Hesap ödeme meselesi nasıl olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk buluşmada erkek öder, teşekkür edip bej de size bir kahve ısmarlamak isterim dersiniz. Tanışma buluşması bu yakışık almaz sizin atlamaniz. Adam zaten bunu bilerek cebine para koyup geliyordur. He adamın haberi yoksa teklif edin ya da kendinizinkini ödeyin öyle ikiniz tanışın dedik hesabı biseyse. Yok Adam isteyip onayak olduysa kesinlikle o

Cocuk benle tanışmak istiyor ondan soruyorum kızlar kanka gibi gitsek zaten sormam bile bu soruyu
Ödemeyi teklif et hatta elini cüzdanına at. Çok ısrar ederse bir sonraki buluşmada ben odeyeceksem kabul ederim ödemeni de. Kadınların hamle yapmaması erkekte yanlis intiba bırakıyor

Eski kafam olsa hemen atlarim kendiminkini odemeye ama su anki kafam kesinlikle erkek odemeli diyor. Sonradan tanidikca donsun alman usulune, ya da yemek erkek tatli kadin moduna. Biraz centilmen olsun denyocuklar

Eski kafanızla yeni kafanız arasında değiştiren ne oldu sizi merakımdan soruyorum

Eski kafam olsa ben de atlardım hemen şuan teklif ederim kibarca (yani ısrar kıyamet değil) kendi payımı ödemeyi, o ödeyecekse de teşekkür ederim. Hepsinin değil ama birçok erkeğin maddi olarak kendilerini kadınlara yıkmaya çalıştığı bir dönemdeyiz, nasıl alıştırırsanız öyle gider.

Çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için tamam piremses olucam bu sefer

olsa hemen atlarim kendiminkini odemeye ama su anki kafam kesinlikle erkek odemeli diyor. Sonradan tanidikca donsun alman usulune, y

Ben tanıdıktan sonra da Alman usulü sevmiyorum. Ama kadınlar biz kendi hesabımızı öderiz diye diye bu erkekleri Alman usulcu yaptılar. Oysa Türk adamlar hesap odetmemesiyle bilinirdi. Hiç ödemek istemeyen veya ödediğini dert edinen erkek bilmezdim eskiden.

Eski kafanızla yeni kafanız arasında değiştiren ne oldu sizi merakımdan soruyorum
Beni alıntılamadınız ama yardımcı olmak isterim. Bir yerden sonra göreviniz oluyor, kıymeti bilinmiyor. Paranız da değersizleşiyor. Erkek rahata alışıyor. Linç yemek pahasına yazıyorum erkek para harcadığı kadını daha kıymetli görüyor. Herşeyi ben yaparım, ben öderim, ben hallederim modunda olduğunuzda çoğu zaman mutfaktaki sarı bezden farkınız kalmıyor.( istisnaları hariç tutuyorum, genel gözlemlerimdir.)

İçkili ortam cidden olmamis .evli cift fikriyse yalnız beye ödetme gibi bi yanlis yapmazlar umarim.arti siz yaninizda nakit bulundurun alman hesabi yapalim lutfen diye teklif edin alirsa zaten sonrasi icin konusurz .

Benimle tanışmaya gelen çocuk bütün masanın hesabını öderse bu hareketi çok janti bulurum, hanesine artı yazarım. Ben de karı koca arkadaşlarımla mekana gitmiştim, bir erkek arkadaşım benimle tanıştırmak için birini getirdi. Hepimizin haberi vardı. Oturduk bişeyler içtik. Giderken hesabı ödememişlerdi. Uğradık diye düşündüler herhalde. Biz ödemesi gerekirdi diye konuşmuştuk hatta. Ödeyemeceğimizden değil ama tanışmaya gelen kendini göstermeli

Bende bunu yaşadım lakin bazı arkadaşlarım hiç hesap ödemediği için hiç hesaba elini atmıyorsun lafını işitmişler

Off bu hesap mevzusu yeni türedi 10 yıl önce bi görevde yemek molasında hesabımı ödemek için kasaya gittiğimde yanımdaki adam beni çok utandırdın demişti nerde o günler yendiğimiz 1 kap yemeğin hesabını eder olduk

Bence siz tabiki kendinizinkini odemeye yeltenin, oyle hic orda yokmus gibi hesap gelince havaya bakmayin. Ama normalde masadaki o iki erkegin kizlara firsat vermeyerek hesabi boluserek odemesi lazim, ve bu olmazsa o sizi tanistirdiklari adamin ustune bi cizik atip, next deyin.

Başbaşa olmayacağınız için bence elinizi hesaba arın ama çok ısrar ederlerse ödemeyin

İçkili mekanı kim seçip kim davet ettiyse o ödemeli

Ex nisanlim cimri cikti. Menuden yakinan, yemek karti pesinde kosan, ben hesabi odeyince mutlu olan, evlenince sanki ikimizin ortak parasi olmuycakmis hissini veren bi tipti yani tabi herkesin maasi kendine fakat ben odedigim zaman "oh yiktik bu hesabi" mutlulugunu goruyodum yuzunde. Berbatti. Bundan sonra cebinde parasi olan, olmasa bile cebine uygun yerde kendi odeyen erkek istiyorum, he boyle biri yoksa yalniz kalirim daha iyi. Yoksa cok attik elimizi cebimize cok yigitlik yaptik hicbir ise yaramadi feminenlestiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…