- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.543
- 498
- Konu Sahibi fatosgul91
Layık görmüyorlar? Okudukça sinirleniyorum. Sen kendini kocandan aşağı görüyorsun bu çok belli. Eşin doktor, iyi para kazanıyor, sen öğretmensin ve atanamamışsın.arkadaşları ve ailesi beni onaylamıyor ona layık görmüyorlar bence o da onların gazına gelip eziyor beni..ailem de yok destek olan garip kalmaktan hep bunlar...
Kendinden üstün görmene neden olan da çevren ve eşin. İnsan sabah bu duygular aşılanmış olarak uyanmaz.
Sen kendi hayatını düşünmezsen, yeri gelir anne-baban bile düşünmez yaşadıklarını. Bu ezikliği üzerinden atmalısın.
Her şeyden önce düşündüklerin tamamen yanlış. Eşinin senden üstün olduğu tek yer hastanedir. O da ne yapacağını bildiği için. Senin ondan üstün olduğun yer okuldur. Orası da senin alanındır. Ayrıca eşinin arkadaşlarının, seninle öyle gevrek gevrek alay etmelerine göz yumman v.s hiç iyi olmamış.
Doktor bir adamla evlenip parasını yeme niyetim olsa liseyi bile okumaz, evde doktor koca beklerdim diyerek ağızlarının payını verebilirdin. Biraz kendine sahip çıkmalısın.