Canlar evli bi çift beni biriyle tanıştıracak 4 lü oturacakmışız alkollü bir mekanda.
Şimdi şöyle 2 kişi değil 4 kişi olcaz normalde tanıştırmalarda bi kahve içip ayrılıyorduk şimdi alkollü mekan yemek vs 4 kişi olduğu için soruyorum
Hesabımı kendim mi ödemeliyim ?
Yani usul nedir? Öde derseniz öderim zaten hesabımı adam ödese de bi sonrakinde altta kalmam da usul nedir?
Ne yapmalıyım ?
Cocuk benle tanışmak istiyor ondan soruyorum kızlar kanka gibi gitsek zaten sormam bile bu soruyu
İlk buluşmada herzaman erkek.
İkinci ve sonraki buluşmalarda sende oda olabilir.
Doğru olan sizi tanıştıran çiftin sizin ve tanıştırdıkları kişinin hesabını ödemesi.
Çünkü siz o çiftin davetlisisiniz. Genel görgü kuralı bunu gerektirir.
Ama siz oradayken akışına bırakın. Masaya hesap istendiğinde siz kendinizinkini ödemeyi teklif edin.
Erkekler ödemeli. Yeltenmem bile
Çift gibi gidilecek orada kadınlara zaten düşmez. Siz de tanışma amaçlı gidiyorsunuz..
Ki zaten masaya hesap bile gelmez tuvalet ayağına bir erkek kalkar öder hadi gidiyoruz der masaya gelip böylece konu kapanır
Bende öyle yapıyordum ama hiç başka bir çiftle alkollü mekanda tanışmadımayarım bozuldu
Olur mu ya..Seninle tanışmak istiyor..sen gidiyorsun ve minnetle hepinizin hesabını ben ödüyorum çok makbule geçti Allah razı olsun mu diyeceksin.Cocuk benle tanışmak istiyor ondan soruyorum kızlar kanka gibi gitsek zaten sormam bile bu soruyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?