Ödemeyi teklif et hatta elini cüzdanına at. Çok ısrar ederse bir sonraki buluşmada ben odeyeceksem kabul ederim ödemeni de. Kadınların hamle yapmaması erkekte yanlis intiba bırakıyorCocuk benle tanışmak istiyor ondan soruyorum kızlar kanka gibi gitsek zaten sormam bile bu soruyu
Eski kafam olsa hemen atlarim kendiminkini odemeye ama su anki kafam kesinlikle erkek odemeli diyor. Sonradan tanidikca donsun alman usulune, ya da yemek erkek tatli kadin moduna. Biraz centilmen olsun denyocuklar
Adam ne iş yapıyormuş
olsa hemen atlarim kendiminkini odemeye ama su anki kafam kesinlikle erkek odemeli diyor. Sonradan tanidikca donsun alman usulune, y
Beni alıntılamadınız ama yardımcı olmak isterim. Bir yerden sonra göreviniz oluyor, kıymeti bilinmiyor. Paranız da değersizleşiyor. Erkek rahata alışıyor. Linç yemek pahasına yazıyorum erkek para harcadığı kadını daha kıymetli görüyor. Herşeyi ben yaparım, ben öderim, ben hallederim modunda olduğunuzda çoğu zaman mutfaktaki sarı bezden farkınız kalmıyor.( istisnaları hariç tutuyorum, genel gözlemlerimdir.)Eski kafanızla yeni kafanız arasında değiştiren ne oldu sizi merakımdan soruyorum
Beni alıntılamadınız ama yardımcı olmak isterim. Bir yerden sonra göreviniz oluyor, kıymeti bilinmiyor. Paranız da değersizleşiyor. Erkek rahata alışıyor. Linç yemek pahasına yazıyorum erkek para harcadığı kadını daha kıymetli görüyor. Herşeyi ben yaparım, ben öderim, ben hallederim modunda olduğunuzda çoğu zaman mutfaktaki sarı bezden farkınız kalmıyor.( istisnaları hariç tutuyorum, genel gözlemlerimdir.)
Başbaşa olmayacağınız için bence elinizi hesaba arın ama çok ısrar ederlerse ödemeyinCanlar evli bi çift beni biriyle tanıştıracak 4 lü oturacakmışız alkollü bir mekanda.
Şimdi şöyle 2 kişi değil 4 kişi olcaz normalde tanıştırmalarda bi kahve içip ayrılıyorduk şimdi alkollü mekan yemek vs 4 kişi olduğu için soruyorum
Hesabımı kendim mi ödemeliyim ?
Yani usul nedir? Öde derseniz öderim zaten hesabımı adam ödese de bi sonrakinde altta kalmam da usul nedir?
Ne yapmalıyım ?
Ex nisanlim cimri cikti. Menuden yakinan, yemek karti pesinde kosan, ben hesabi odeyince mutlu olan, evlenince sanki ikimizin ortak parasi olmuycakmis hissini veren bi tipti yani tabi herkesin maasi kendine fakat ben odedigim zaman "oh yiktik bu hesabi" mutlulugunu goruyodum yuzunde. Berbatti. Bundan sonra cebinde parasi olan, olmasa bile cebine uygun yerde kendi odeyen erkek istiyorum, he boyle biri yoksa yalniz kalirim daha iyi. Yoksa cok attik elimizi cebimize cok yigitlik yaptik hicbir ise yaramadi feminenlestilerEski kafanızla yeni kafanız arasında değiştiren ne oldu sizi merakımdan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?