Hesabı hep bana ödetiyor..

Ne amaçla para yediriyorsam.bende de saflik var sanirim ona ne yapiyorsun ben ogrenciyim diyemiyorum. Hakkimi savunmuyorum. Cekiniyorum para lafi yapmayi sevmem ama o da dusuncesiz davraniyor. En iyisi konusmamak diyorum ama yapiskan biri.arayip durur.kac defa uzaklasmaya calistim.kac defa kovdum bana misin demiyor.

param yok bana guvenme deyın, hesap sırası geldıgınde alın cantanızı çıkın dısarı orada bekleyın...

Bildigin parazit hizli bir şekilde kurtulmaya bak. Insallah karsina cook daha iyileri cikar

Ya bir ben mi böyle düşünüyorum bilmem ama bence sen de erkek arkadaşınla aynı zihniyettensin.
Sen niye ona okul arabası paranı ödetiyorsun ki, velin mi bu senin? E sen de onu kullanıyorsun. O da seni yemekleri sürekli ödeterek kullanıyor. Bana göre ikinizde de ne koparırsam kâr kafası var. İkiniz arasında hiç bir fark göremedim. Sıktıysa bu tür bir ilişki, bitirin. Ama bir daha da bu para konularında mesafeyi koruyabileceğiniz kişilerle birlikte olun, karşılıklı olarak. Gördüğün gibi, bu tür maddi beklentiler işin tadını kaçırıyor. Ne sen ondan senin masrafını karşılamanı bekle, ne o beklesin.

Bence güzel bir yere yemeğe gidin. Hesap gelince çantanı al ve canım seni dışarda bekliyorum de.. sonrada bas tekmeyi

daha fazla muhattap olma şunla. ayrılmak için bir açıklama yapmak zorunda bile değilsin. onu bile haketmiyor bu adam. cimri düşüncesiz kaba biriyle işin olmasın. daha iyisini bulursun merak etme

Benim samimi olduğum bazı öğrenciler arasında da bunu görüyorum. Çok üzülüyorum gerçekten zamanlarını bu tarz insanlarla heba etmelerine... Ailenize karşı olan sorumluluğunuzu ve birer birey olduğunuzu unutmamalısınız derim ben.

örn:
erkek: aşkım hadı bugun görüşelim.
kız : malesef cnm bugun param yok.

açık ve net eşş. olan anlar heralde.

Ablamda aynı senin gibiydi 2ay cıktı böyle bir itle, birgün oturduk hesapladik taam 1860tl hesap ödemiş çocuğa!! Çocuk bildiğin para yiyordu ya. En son para vermemesine ikna ettim. Hoop ertesi gün sende para varmi sorusuna ablam yok deyince çocuk ayrılmış. Birde görsen adam sanırsın. Jigolo bildiğin ya ayrıl yez zamanda, senden alan sana ödeten emin ol başkasına yediriyordur

Yapacağınız tek şey var"biz seninle ayrı dünyaların insanlariyiz,bu iliski artık bana heyecan vermiyor.Yolun açık olsun"bitti gitti bu kadar basit.Zaten sonunu da gormuyorsunuz Anladığım, barı kendinizi hirpalamayin.Saglicakla kalin

sog
sogudum kusura bakma hislerim bitti uygun degiliz de aciklama yapmak zorunda degilsin.evet anlamaz seni ustune parami yedirmedim ondan ayrildi der. igrenc biri sakin gorusme bir de ogrenciymissin cok uzuldum paran kalmadigina. sehir disinda okumak nedir iyi bilirim. asla gorusme. asla ama asla. adam olan adam parasi yoksa da o yemegi yemez. fakirdir saygi duyarim ama bu senin parandan gecinmesini dogru cikarmaz. ayrica sahsiyet ayri fakirlik ayri. gorusme . kocan degil sonucta hesap vermek zorunda degilsin. hislerim bitti. NOKTA

Iyyyy böyle herife saygı duyamam ki sevgi duyayım.
O buluşmalar zehir olur.

Direk söyle hislerini, bitirmek istiyorum paralarımız cebimizde kalsın de de utansın biraz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…