• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hesap ödeme ve yaşananlar

arkadaşları ve ailesi beni onaylamıyor ona layık görmüyorlar bence o da onların gazına gelip eziyor beni..ailem de yok destek olan garip kalmaktan hep bunlar...
Layık görmüyorlar? Okudukça sinirleniyorum. Sen kendini kocandan aşağı görüyorsun bu çok belli. Eşin doktor, iyi para kazanıyor, sen öğretmensin ve atanamamışsın.
Kendinden üstün görmene neden olan da çevren ve eşin. İnsan sabah bu duygular aşılanmış olarak uyanmaz.
Sen kendi hayatını düşünmezsen, yeri gelir anne-baban bile düşünmez yaşadıklarını. Bu ezikliği üzerinden atmalısın.
Her şeyden önce düşündüklerin tamamen yanlış. Eşinin senden üstün olduğu tek yer hastanedir. O da ne yapacağını bildiği için. Senin ondan üstün olduğun yer okuldur. Orası da senin alanındır. Ayrıca eşinin arkadaşlarının, seninle öyle gevrek gevrek alay etmelerine göz yumman v.s hiç iyi olmamış.
Doktor bir adamla evlenip parasını yeme niyetim olsa liseyi bile okumaz, evde doktor koca beklerdim diyerek ağızlarının payını verebilirdin. Biraz kendine sahip çıkmalısın.

kızlar tavsiyeleriniz ile eşimle konuştum ama bu akşam prof yemeğe çıkaracakmış gitmezse ayıp olacakmış dün o kadar tartıştık bu konuyu bugunde gripten ölüyorum ama eşim değimiyor maalesef...

kızlar tavsiyeleriniz ile eşimle konuştum ama bu akşam prof yemeğe çıkaracakmış gitmezse ayıp olacakmış dün o kadar tartıştık bu konuyu bugunde gripten ölüyorum ama eşim değimiyor maalesef...
Konuyu dünden beri takip ediyorum. Eşiniz son derece bencil ve egoist bir insan. Üstelik sizi açıkça eziyor, aşağılıyor. Size hiç saygısı yok. Olabilecek en kötü eş profili. Değişeceğini de sanmıyorum.

merhabalar aranıza yeni katıldım çünkü yaşadıklarımı yazmak içimi dökmek istedim..dün eşimle tanışma yıldönümü için yemeğe çıktık hesabı ben ödedim ancak hesap gelince işsiz olmama ve harçlıklarımla yemeğe çıkmama rağmen garsonlar az maaşlı en azından 5 lira bahşiş bırakayım dedim..hesap 55 geldi bende ise 20 likler vardı hep..neyse ben eşimden 5 lira istedim bahşiş için hesabı ödedim garson tşk etti eşim bir hesap ödemeyi beceremedin bütün garsonlar sana baktı ve güldüler dedi bende baya bozuldum ama belli etmedim ben garsonlara iyilik etmeye çalışıyorken işsiz halimle onlar gerçekten bana güldüler mi bilmem yada eşim böyle bişey olduysa da neden beni ezercesine bana bunu dedi orayı da hiç anlamadım.. zaten regl dönemindeydim ne duygu hissedeceğimi şaşırdım..öğretmenim atama bekliyorum evde ders çalşıyorum eşim her akşam arkadaşları ile yemeğe çıkıyor ben evde hep yalnızım evleneli 1.5 yıl oldu..ben hep yumurta felan geçiştiririm..sanırm ben sosyal olmayı beceremiyorum ve gerçekten de bir hesap ödemeyi bile bilmiyorum...var mı benim gibi durumlar yaşayanlar neler hissettiniz nasıl atlattınız...

İşsizken bende içlenirdim bu gibi durumlara , hatta dışarı çıkmak ve bir çay dahil içmek içimden gelmezdi yanımda ödeyebilecek para olmasına rağmen. Kendimi çok aciz hissederdim işim yok , fazla param yok vs gibi... Ezercesine dediyse ayıp etmiş , hatta bunu hiç dememeliydi sana. Merak etme geçer , işsiz olduğun için özgüven ekliği yaşıyorsun sadece ve hassassın bu konuda.

merhabalar aranıza yeni katıldım çünkü yaşadıklarımı yazmak içimi dökmek istedim..dün eşimle tanışma yıldönümü için yemeğe çıktık hesabı ben ödedim ancak hesap gelince işsiz olmama ve harçlıklarımla yemeğe çıkmama rağmen garsonlar az maaşlı en azından 5 lira bahşiş bırakayım dedim..hesap 55 geldi bende ise 20 likler vardı hep..neyse ben eşimden 5 lira istedim bahşiş için hesabı ödedim garson tşk etti eşim bir hesap ödemeyi beceremedin bütün garsonlar sana baktı ve güldüler dedi bende baya bozuldum ama belli etmedim ben garsonlara iyilik etmeye çalışıyorken işsiz halimle onlar gerçekten bana güldüler mi bilmem yada eşim böyle bişey olduysa da neden beni ezercesine bana bunu dedi orayı da hiç anlamadım.. zaten regl dönemindeydim ne duygu hissedeceğimi şaşırdım..öğretmenim atama bekliyorum evde ders çalşıyorum eşim her akşam arkadaşları ile yemeğe çıkıyor ben evde hep yalnızım evleneli 1.5 yıl oldu..ben hep yumurta felan geçiştiririm..sanırm ben sosyal olmayı beceremiyorum ve gerçekten de bir hesap ödemeyi bile bilmiyorum...var mı benim gibi durumlar yaşayanlar neler hissettiniz nasıl atlattınız...

