• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hesap ödeme ve yaşananlar

Eşinizin tutumları ve tavırları kendinizle ilgili algınızı altüst etmiş. Bir de atanamamanız vs. kendinizi iyice işe yaramaz hissetmişsiniz. Önce bunları aşmalısınız.

Hepimiz aynı noktada takılmışız. Ortada daha büyük sorun var evli bi adam neden akşam dışarda ve hesabı onun ödemesi gerekirken garsonlar öyle bile yapsa o tavır ne?

arkadaş çevresi hep bekar erkek yada evli yeni bebeği olmuş evden uzaklaşamaya çalışanlar son bir kaç aydır bu davranışı arttı bana da uzak duruyor diyorum kredi borcu var belki kafasını ona takıyordur diye..foto da atıyorlar facebooka erkek erkeğe çıkıyorlar ama ben çok yalnız kaldım eşim var bana uzak annem bana para yollasaydın çalışmazdım diyordu sürekli artık aramıyor arayınca da işim var diye kısa kesiyor teli..dört duvar arasında bir başıma kaldım...

ŞU ERKEKLERE ACIMAYI BIRAKIN.YOK KREDİ BORCUNU TAKMIŞMIŞ .. EVLENMESEYMİŞ O ZAMAN ZAMANINDA BİRİKTİRSEYMİŞ PARA

Nedir bu her akşam arkadaşları ile çıkma mevzusu? Madem öyle gitsin onlarla yaşasın ne demeye evlenmiş ki eşin?

yok son 3 aydır felan evde hep yalnızım geçen sene atanamadım umutlar tükendi sanırım eşimde ve ailemde çok yalnız kalıyorum eşim arkadaşları ile yemeğe gidiyor eveherşeyi alıyor ama tek olunca insan yemek yemek istemiyor..
Atanamamış olabilirsiniz, eşinize, ailenize herkese dert mi olmuş bu?
Ayrıca eşiniz her akşam arkadaşlarıyla dışarıda ve size sıra gelince böyle yapıyor??
Bana kalırsa her şeyi alttan almaya alışmışsınız ve doğal olarak da eşiniz bundan faydalanıyor.
Çalışmıyor olsanız da ihtiyaçlarınız vardır, zevkleriniz vardır. Reglinizi bahane edip pasta yapın evde. "canım tatlı çekiyor" bahanesiyle. Gündüz dışarı çıkın dersinizi çalışabileceğiniz güzel kafeler vardır hem motive olursunuz, hem güzel bir kahve ile ödüllendirirsiniz kendinizi.
Hep kendi zevki için para harcayan kocanız evli olduğunu hatırlasın, hayat müşterek değil mi?

Eşinizin tutumları ve tavırları kendinizle ilgili algınızı altüst etmiş. Bir de atanamamanız vs. kendinizi iyice işe yaramaz hissetmişsiniz. Önce bunları aşmalısınız.
çok haklısınız bende eşimin eline bakmak istemem hatta utanıyorum kocam olduğu halde para istemeye dershaneye gidiyorum yemek yemiyorum param yok aç kalıyorum eşimde demez paran var mı yok mu ...atanıp kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum işte bulamadım dershaneler kapanacak malum iş vermediler bu sene kaldım ortada..

Atanamamış olabilirsiniz, eşinize, ailenize herkese dert mi olmuş bu?
Ayrıca eşiniz her akşam arkadaşlarıyla dışarıda ve size sıra gelince böyle yapıyor??
Bana kalırsa her şeyi alttan almaya alışmışsınız ve doğal olarak da eşiniz bundan faydalanıyor.
Çalışmıyor olsanız da ihtiyaçlarınız vardır, zevkleriniz vardır. Reglinizi bahane edip pasta yapın evde. "canım tatlı çekiyor" bahanesiyle. Gündüz dışarı çıkın dersinizi çalışabileceğiniz güzel kafeler vardır hem motive olursunuz, hem güzel bir kahve ile ödüllendirirsiniz kendinizi.
Hep kendi zevki için para harcayan kocanız evli olduğunu hatırlasın, hayat müşterek değil mi?
öylede artık tartışmaktan da sıkıldım sessiz kalmayı tercih ediyorum o da devam ediyor...zaten derdim yeter bana 17 yıl okuyduğum boşa gitti stres içindeyim bir de onun benden uzaklaşması beni içime kapattı iyice..

çok haklısınız bende eşimin eline bakmak istemem hatta utanıyorum kocam olduğu halde para istemeye dershaneye gidiyorum yemek yemiyorum param yok aç kalıyorum eşimde demez paran var mı yok mu ...atanıp kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum işte bulamadım dershaneler kapanacak malum iş vermediler bu sene kaldım ortada..
Başardıklarınıza bakın lütfen. Atanamamak sizin yetersizliğiniz değil tamamen bir sistem sorunu bunu unutmayın.
Ayrıca eşiniz sormuyorsa eve aylık olarak para bırakmasını, ihtiyaç ve giderler olduğunu söyleyin. Neden bu kadar çektiniz kendinizi? Siz o evde yaşamı kolaylaştırarak eşinize destek olmuyor musunuz? elbette kendi ayaklarınızın üstünde durmanız çok önemli ama lütfen kendinize acımayın, siz sığıntı değil EŞSİNİZ. EŞ...

