- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
2 ayda 1860 lira mıAblamda aynı senin gibiydi 2ay cıktı böyle bir itle, birgün oturduk hesapladik taam 1860tl hesap ödemiş çocuğa!! Çocuk bildiğin para yiyordu ya. En son para vermemesine ikna ettim. Hoop ertesi gün sende para varmi sorusuna ablam yok deyince çocuk ayrılmış. Birde görsen adam sanırsın. Jigolo bildiğin yaayrıl yez zamanda, senden alan sana ödeten emin ol başkasına yediriyordur
Ya bir ben mi böyle düşünüyorum bilmem ama bence sen de erkek arkadaşınla aynı zihniyettensin.
Sen niye ona okul arabası paranı ödetiyorsun ki, velin mi bu senin? E sen de onu kullanıyorsun. O da seni yemekleri sürekli ödeterek kullanıyor. Bana göre ikinizde de ne koparırsam kâr kafası var. İkiniz arasında hiç bir fark göremedim. Sıktıysa bu tür bir ilişki, bitirin. Ama bir daha da bu para konularında mesafeyi koruyabileceğiniz kişilerle birlikte olun, karşılıklı olarak. Gördüğün gibi, bu tür maddi beklentiler işin tadını kaçırıyor. Ne sen ondan senin masrafını karşılamanı bekle, ne o beklesin.
Seni bir yerlere davet ettiğinde "gelemem param yok" derseniz belki jeton düşer arkadaşınızda. O dA nezaketen bende var diyecektir büyük ihtimalle. Sen böyle yapmaya devam ettiğin sürece o da hesap odememek için seninle arkadaşlığın kesecektir. Sende kısa yoldan bu parazitten kurtulacaksın
Not;diğer arkadaşlar belki dediğime benzer şeyler yazmış olabilirler.yorumların hepsini okumadım. Kusura bakmasinlar.
Bu işler karsılıklıdır onun yaptıgı kadar sen de masrad yapacaksın bır o bır sen öğrencı olman onun calısıyor olması bır sey degıstırmez ama sureklı sana ödetıyorsa sorun var demektır acıkca konus bır sen bır ben odeyecegız de kımse kınseye yuk olmasın de yada herkes kendı yedıgını ıctıgını odesın.Hayir erkek arkadaşım öğrenci değil. Parasi da oluyor surekli ama o sigaraya,maça oyle seylere nedense cok para veriyor... hep ona odetmedigim halde bana parami bitirdin diyor.
Ne kızın erkekten, ne de erkeğin kızdan geçinmesini hoş değil, ortak olması en doğrusu böyle şeylerde ve sizde öyle bir durum yok malesef. Ortada aşk varsa bile o kişiye karşı, erkeğin bu cimriliği aşkı bitirir diye düşünüyorum bir zaman sonra göze batar. İtici birşey çünkü onu da geçtim bu çocuğun yaptığı da düşüncesizlik sizin zor durumda kalmanızda en büyük etken şu an. Kısasa kısas sevmem ama bence bir süre de sizde onun yaptığı gibi yapın daha sonra bitirin, yolunmak nasıl oluyormuş görsün yüzsüz.
Boyle dogru degıl acıkca konusmalısın dürüstluk olmalı .Evet artik dedigin gibi yapacagim param yok diyecegim.bir iki uc derken o da birakir benim pesimi
Boyle dogru degıl acıkca konusmalısın dürüstluk olmalı .
Siz zaten baştan belli ayrı kafaların insanıymışsınız : ) Karşındaki insan saygı duyulması gereken bir insan bile değilken sen hiç utanma bence bu konuda. Benim bir hayat felsefem vardır, bana yapılmasından hoşlanmadığım hiçbirşeyi başkasına yapmam. Ama bana hoşlanmadığım şeyler yapana ben de ya aynısını yaparım ya da hiç uğraşmam. Olaya bağlı biraz da tabii . Yine de sen bilirsin ama bu durumun farkına varıp sonuçlandırman güzel : )Ben onun gibi yapamiyorum utaniyorum boyle durumlarin konusulmasindan da.ne yazik ki o ben gibi degil. Uzak duracagim tek care bu suan.bir daha konusmamam lazim onunla.
açık ve seçik adam sizi madden kullanıyorrrr ötesi yokkHayir erkek arkadaşım öğrenci değil. Parasi da oluyor surekli ama o sigaraya,maça oyle seylere nedense cok para veriyor... hep ona odetmedigim halde bana parami bitirdin diyor.
yuhhhh ayuuuAcikca para konusunu ona acamam aileme bile acamiyorum.sirf parami idare edeyim diye surekli ekiyordum onu da zaten.anlamiyor beni bu konuda.sanirim ogrenci ailesi surekli para veriyordur modunda. Cuzdanimi masada unutmusum ben gelene kadar sen öde dedi mesela iki defa.
senden başka bir iki kişiyle daha çıkar böyleleri masrafları azaltmak içim aynı andabenide arkadaşım böyle bi tiple tanıştırmıştı.huy olarak çok güzeldi ama tam bi yiyiciydi.benden börek sarma istiyordu sürekli.yapıyordumda helal olsun.ama tiyatroya gittik bir keresinde ben davet etmiştim bileti ben alayım dedim sesini hiç çıkarmadı.ikinci kez bana kahve ısmarla,çay ısmarla falan demeye başlayınca soğudum bunuda ona belli ettim.oda 5 liranın hesabınımı yapıyorsun demişti:) ben asgari ücretle çalışıyorum kendiside polisti iyikide kurtulmuşum asalaktan
vayy uyanık vayyy iyice gıcık oldum bu adamaPlansiz harcama yapan biri degildim.Ama o odemeye yeltenmeyince mecburen ben ödüyorum. Hayir odeme de demiyor hep geride duruyor. Her defasinda boyle diyor. Cantami iceride unuttum sen ode bile dedi gecenlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?