Hesabı hep bana ödetiyor..

Iyi ki kurtulmussun darisi benim başıma:)

görüşmek istemediğine göre sevmiyorsun..
neden zamanını sevmediğin bir insan için boşa harcıyorsun..?
hem sana hem ona yazık..
bitir biran önce

adam parasını yiyior niye ayrılsın ki :) bu defa beni üzdün kızdırdın gönlümü al diyerekten parasını yiyecek.

Aynen valla beklenir baksana adama herkes kendi hesabını ödesin demiş konu sahibi amaan onla mı uğraşcaz gibi bişey demiş sen varsın işte ödeyiver hepsini yorma beni demiş
Bu sefer de üzdün beni hadi gidelim bana hediye al gönlümü yap der

Demek ki bunlar ayni model. Zaten gelecekte dusunulmez boyleleriyle.

bu belli ki seni sevdiğinden değil seni yemek için seninle beraber..
hem ayrılcam diyorsun hem ne yapacağım ben bununla diyorsun.. cevap soruda gizli.. vur kıçına tekmeyi gitsin pintinin..

böyled insanlar bana göre asalak benimde başımda vardı 1.5 sene hesap ödedim artık gittiğimiz yerlerdeki garsonlar bakıyordu aynı mekanlarda takıldığımız için hiç utanmıyordu tamam sürekli oda ödemesin ama birini o ödesin birini ben param yok diyordu sorun olacaksa görüşmeyelim dedim sen ödersen sorun olmaz benim için dedi

Hediye de al diyor bu arada. Almam diyorum

Yazık günah baban o yüzden mi gönderiyor parayı sana madem geleceğin yok ayrıl gitsin

Bir de oldukca piskinler. Utanmiyorlar hic. Suan kendime cok kiziyorum.Saf miyim diyorum basiretim mi baglandi diyorum. Anlamadim bir turlu.

Yok onu yapamam kalbi kirilir. Açık açık konusmayi dusunuyorum.Ya da bulusamayiz otobüs param yok demeyi dusunuyorum.

Taksiye bin gel derse ne diyecen onu da hazirla bari , acik acik konusunca oduncugun icinden diyecegi sey su , "maymun gozu acti , ben biraz az yukleneyim , 3 gun sonra yine yolmaya devam. "
Siz bu iyi niyetle daha cok yolunursunuz kusura bakmayin benden soylemesi .

Bir de oldukca piskinler. Utanmiyorlar hic. Suan kendime cok kiziyorum.Saf miyim diyorum basiretim mi baglandi diyorum. Anlamadim bir turlu.
biraz saflı biraz iyi niyet eh birazda sevgi sonuç beş parasız kalma allahtan krtuldum ben bu kadar hesap ödeyip bide adam bana sen eskiden hediye alıyordun şimdi hiç almıyorsun diye söyleniyordu ah kafam ona harcadığım paraları köşe atsaydım elimde nakitim olurdu

Benim de öyle. Ilk zamanlar seviyorum saniyordum.simdi sevmedigimi anladim.ozellikle bu sekilde davranmaya baslayinca anladim.

Böyle boş beleş yaşayan,öğrenciye hesap kitleyen asalağı çok aradın mı acaba? Bu asalakla ilişkini ödemeli arayarak bitir
sebebini soracak olursa da sorun sende değil bende dersin hala üstelemeye devam ederse;jigolo beslemek için daha çok gencim de yol ver gitsin beslemeye

"Benim erkeklere yedirecek param yok. Erkek olan sensin sen öde" de... Belki kaba oluyor bu cümle ama onun anlayacagı dil bu... Sen bunu söyledikten sonra da onun tavrına bak. Zaten anlarsın..

erkek hesap ödemeli arkadaş ara sıra nadiren bayanlar öder ama 15 liralık şeyi kadına ödetmek olmaz..ozaman dışarı çıkmayacaksın kadınlar erkekleşti erkekler kadınlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…