benide arkadaşım böyle bi tiple tanıştırmıştı.huy olarak çok güzeldi ama tam bi yiyiciydi.benden börek sarma istiyordu sürekli.yapıyordumda helal olsun.ama tiyatroya gittik bir keresinde ben davet etmiştim bileti ben alayım dedim sesini hiç çıkarmadı.ikinci kez bana kahve ısmarla,çay ısmarla falan demeye başlayınca soğudum bunuda ona belli ettim.oda 5 liranın hesabınımı yapıyorsun demişti:) ben asgari ücretle çalışıyorum kendiside polisti iyikide kurtulmuşum asalaktan
canım açık açık msj at.belki yuzyuze utanırsın.olmuyor devam edemeyeceğim de sebebini sorarsa söyleme ısrar edersede aramızda geçen para muhabbeti canımı sıkıyor de.utanacak adam zaten yemez merak etmeIyi ki kurtulmussun darisi benim başıma:)
adam parasını yiyior niye ayrılsın ki :) bu defa beni üzdün kızdırdın gönlümü al diyerekten parasını yiyecek.
Aynen sanki yapmasan ayip olucakmis ya da mecbursun gibi duruma dusuruyodu. Bir kere hic unutmuyorum kardesim o ben bi yere gitmistik ben bi bileklik begendim 5 tl o da alayim dedi sonra kardesimde bakiyodu o da begendi bisey benimkinin parasini odedi kardesiminkini boyle cuzdaninj karsjrtidi kardesim odeyene kadar bekledi sonra ben verseydim ya falan dedi ama 5 dk oyalandi o zaman cok sinir olmustum 5 lira ne olur ki hem onun gonlunu kazanir hem benim gozumde cimri olmazdi. 5 lirasindan degil ama o bi yerde kisiligini gosterir . Ki yemek parasini ve yol parasini ben odemistim kardesim var diye .
bu belli ki seni sevdiğinden değil seni yemek için seninle beraber..Merhabalar öncelikle ben ogrenciyim.Ailemin verdigi harclikla idare etmek durumundayim.Erkek arkadasim surekli para lafi yapiyor ve yediklerimizi ben odemek zorunda hissediyorum. O da ödemek icin göstermelik elini cebine atiyor. Bazen ödediği oluyor ama o zaman da sakasina parami bitirdin diye espriler dönüyor ortalıkta. Bu insanla görüşmek istemiyorum artık çünkü gercekten düşüncesiz. Okula gidecek araba param kalmadi ve ailemden isteyemiyorum. En başından beri bir o bir ben oduyorduk,simdi sadece ben ödüyorum. Neden hep bana geliyor ki böyleleri. Hic mi düzgün insan yok şu memlekette? Ben bu insanla ne yapmaliyim? Aramasam da arıyor bulusalim diyor. Ayrica gelecegi olan bir arkadaslik da değil. Açık açık söyleyemem ona bu durumu çünkü ben onun düşüncesiz olduguna inandim. Boyle bir konuyu algilayabilecegini düşünmüyorum. Sonuçta öğrenci olan benim ve o elini cebine istemeden atiyor.
Aynen valla beklenir baksana adama herkes kendi hesabını ödesin demiş konu sahibi amaan onla mı uğraşcaz gibi bişey demiş sen varsın işte ödeyiver hepsini yorma beni demiş
Bu sefer de üzdün beni hadi gidelim bana hediye al gönlümü yap der
Yazık günah baban o yüzden mi gönderiyor parayı sana madem geleceğin yok ayrıl gitsinMerhabalar öncelikle ben ogrenciyim.Ailemin verdigi harclikla idare etmek durumundayim.Erkek arkadasim surekli para lafi yapiyor ve yediklerimizi ben odemek zorunda hissediyorum. O da ödemek icin göstermelik elini cebine atiyor. Bazen ödediği oluyor ama o zaman da sakasina parami bitirdin diye espriler dönüyor ortalıkta. Bu insanla görüşmek istemiyorum artık çünkü gercekten düşüncesiz. Okula gidecek araba param kalmadi ve ailemden isteyemiyorum. En başından beri bir o bir ben oduyorduk,simdi sadece ben ödüyorum. Neden hep bana geliyor ki böyleleri. Hic mi düzgün insan yok şu memlekette? Ben bu insanla ne yapmaliyim? Aramasam da arıyor bulusalim diyor. Ayrica gelecegi olan bir arkadaslik da değil. Açık açık söyleyemem ona bu durumu çünkü ben onun düşüncesiz olduguna inandim. Boyle bir konuyu algilayabilecegini düşünmüyorum. Sonuçta öğrenci olan benim ve o elini cebine istemeden atiyor.
böyled insanlar bana göre asalak benimde başımda vardı 1.5 sene hesap ödedim artık gittiğimiz yerlerdeki garsonlar bakıyordu aynı mekanlarda takıldığımız için hiç utanmıyordu tamam sürekli oda ödemesin ama birini o ödesin birini ben param yok diyordu sorun olacaksa görüşmeyelim dedim sen ödersen sorun olmaz benim için dedi
Yok onu yapamam kalbi kirilir. Açık açık konusmayi dusunuyorum.Ya da bulusamayiz otobüs param yok demeyi dusunuyorum.
biraz saflı biraz iyi niyet eh birazda sevgi sonuç beş parasız kalma allahtan krtuldum ben bu kadar hesap ödeyip bide adam bana sen eskiden hediye alıyordun şimdi hiç almıyorsun diye söyleniyordu ah kafam ona harcadığım paraları köşe atsaydım elimde nakitim olurduBir de oldukca piskinler. Utanmiyorlar hic. Suan kendime cok kiziyorum.Saf miyim diyorum basiretim mi baglandi diyorum. Anlamadim bir turlu.
biraz saflı biraz iyi niyet eh birazda sevgi sonuç beş parasız kalma allahtan krtuldum ben bu kadar hesap ödeyip bide adam bana sen eskiden hediye alıyordun şimdi hiç almıyorsun diye söyleniyordu ah kafam ona harcadığım paraları köşe atsaydım elimde nakitim olurdu
Hediye de al diyor bu arada. Almam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?