öylede artık tartışmaktan da sıkıldım sessiz kalmayı tercih ediyorum o da devam ediyor...zaten derdim yeter bana 17 yıl okuyduğum boşa gitti stres içindeyim bir de onun benden uzaklaşması beni içime kapattı iyice..
Ama onun sizden uzaklaşması için geçerli bir sebep var mı ki?
Kendi huysuzluğundan yapıyorsa siz ağzınızla kuş tutsanız kusur bulacaktır emin olun.
Hiç de okuduğunuz boşa gitmemiştir öğretmensiniz böyle düşünmeyin.

Başardıklarınıza bakın lütfen. Atanamamak sizin yetersizliğiniz değil tamamen bir sistem sorunu bunu unutmayın.
Ayrıca eşiniz sormuyorsa eve aylık olarak para bırakmasını, ihtiyaç ve giderler olduğunu söyleyin. Neden bu kadar çektiniz kendinizi? Siz o evde yaşamı kolaylaştırarak eşinize destek olmuyor musunuz? elbette kendi ayaklarınızın üstünde durmanız çok önemli ama lütfen kendinize acımayın, siz sığıntı değil EŞSİNİZ. EŞ...
haklısınız ama o arkadaşları ile birgün yemeğe beni de götürdü doktor kocan var neden atanasın o çalışsın sen yersin diye güldüler bana eşim de arkadaşlarına hiç ses etmedi korumadı beni ..sonrasında bir daha beni yemeğe götürmedi kendi arkadaşları ile gitti...davranışları kendimi sığıntı değilde evde duran bir biblo gib hissettiriyor çoğu zaman..istediğnde beni görüyor istediğinde yokum..

Eşiniz sizi ezmeye çalışıyor bence
Buna izin vermeyin öyle kımsenon guldugu falanda yoktur egerki guldulerse bahsıs gelecegıni farkettiklwri için mutlu olduğu için gulmuştur. Eşiniz böyle gezıp tozuyorsa sende gez kendini eşinin gozunde a sosyal biriymiş gibi gosterıyoraun oda onun işine geliyor.
Yumurtaylada yemek gecıstırme nemunasebet kendine yemek yap ozen aofranı donat tek yıyecek olman ozensizlik anlamına gelmez.oğretmensin hem ve en çok ozguven ve sosyal olan insanlar oğretmenlerdir bence

Ama onun sizden uzaklaşması için geçerli bir sebep var mı ki?
Kendi huysuzluğundan yapıyorsa siz ağzınızla kuş tutsanız kusur bulacaktır emin olun.
Hiç de okuduğunuz boşa gitmemiştir öğretmensiniz böyle düşünmeyin.
bilmiyorum inanın çok bakımlıyım kokular makyajlar kıyafetler ama eşim dönüp bakmıyor bile...işsiz olmamdan kaynaklı bana saygısı yok diye düşünüyorum...

Tamam ama garsonlar bu duruma neden gülsün.
O zaman o ödesin hesabı, neden o ödemedi madem siz onun tabiri ile beceremiyorsunuz.
Ayrıca her gece dışarı çıkmak nedir? Nereye gidiyorlar?
O kadar kredi borcunu takıyorsa dışarda bedava gezilmiyor evinde dursun.
Bence eşiniz evliliğe alışamamış o zaman evlenmeyecekti.
Bence sizde iş bulmaya bakın hiç değilse bu hislerden arınırsınız.
Eşiniz resmen psikolojik olarak sizi işe yaramaz biri olarak hissettirmiş.
Gereken yerde cevabını verin şu adamlara ya ezdirmeyin kendinizi ne demek her akşam dışarı çıkmak?

haklısınız ama o arkadaşları ile birgün yemeğe beni de götürdü doktor kocan var neden atanasın o çalışsın sen yersin diye güldüler bana eşim de arkadaşlarına hiç ses etmedi korumadı beni ..sonrasında bir daha beni yemeğe götürmedi kendi arkadaşları ile gitti...davranışları kendimi sığıntı değilde evde duran bir biblo gib hissettiriyor çoğu zaman..istediğnde beni görüyor istediğinde yokum..
Canım sana gülmemişler ki, espri sadece. "Haklısın ben bunu neden düşünemedim" deyip sen de gülseydin keşke...
Anlıyorum atanamamak senin yaran ama etrafına bununla kendini aciz göstermemelisin.

Eşinizin sizi sevdiğinden emin misiniz? Bunu hissediyor musunuz? Birlikte mutlu musunuz yoksa başka alanlar mı oluşturuyorsunuz?

hiç böyle düşünme daha yolun başındasın. 23 yaşındasın anladığım kadarıyla. o kadar gençsin ki. birçok kişi bu yaşta daha yeni mezun oluyor. hatta olamıyor. stres yapacak bir şey yok.

tek hatan erken evlenmek olmuş bence. keşke bu evlilik olayına girmeden sadece atanmaya odaklansaydın. eşinin davranışları baştan sona yanlış. seni yalnız bırakması çok çok yanlış. ayrıca garsonlar olsa olsa erkek varken bir kadının hesap ödemesine gülmüşlerdir. yoksa niye gülsünler. sende sorun yok merak etme.

Back
X