- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi aysefatmaemine
-
ÇOK İĞRENÇ! deli midir nedir adam resmen senin üzerine yıkılıyor ayrıl durmaherkese merhaba ,
komik bir durum gibi gelmişti başlarda ama şuanda baya sıkıntı yaşıyorum. 2 aylık bir ilişkim var.ilk aylarda bir problem yoktu yani para konusunda sonraları ise sevgilim artık hesap ödemek istemiyor gibi davrandığını sezdim.ben öğretmenim ve atama bekliyorum çalışmıyorum ama param yokmuş izlenimi vermedim hiç. sevigilim bir şirkette çalışıyor ve gayet iyi maaş aldığını biliyorum.ilişkimiz başladıktan bir süre sonra bende hesap gelince vermeye başladım. ama sanki alışkanlık oldu mekanlarda ödemek istemiyor gibi davranıyor. (gerçekten konu para değil ama çok sinir bozucu bir durum). bir bahane bulup ayrıldım nedenini diyemem tabi.sonra yüzyüze gelince tekrar barıştık.Param yok diyemem onun düşünmesi gerek gerçekten hiç ayrılmakta istemiyor ama bu konu beni yeterince geriyor.Alman usulu olsa daha iyi çünkü böyle giderse sıkıntıya giricem.(bu arada hepsini ben ödemiyorum hesabı ama son zamanlarda hiç ödemeye kalkşmıyor resmen)
Valla dünyanın heryerinde hesabı erkek öder. Çok saçma geliyor kadın erkek yemekte garson hesabı doğal olarak erkeğe getiriyor. Sonra erkek kadına veriyor. Çok komik bir görüntü. Her ne kadar kadın erkek eşit de deseniz bana göre hoş gözükmüyor. Kadın ne yapar onun yerine, ona hediye alır. Önceden sinema tiyatro bileti alır getirir.Burada para önemli değil o tavır önemli.
Durum eşit değil şuan. Konu sahibi henüz atanamamış çalışmıyor, erkek bir şirkette çalışıyor maaşı iyiymiş. Yani erkek kızı banka gibi görüyor bu ilişkide.Hesap eşit şekilde ödenmeli. Bir gün yemeği erkek ödediyse diğer gün kız şeklinde. Hesabı sürekli kızın ödemesi ne kadar yanlışsa, sürekli erkeğin ödemesi de bi o kadar yanlış. Bence durum eşitse şu an, yani arada o da ödüyosa bence bi sorun yok. Erkekleri banka olarak gören o kadar hemcinsim var ki midem bulanıyo bu tutumlardan.
Durum eşit değil şuan. Konu sahibi henüz atanamamış çalışmıyor, erkek bir şirkette çalışıyor maaşı iyiymiş. Yani erkek kızı banka gibi görüyor bu ilişkide.
herkese merhaba ,
komik bir durum gibi gelmişti başlarda ama şuanda baya sıkıntı yaşıyorum. 2 aylık bir ilişkim var.ilk aylarda bir problem yoktu yani para konusunda sonraları ise sevgilim artık hesap ödemek istemiyor gibi davrandığını sezdim.ben öğretmenim ve atama bekliyorum çalışmıyorum ama param yokmuş izlenimi vermedim hiç. sevigilim bir şirkette çalışıyor ve gayet iyi maaş aldığını biliyorum.ilişkimiz başladıktan bir süre sonra bende hesap gelince vermeye başladım. ama sanki alışkanlık oldu mekanlarda ödemek istemiyor gibi davranıyor. (gerçekten konu para değil ama çok sinir bozucu bir durum). bir bahane bulup ayrıldım nedenini diyemem tabi.sonra yüzyüze gelince tekrar barıştık.Param yok diyemem onun düşünmesi gerek gerçekten hiç ayrılmakta istemiyor ama bu konu beni yeterince geriyor.Alman usulu olsa daha iyi çünkü böyle giderse sıkıntıya giricem.(bu arada hepsini ben ödemiyorum hesabı ama son zamanlarda hiç ödemeye kalkşmıyor resmen)
borcu var mı bilmiyorum ama ödeyemicek kadar yoktur normalde dışarda yiyor kendien sevmediğim 5 erkek modellinde 3. sırada filan bu tip.. eski sevgilim böyleydi.. hatta ayrıldıktan sonra rüyamda babası bana para veriyordu o kadar içime oturmuş ödediğim hesaplarAllah karşılaştırmaz inşallah bir daha böyle biriyle.. öğrenci filan da değilsiniz ki, hem iyi bir maaşla çalışıyor hem hesap ödetiyor.. borcu harcı mı var..
bilmiyorum ki bi bu sorun hiç ayrılmak istemiyor baya ısrar etti neyse sorun söle çözelim falan dedi. öyle barıstım fark eder die de arada söylüyorumda anlamıyor sanırımNiye baristin ki sen ?
ya cimri paraci adamdan hayir gelmez, demekki senin hesabini oderken kendini kaziklanmis falan hissediyor, ilk one cikan duygularin bu sekilde oldugu bir iliskiden hayir gelmez, cikar iliskisi gibi birsey bu bence hic iyi etmemissin barisarak.bilmiyorum ki bi bu sorun hiç ayrılmak istemiyor baya ısrar etti neyse sorun söle çözelim falan dedi. öyle barıstım fark eder die de arada söylüyorumda anlamıyor sanırım
yok hemen çıkarmıyor işte yüzüme bakıomuydu hatırlıyamadım açıkcasıAyy itici
Nasil oluyor meselahesabi istiyo sonrada sana birseymi soyluyo sen ode gibi :) yada yuzunemi bakiyor cok merk ettm
en sevmediğim 5 erkek modellinde 3. sırada filan bu tip.. eski sevgilim böyleydi.. hatta ayrıldıktan sonra rüyamda babası bana para veriyordu o kadar içime oturmuş ödediğim hesaplarAllah karşılaştırmaz inşallah bir daha böyle biriyle.. öğrenci filan da değilsiniz ki, hem iyi bir maaşla çalışıyor hem hesap ödetiyor.. borcu harcı mı var..
Ayy bence sen hic orali olma bakalim ne yapicak. Ne kotu durum ya cimri herifyok hemen çıkarmıyor işte yüzüme bakıomuydu hatırlıyamadım açıkcasıödeyesi yok hissediyorum yeter bu sanıırm takmama :/
Sevginin oldugu yerde sen ben yoktur canim ondan sen hic sorgulamamissin. :)
Bende eşimle flört ettiğim dönemler de mesleğimi yapıyordum iyi de kazanıyordum eşim o zaman sevgilimken işsiz kalmıştı başka şehir de olduğu için uçak biletlerimi ben alıyordum hesapları ödüyordum hatta birgün baktım cebinde kuruş yok 20 dolar ve 30 euro vermiştim kendisine ama nasıl mahçup anlatamam fakat nedense eşimin o zamalar da beni kullandığını hiç düşünmedim.
Biz 5 parasız evlendik eşimle
Sonra eşimin işleri epey düzeldi bana mesleğimi bıraktırdı gez toz yeter çalıştığın dedi arabada aldı ne istersem yaptı.Bir gün bana 100 dolar verdi bu ne dedim?
Senden aldığım 20 dolar ve 30 euro dedi
İstemem zaten yeterince harçlık veriyorsun dedim ama zorla verdi hiç unutmamış garibim.
Nedense sevgili iken eşime karşı hep bir güven hep bir samimiyet vardı içimde yanılmamış olmam beni çok mutlu ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?