula gidecek araba param kalmadi ve ailemden isteyemiyorum. En başından beri bir o bir ben oduyorduk,simdi sadece ben ödüyorum. Neden hep bana geliyor ki böyleleri. Hic mi düzgün insan yok şu memlekette? Ben bu insanla ne yapmaliyim? Aramasam da arıyor bulusalim diyor. Ayrica gelecegi olan bir arkadaslik da değil. Açık açık söyleyemem ona bu durumu çünkü ben onun düşüncesiz olduguna inandim. Boyle bir konuyu algilayabilecegini düşünmüyorum. Sonuçta öğrenci olan benim ve o elini cebine istemeden atiyor.
HeeeHayir hayir yanlış okudunuzsen ödeyeceksen gelmem diyorum, yani ben ödiycem diyorum.
De ki ona sen benden daha iyilerine ve zenginlerine layıksın
Ben senin gibi şahane ötesi birini asla hak etmiyorum
Yolcu yolunda gerek
Merhabalar öncelikle ben ogrenciyim.Ailemin verdigi harclikla idare etmek durumundayim.Erkek arkadasim surekli para lafi yapiyor ve yediklerimizi ben odemek zorunda hissediyorum. O da ödemek icin göstermelik elini cebine atiyor. Bazen ödediği oluyor ama o zaman da sakasina parami bitirdin diye espriler dönüyor ortalıkta. Bu insanla görüşmek istemiyorum artık çünkü gercekten düşüncesiz. Okula gidecek araba param kalmadi ve ailemden isteyemiyorum. En başından beri bir o bir ben oduyorduk,simdi sadece ben ödüyorum. Neden hep bana geliyor ki böyleleri. Hic mi düzgün insan yok şu memlekette? Ben bu insanla ne yapmaliyim? Aramasam da arıyor bulusalim diyor. Ayrica gelecegi olan bir arkadaslik da değil. Açık açık söyleyemem ona bu durumu çünkü ben onun düşüncesiz olduguna inandim. Boyle bir konuyu algilayabilecegini düşünmüyorum. Sonuçta öğrenci olan benim ve o elini cebine istemeden atiyor.
ne diyeyim inan bilemedim.neyse allah yardımcın olsun.Gecemedigim.bir durum yok sadece yalnizligimi onunla gideriyorum.
Çok ayıp yaptığı. Sen öğrencisin onun sana daha çok destek olması lazım ozamn.. Yol ver gitsin ..Hayir erkek arkadaşım öğrenci değil. Parasi da oluyor surekli ama o sigaraya,maça oyle seylere nedense cok para veriyor... hep ona odetmedigim halde bana parami bitirdin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?