- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
Okuyun , çalışın , para kazanın ve birey olun . Birey olun , erkeğin kölesi olmayın . Güçlü bir kadın hesap ödiyeceğim diye erkeğin arkasından koşmaz daha çok güçsüz bir kadının yapacağı iştir . Kendizi hesap ödemeye layık görün , değerli görün , saygın görün ! O sizinle siz olduğunuz için görüşüp mutlu olduysa hemen koşturup buna bedel biçmeye kalkmayın ,kendinizi düşürmeyin Ki sorumluluğun farkına varsın . sizi para için değil siz olduğunuz için önemsesin . bırakın sizi mutlu etmek için çaba sarfetmeyi öğrensin . banka kartını kocaya verip ben bireyim demeyin , iş artık o raddeye geldiki ünvrtst mezunu kadın kapı cam silip erkeğin araba taksitlerini ödüyor ! Bumu güçlü kadın algınız ?
Konu sahibi ben degilim.
Benim mesajimi alintilayarak yazdiginiz seyler benim icin espri niteliginde.
Kullandiginiz unlemler de gulucuk olsa gerek.
Benim hayat durusumu, prensiplerimi, meslegimi ve ilkelerimi, iliskimdeki agirligimi ifade ederek size kotu hissettirmek istemem.
Erkegin parasiyla bana kendimi guclu hissettirmesini beklemem icin farkli bir kafada olmam lazim.
Hatta baska meslekte...
Neyse...
Kendi yedigimiz ictigimizi odememizle adamin araba taksidini odemek ne alaka, onu anlamadim.
Yedigimizi ictigimizi ona odetelim sonra adam baska seyler bekleyince tukaka diyelim.
Erkekler bu zihniyet yuzunden kadinlari ucuz ve satin alinabilir goruyorlar.
Yediklerinize kadar adama odetmek gerektigini soylediginize, kendi masrafini odeyen kadinlari elestirdiginize gore sizin cevrenizdekiler hakli olabilir...
Ama biz kendimize o gozle baktirmayiz.