- 23 Ağustos 2012
- 51.173
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.198
- 898
Dişil enerjisin aşko
Haklısın dediklerinde
Ay herkes kendim öderim, kendim öderim diyimce seni tanıştıracaklar diye ssen öde hepsini diyorlar sandım bi anCanlar evli bi çift beni biriyle tanıştıracak 4 lü oturacakmışız alkollü bir mekanda.
Şimdi şöyle 2 kişi değil 4 kişi olcaz normalde tanıştırmalarda bi kahve içip ayrılıyorduk şimdi alkollü mekan yemek vs 4 kişi olduğu için soruyorum
Hesabımı kendim mi ödemeliyim ?
Yani usul nedir? Öde derseniz öderim zaten hesabımı adam ödese de bi sonrakinde altta kalmam da usul nedir?
Ne yapmalıyım ?
Ya blofu yemeyip kabul ederseDuruma göre bak panpa, ödemeyi teklif et yok ille de ben öderim derse de peki de geç. Bence çok takılacak bir mevzu değil
Ya blofu yemeyip kabul ederse
Bu durumda ilk tanisma bence erkeğin ödemesi lazim tanışmak isteyen de o.Öderim ne olcak ama o adamı almam. Yazdım zaten, 1 tabak yemeğin parasıni isteyen erkekle işim olmaz
Angut değilse, pinti değilse öder. Davet eden erkek ödemeli, 1 tabak yemeğin parasını ödeyen adamla zaten işim olmaz. Olur da adam oralı olmazsa kendininkini ödersin ama adamı da çizersin gider
Sıradan iki caylik mekan olsa neyseKazığı yerim panpa
İlk tanışmada çocuk ödemeli. Sen yine de cüzdanını karıştırıyor gibi yapCocuk benle tanışmak istiyor ondan soruyorum kızlar kanka gibi gitsek zaten sormam bile bu soruyu
Erkeğin hesabını kadın mı öder saçmalama.Ve tanismada diğer kişiler ne alaka.Canlar evli bi çift beni biriyle tanıştıracak 4 lü oturacakmışız alkollü bir mekanda.
Şimdi şöyle 2 kişi değil 4 kişi olcaz normalde tanıştırmalarda bi kahve içip ayrılıyorduk şimdi alkollü mekan yemek vs 4 kişi olduğu için soruyorum
Yani usul nedir? Öde derseniz öderim zaten hesabımı adam ödese de bi sonrakinde altta kalmam da usul nedir?
Ne yapmalıyım ?
Ödemeyi teklif edin büyük ihtimal erkekler kendi aralarinda yada birisi ödeyecektir ilk tanisma yemeği olduğu içinCanlar evli bi çift beni biriyle tanıştıracak 4 lü oturacakmışız alkollü bir mekanda.
Ne yapmalıyım ?
İlk tanışmada çocuk ödemeli. Sen yine de cüzdanını karıştırıyor gibi yap
Erkeğin hesabını kadın mı öder saçmalama.Ve tanismada diğer kişiler ne alaka.
Daha nezih bir yer olabilirdi. Baştan kaybettiler aşko. Neyse bir git bakalımYa olay şöyle saçma aşko neden içkili mekan ve 4 kişi
Normalde adamla biz kahveye çıkmamız lazımdı
Bence ilk tanışma alkollü ortamda bence hoş değil.Birde yalnız görüşmek en mantıklısı siz bilirsiniz de.Valla bende anlamadım kuzu
Daha nezih bir yer olabilirdi. Baştan kaybettiler aşko. Neyse bir git bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?