hesap ödeme sorunu aşkımı bitiriyor :(

ÇOK İĞRENÇ! deli midir nedir adam resmen senin üzerine yıkılıyor ayrıl durma

İkinizde öğrenci olsanız hadi neyse diyecem de o çalışıyormuş ve sen henüz çalışmıyorsun çok saçma sana hesap ödetmesi kesinlikle cimri bi yapısı olduğunu düşünüyorum. Şimdiden para hesabı yapan bi adamla da ilerde daha çok skntı yaşarsın canım çok iyi düşün.

Aynen katılıyorum. Toplu gidilen yerlerde ya da atıştırmalık fast food mekanlarında alman usulü hesap ödenir de şık bir restoranda alman usulü hesap ödemek ya da kadının ödemesi bence de çok komik bir görüntü. Zira garson bile direkt erkeğin önüne koyar hesabı. Konu sahibi soğumakta çok haklısın.

Dur sen dur daha o çocuğun altından neler cikicak innovi demişti dersin .daha iki ayda böyleyse..bence kaç bir dakka durma.adamlığı ortada.

Durum eşit değil şuan. Konu sahibi henüz atanamamış çalışmıyor, erkek bir şirkette çalışıyor maaşı iyiymiş. Yani erkek kızı banka gibi görüyor bu ilişkide.

Durum eşit değil şuan. Konu sahibi henüz atanamamış çalışmıyor, erkek bir şirkette çalışıyor maaşı iyiymiş. Yani erkek kızı banka gibi görüyor bu ilişkide.

Biraz da genel konuştum sonlara doğru tamamen konuyla alakalı değil. Keşke Türkiyede de alman usulü olsa ödemeler.

Benimde flört döneminde hep esim oderdi ne kadar israr etsem de elimi cebine attirmazdi üstelik tek yasayan calisan maasli bi insandim sen tek yasiyon ihtiyaçların olur derdi bende artik rahatsız olmaya baslamistim yemek esnasinda lavaboya gidiyorum diye gizlice hesabi oderdim ona bile kizardi erkek dediğin cimri olmicak bir arkadasim sirf buyuzden nisan atti yol yakinken dönün

en sevmediğim 5 erkek modellinde 3. sırada filan bu tip.. eski sevgilim böyleydi.. hatta ayrıldıktan sonra rüyamda babası bana para veriyordu o kadar içime oturmuş ödediğim hesaplar Allah karşılaştırmaz inşallah bir daha böyle biriyle.. öğrenci filan da değilsiniz ki, hem iyi bir maaşla çalışıyor hem hesap ödetiyor.. borcu harcı mı var..

Niye baristin ki sen ?

Yani bu insan sevgiliniz onunla bu durumu mutlaka konuşmalısınız. Kendinizi acındırmayacaksınız ki. Benim bütçem bu ailemden aldığım para ikimizin hesabını ödememe yetmiyor diyeceksiniz. Neden utanıyorsunuz ki? Sebebini söylemeden ayrılcam diyorsunuz sebebini söyleyin ve ayrılın.

borcu var mı bilmiyorum ama ödeyemicek kadar yoktur normalde dışarda yiyor kendi

Ben eşimle sevgiliyken bana tek kuruş harcatmadı. Hatta bi kahve ısmarlayım dediğimde tamam derdi. Kahveden sonra bi bakardım ki hesap çoktan ödenmiş.

8 yıl oldu evleneli. Halaaa da para konusunda öyle. Ne var ne yok bana ve çocuklarına serer. Hatta ayy keşke şurda yemeseydik resmen kazık geçirdiler dediğim de saçmalama tabi ki de yiyeceksin boğazdan kısılır mı der hep.

Çok varlıklı da değiliz hatta kiradayız.

Yani sevgiliyken hesap kitap düşünen adam evlenince daha da beter oluyor. Şimdiden nasıl biri olduğunu göstermiş.

bilmiyorum ki bi bu sorun hiç ayrılmak istemiyor baya ısrar etti neyse sorun söle çözelim falan dedi. öyle barıstım fark eder die de arada söylüyorumda anlamıyor sanırım
ya cimri paraci adamdan hayir gelmez, demekki senin hesabini oderken kendini kaziklanmis falan hissediyor, ilk one cikan duygularin bu sekilde oldugu bir iliskiden hayir gelmez, cikar iliskisi gibi birsey bu bence hic iyi etmemissin barisarak.