ben beceremediysem sen ödeseydin de görseydik nasıl hesap ödendiğini! diye yapıştırsaydın cevabı ;)

Canım eşin gerçekten çok ayıp etmiş ve davranışları da Son derece anormal. Ancak bunu değiştirmek gene senin elinde bence. Eşin senden soğumuş belli ki. Sen de koyvermişsin. İpleri tamamen bırakmışsın. Sözle lafla dışarı çıkma diyeceğine, onu evde tutmanın yollarını ara derim ben sana. Yani mesela o işten geldiğinde ona çok güzel bir masa hazırla, mumları yak. Hafif bir müzik aç, güzel bir şekilde giyin. Ve onu güleryüzlü bir şekilde karşıla. Birlikte yemek yiyin. Ve bu akşamın gecesini de güzel bir şekilde organize et. Eşine ilk günki gibi büyüle. Onu sevdiğini hissettir. Göreceksin ki eşin evde kalmamak için bahaneler aramak yerine, evde kalmak için çareler arayacak. Ama bu bir gün olmasın. Üzerine git ololayın. Her kim eşinle vakit geçiriyorsa geçirsin ister arkadaş ister ailesi. Onunla aynı yatağa giren,onunla uyuyan sensin. Sen onun eşisin. Onu yeniden aşık et kendine. Bunun için mücadele et. Beni dinle pişman olmayacaksın canım. Güzel haberlerini bekliyorum. Hemen bugün başla.

Yorumlari okumadim da cok ilgimi cekti. Hesabi neden size odetti? Onu oderken utanmayan adam bahsis meselesine mi takildi? Ben garsonlarin guldugunu sanmiyorum. Bahsis icin degil de esinizin elini cebine atmamasina gulmuslerdir.
Buna asla musade etmeyin yani esiniz odesin herseyi. Yoksa onun gozunde kiymetiniz kalmaz. Hem o odesin ki sorumluluklarini da bilsin. Her aksam da arkadaslariyla cikmasi adamin evliligin ne oldugunu bilmedigini gosterir. Bu normal degil. Ayda bir kez falan olabilir ya da haftada bir gun ama hergun olursa bu normal degil. Sizde iyi sabir var. Adam redmen sizi kullaniyor. Buna izin vermeyin. Kendi degerinizi bilin. Yalniz siz onemlisiniz. Sizi ezmesine kucuk gormesine de musade etmeyin. O sizin kocanizsa ve de evlendiyse vazifelerini yapsin sorumluluklarini bilsin.Boyle alistirirsaniz yarin cocugunuz oldugunda da tum hersey sizin ustunuze kalir o da sadece iskele babaligi yapar. Unutmayin siz onun hayat arkadasisiniz. Iyi gunde kotu gunde. Evinizi paylastiginiz ev arkadasi degil.

Canım eşin gerçekten çok ayıp etmiş ve davranışları da Son derece anormal. Ancak bunu değiştirmek gene senin elinde bence. Eşin senden soğumuş belli ki. Sen de koyvermişsin. İpleri tamamen bırakmışsın. Sözle lafla dışarı çıkma diyeceğine, onu evde tutmanın yollarını ara derim ben sana. Yani mesela o işten geldiğinde ona çok güzel bir masa hazırla, mumları yak. Hafif bir müzik aç, güzel bir şekilde giyin. Ve onu güleryüzlü bir şekilde karşıla. Birlikte yemek yiyin. Ve bu akşamın gecesini de güzel bir şekilde organize et. Eşine ilk günki gibi büyüle. Onu sevdiğini hissettir. Göreceksin ki eşin evde kalmamak için bahaneler aramak yerine, evde kalmak için çareler arayacak. Ama bu bir gün olmasın. Üzerine git ololayın. Her kim eşinle vakit geçiriyorsa geçirsin ister arkadaş ister ailesi. Onunla aynı yatağa giren,onunla uyuyan sensin. Sen onun eşisin. Onu yeniden aşık et kendine. Bunun için mücadele et. Beni dinle pişman olmayacaksın canım. Güzel haberlerini bekliyorum. Hemen bugün başla.

neden atanamadığı için morali bozuk olan insanı eşi teselli etmiyor da kadın yine fedakarlık yapıyor ?
koskoca adam dr olmuş ama hala kadının kendisini baştan çıkarmasıyla bağlanacaksa, bağlanmasın bence .

çok haklısınız bende eşimin eline bakmak istemem hatta utanıyorum kocam olduğu halde para istemeye dershaneye gidiyorum yemek yemiyorum param yok aç kalıyorum eşimde demez paran var mı yok mu ...atanıp kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum işte bulamadım dershaneler kapanacak malum iş vermediler bu sene kaldım ortada..
evlilikte ayrı gayrı mı olur ? ayıca hesabı siz niye ödediniz kocanız ödesin. hele hele diğer günler sizden ayrı yemek yemesi fiyasko, eşiniz çok hatalı davranmıs.

Sana gulmus olmasinlar bir hesabi bile esine odetiyor diye deseydin.yuzsuz.tesekkur etmeyi bilmeyen insandan nefret ediyorum..

Back
X