• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabımda bloke var ne yapabilirim diye

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
hesAP bilgilerim bu şekilde. Kredi kartı ve kredi çekmiştim onun borcu var. Kredi borcumu 10 gün geciktirdim hesap bloke olmuş. Maaş yatınca ödeyecektim. Banka ödenirse açılır vs dedi. Maaşım yatacak 6000 tl maaşın hepsini mi alacaklar şimdi yoksa asgari tutarı mı alırlar ? Kartımıda kredili mevduatı kullanabilir miyim ? 8FA525A9-2864-4A28-B8C9-7766BE9A4082.webp64550AE0-39C9-48B5-8E17-DC06CE64F2CB.webp

Kredinizin tutarı neyse tam onu tahsil eder.(+ gecikme faizi olabilir)
Kredi kartında da asgari olarak alabilir bunda emin değilim ama.

Aylık taksit ücretin neyse onu çeker banka, belki gecikme ücreti vardır bir de sonra hemen açarlar blokeyi

Maalesef bloke edildiği için borcunuzun tamamını ödemeniz gerekiyor diye biliyorum. Gecikme faiziyle birlikte. Benimde bir ara kredi kartım bloke edilmişti ve borcun tamamını ödemeden kartı kullanamadım bile

Kredi taksidin ne kadar aylik bilmiyor musun? Her ay ayni odenen birsey ya o. Kart borcundan hesap bloke edilmez kredi taksididir hatta muhtemelen 3 ay ustuste odenmemistir.

hesAP bilgilerim bu şekilde. Kredi kartı ve kredi çekmiştim onun borcu var. Kredi borcumu 10 gün geciktirdim hesap bloke olmuş. Maaş yatınca ödeyecektim. Banka ödenirse açılır vs dedi. Maaşım yatacak 6000 tl maaşın hepsini mi alacaklar şimdi yoksa asgari tutarı mı alırlar ? Kartımıda kredili mevduatı kullanabilir miyim ? Eki Görüntüle 3155942 Eki Görüntüle 3155943
Kredinizin ödemesi ne kadarsa onu çekerler.... Kredi kartınıda hesap açıldıktan sonra sizi arayıp ne kadar yatıracağınızı sorarlar asgari ücret yada tamamı yatırdıktan sonra çekebilirsiniz

Back
X