Hesabı hep erkek ödemeli deyip hesabı görgü kuralı, centilmenlik bilmem ne ayakları yaparak erkeğe kitleyip duran kadınlar ne kadar itici ise nasıl olsa o kadın ödüyor deyip de yediği içtiği için elini cebine atmayıp hesabı kadına, yani mantıken tek bir kişiye kitleyen erkek de çok itici benim gözümde. Hesap konusu bu kadar problem oluyorsa çıkmayın dışarı, evinizde oturun o zaman. Ya da al karşına konuş, alman usulü yapalım de. Ne erkek kadını doyurmak zorunda ne de kadın erkeği. Görgü kuralı bilmem ne bahaneleri altında yemeklerin hesabını sürekli erkeğe ödeten kadınlar hakkında erkekler olumlu düşünmüyorlar bu arada. Bi o ısmarlar bi sen ısmarlarsın. Herif 50 lira yemek hesabı ödüyor mesela, kadın 15 liralık kahveyi ödeyince "tamam ödeştik biz" olayına giriyor herhalde. Sevgililerde de alman usulü biraz garip durabilir o yüzden dönüşümlü olarak biri ısmarlasın sonra diğeri ısmarlasın. Yemeği sürekli karşımdaki adama ödetsem ezik hissederdim herhalde. Hesap ödemek erkeğin görevi diye düşünüyorsak evi geçindirmek de erkeğin görevi, erkeğin donlarını yıkayıp her gün yemek yapmak, temizlik, çocuk bilmem ne de kadının görevi o zaman. Geleneksel takılacaksak tutarlı davranıp çalışmayıp evde oturmalı, kocamızın bize harçlık vermesini beklemeliyiz o halde. Biraz daha geleneksel olacaksak kayınvalideyle falan yaşamalıyız. Erkeklerin kendilerini en güçlü hissettikleri konu maddiyattır, bu bütün dünyada böyledir. Maddi anlamda erkeğin ipleri eline almasına izin verince sanki diğer konularda da bütün kontrolü ona vermişiz gibi bir hisse kapılıyorum ben. O yüzden benim şahsi düşünceme göre, hesabı sadece tek bir kişiye yüklemek doğru değil. Çalışıyor olabilir, durumu da iyi olabilir hatta ama kimse, sevgilisi de olsak bizi doyurmak zorunda değil.

Evliliklerde zaten senin benim param olmadığı için evlilik durumunu katmadım. Bu benim şahsi görüşüm, kimse katılmak zorunda değil. Hesabı ben ödedim diye garsona karşı kendini ezik hisseden adamla da işim olmaz zaten, başka konuda da ezik hisseder o.

Bende eşimle flört ettiğim dönemler de mesleğimi yapıyordum iyi de kazanıyordum eşim o zaman sevgilimken işsiz kalmıştı başka şehir de olduğu için uçak biletlerimi ben alıyordum hesapları ödüyordum hatta birgün baktım cebinde kuruş yok 20 dolar ve 30 euro vermiştim kendisine ama nasıl mahçup anlatamam fakat nedense eşimin o zamalar da beni kullandığını hiç düşünmedim.
Biz 5 parasız evlendik eşimle
Sonra eşimin işleri epey düzeldi bana mesleğimi bıraktırdı gez toz yeter çalıştığın dedi arabada aldı ne istersem yaptı.Bir gün bana 100 dolar verdi bu ne dedim?
Senden aldığım 20 dolar ve 30 euro dedi
İstemem zaten yeterince harçlık veriyorsun dedim ama zorla verdi hiç unutmamış garibim.
Nedense sevgili iken eşime karşı hep bir güven hep bir samimiyet vardı içimde yanılmamış olmam beni çok mutlu ediyor.

Sevginin oldugu yerde sen ben yoktur canim ondan sen hic sorgulamamissin. :)

Arkadas boyle birsey hissediyorsa erkek sevmiyordur. Cunku seven insan dusunur bu kiz calismiyor falan der.
Parasi olmadan kiza guvenip cikiyosada cikmasinlar yani bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…