Hesabı hep bana ödetiyor..

yok artik. Bu adam yüzsüzlükte cigir acmis.

Siz öğrencisiniz ve öğrenci demek para demek hem ailen için hem senin için böyle çar çur etmeyin biraz tasaruf yapın biraz paranızın planlı kullanın eğer çevrenizdekiler sizin plansız harcama yaptığınız farkına varısa kız olsun erkek faydalanmak isteyen çok olur..

Plansiz harcama yapan biri degildim.Ama o odemeye yeltenmeyince mecburen ben ödüyorum. Hayir odeme de demiyor hep geride duruyor. Her defasinda boyle diyor. Cantami iceride unuttum sen ode bile dedi gecenlerde.

Plansiz harcama yapan biri degildim.Ama o odemeye yeltenmeyince mecburen ben ödüyorum. Hayir odeme de demiyor hep geride duruyor. Her defasinda boyle diyor. Cantami iceride unuttum sen ode bile dedi gecenlerde.
1.Cimri insanladan uzak dur sana yakın olmasının nedeni sizi tırtıklamaktır.

2.böyle ortamlarda alman ödeme usulünü teklif ederek masaya oturun....

3. Özel arkadaşlıklarından erkek ödemeyi yapar eğer yapmıyorsa bilki ilerde herşeyin çeteresini tutar

yoktan kavga çıkartın ve ayrılın dönmeyin geri
ayrıca ben olsam ben de parayı ödeyen varken sürekli görüşmek buluşmak isterim bedavadan karnım doyar hem havam olur sürekli kız arkadaşımla görüşüyorum diye ayrıca siz ona okul da not falan da buluyorsanız kullanmak amaçlı görüşüyordur
direkt ayrılın

Karşıdaki eleman normal olsa aranızda bölüşerek ödeyin ya da bazı şeyleri birbirinize hissettirmeden halledin derdim.

Normalden kastım adam öğrenciyken bile para muhabbetine giriyor, hiç kişilikli değil. Hepimiz öğrenci olduk, ama ona göre yedik içtik ama hiçbir zaman lafını etmedik.

Cebimde 5 TL ile kafeye gittiğimi bilirim. Herkes bir şeyler yerdi, ben çay içerdim hatta karnım da açtı. Ama bunu hissettirmezdim kimseye. Bi bilseler hepsi seferber olurdu çevremdekilerin, ama biraz gururlu olmak lazım. Bu ikili ilişki dahi olsa, cebinde parası yoksa seninle dışarı çıkmasın ya da başka bi plan ayarlasın. Sokaktan bi simit alıp vapura binip gezmek de güzel eğer seviyorsan...
Ya da evde bi kek yapıp bi bankta onu sohbet ederek yemek de güzel...Yeter ki parasızlık göze sokulmasın!

O ogrenci degil.

Zaten disarida yeme taraftari da degilim.beni anlamiyor kendisi.tum bos işlere para veriyor,sigaraya para veriyor. Hem disarida yiyelim diyip hem bana odetiyor hesabi.ortak odeyelim dedigimde gıkı cikmiyor. Yarim agiz paranin yarisini vermeyi teklif etti dun.cebinden cikarmadi bile parayi.sadece söyledi.

ödeme birdaha kimseye para yedirme kız olsun erkek ıolsun kolay değil para kazanmak bir zahmet sıksın biryerleini

bu asalaktan kurtul
bı sen bı o oderken en mantıklısıymıs
nolmusda bı anda evın erkegı moduna senı sokmus...
bosver bunu bıtırırken hayat gorusumuzun bırbırıne cok zıt oldugunu goruyorum bosa zaman kaybetmenın anlamı yok de

e ayrıl arkadaşım o zaman. madem görüşmek de istemiyorsun. gayet itici bir durum. hadi parası olmaz neyse de sana açık açık şakayla da olsa söylüyor. bir erkekte en itici olan şeylerden biri cimriliktir.

Ben böyle şeyleri hiç sevmem
Eşimle ilk tanışmamızda hep sen ödersen ben bişey yemem dedim
Kendim yapmıyoken başkası yaparsa da direk derim senin gibi beleşçi tiplere saygım yok sevgili de olamam diye

Bu kadar eksileri olan birini neden tercih ettiniz peki? Hadi önceleri görmediniz o oldu bu oldu diyelim neden boş işlerle uğraşıp boş işlere para veren biriyle hala berabersiniz?ne yapmanızın gerektiği sorunun cevabı sizde bence hiç zaman kaybetmeden harekete geçin derim.

Kimi zaman sen odersin, kimi zaman da sevgilin oder ama bu herifin amaci karsisindakine para yedirmemek yani kullanmak.Benim oyle bi tanidigim vardi.Ben kizlara asla bisey ismarlamam onlar ismarlasin derdi.Iki sevgili arasnda boyle seylerin lafi olmaz ama dedigim gibi bu adamin niyeti sadece kullanmak.

öğrencilik zamanımda bir parazit sevgilim vardı.yıllarca paramı yedi.hep ben öderdim niye demezdim.salağın tekiymişim..öyle bulunmaz hint kumaşı olarak da görmüyordum niye ödedim bilmem.sanırım terbiyem müsaade etmedi para konusu etmeye.şimdi düşünüyorum çok aptalca davranmışım.ayıp olacak diye herşeyi ödedim sonra bu alışkanlığa dönüştü.inan ki para üstünü filan alırdı çok komik..benim salaklığım işte..koy kapının önüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…