Hesap Ödeme

maddi anlamda paramı yiyor demiyorum asla ama altından şundan bundan vazgeçtikçe iki olmasın bir olsun dedikçe bunun dozu arttı. ben o zorlanmasın dedikçe çalışma konusunda bile şımardı o anlamda diyorum yoksa asla para esirgemez benden olduğu sürece. en işsiz anında bile kuruşuna kadar paylaşır ama kafa olarak rahata erdirmem biraz yanlış oldu
Anladım bende bundan sonra adamların para harcama durumuna bakıcam hep benden gitmiş eşeklik

canım benim hayatımdaki kişi kademeli olarak alıştırdı buna, hatta uzun süredir sadece benim aracımla çıkmış oluyoruz. Ev kıyafetleriyle binmiş oluyor araca, cüzdanını da almamış oluyor ve buna rağmen istekleri oluyor, kahve içmeyi isteyebiliyor, yemek yemeyi isteyebiliyor.. Benimle ciddi de düşünen birisi

herkese merhaba, şu ana dek ne normal arkadaş buluşmalarında Ne flört eden adamlar( artık ediyorlar mı etmiyorlar mı anlamıyorum) , hesap ödedi şu ana dek. Mesela benden olsun kahve diyorum ilk görüşmelerde kimse de kalkıp a senden olmasın benden olsun demiyor, bu konularda tecrübeli hanımlar, işin Aslı astarı nedir bir yorum almak isterim, çünkü diğer kızlara kolilerle hediye gelirken, benim bir kahvemin bile ödenmemesi moralimi bozuyor.

İnsanlar beyi bedava ya getireceklerini sasirmislar sizde bundan sonra Alman usulü yapın herkes kendi yediğini ictigini odesin

Ya bu tamamen karşındakine göre değişiyor. Ben bir kere ödemek istedim,adamın gururu incindi,ayrıldık. Bu biraz senin şansın.Biraz karşındaki kişinin karakteri.

Back
X