- 20 Mart 2011
- 13.942
- 32.542
- 798
- Konu Sahibi fatosgul91
Gerçekten
Akasya
nın da dediği gibi atanmak için var gücünle çalış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hyr normal arkadaşlık ettik çıktık evlendik ama o işe girince değişti çok para insanı değiştiriyor...
eşiniz ne iş yapıyor, o da öğretmen mi?yok son 3 aydır felan evde hep yalnızım geçen sene atanamadım umutlar tükendi sanırım eşimde ve ailemde çok yalnız kalıyorum eşim arkadaşları ile yemeğe gidiyor eveherşeyi alıyor ama tek olunca insan yemek yemek istemiyor..
varsa öyle birşey söylesin bana nafaka felan da istemem boşanırız neden bana ve kendine işkence etsin ki..sevmiyorsa keşke açıkca söylese...Of okudukça içim sıkıldı.Burnuma kötü kokular geliyor.Birisini bulmuş olmasın sakın ?
Veya buldu bulacak,ayağı kapıda gibi geldi bana.Seni beğenmemesi,aşağılaması,yanına yakıştırmaması,tek başına çok çıkması,kendine bakması filan tam şüphelik davranışlar.
doktor ...aynı meslek olsak belki daha iyi olurdu..eşiniz ne iş yapıyor, o da öğretmen mi?
sana harçlık verdim hadi bu sene de sen beni yemeğe çıkart dediği için gittik ..ben ödedim zaten bende bu olaylara anlam verebilsem buraya yazmazdımYazıldı mı bilmiyorum ama neden tanışma yıldönümü yemeğini siz ödüyorsunuz onu anlamadım. Gerçekten koçiş bana baksın insanı değilimdir, ama bu tarz öZel günleri erkeğin planlaması ve karşılaması gerekmez mi? Siz işsiz halinizle onu yemeğe götürüyorsunuz o kalkıp sizi aşağılıyor. Siz buna takılmanız gerekirken, garsonun farazi bir hareketine üzülüyorsunuz. Bilmiyorum anlam veremedim komple bu konuya.
ooo ondaki hava kimsede yoktur eminim o yüzden eziyodur seni.. severek mi evlendiniz? evlenmeden önce de böylemiydi?doktor ...aynı meslek olsak belki daha iyi olurdu..
severek evlendik ama iş arkadaşları değiştrirdi onu eve gelir kurabiye kek felan yapardı bana arkadaşlarına da anlatmış onlarda artık ne dediyse bir daha yapmadı ..burdaki erkeklere göre kadını ezmek erkeklik onu şımartmamak lazım eşim son bir kaç ayda değişti..ondan önce çok iyiydik..ooo ondaki hava kimsede yoktur eminim o yüzden eziyodur seni.. severek mi evlendiniz? evlenmeden önce de böylemiydi?
allah yardımcınız olsun..severek evlendik ama iş arkadaşları değiştrirdi onu eve gelir kurabiye kek felan yapardı bana arkadaşlarına da anlatmış onlarda artık ne dediyse bir daha yapmadı ..burdaki erkeklere göre kadını ezmek erkeklik onu şımartmamak lazım eşim son bir kaç ayda değişti..ondan önce çok iyiydik..
tşk ederim amin..allah yardımcınız olsun..
Ya kiyamam sana canim benim. Bence yemege cikilacaksa beraber cikin. Tamam bazen arkadaslariyla takilabilir ama her gun olmaz. Hatta her gun yemege cikmaya da gerek yok.arkadaş çevresi hep bekar erkek yada evli yeni bebeği olmuş evden uzaklaşamaya çalışanlar son bir kaç aydır bu davranışı arttı bana da uzak duruyor diyorum kredi borcu var belki kafasını ona takıyordur diye..foto da atıyorlar facebooka erkek erkeğe çıkıyorlar ama ben çok yalnız kaldım eşim var bana uzak annem bana para yollasaydın çalışmazdım diyordu sürekli artık aramıyor arayınca da işim var diye kısa kesiyor teli..dört duvar arasında bir başıma kaldım...