• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesap ödeme

Eskiden ben de öyleydim de bu adam 2,3 günde bir bende kalınca dedim ki eee ben kirayla aidatı ödüyorum.kiraya ortak olması gereken adam gezme tozma parasının hepsini ödese yetişemez bu paraya.öyle düşününce saldım gitsin.illa ki biz kadınlar dengeliyoruz.o kadar saf salağız ki farketmiyoruz bile dengelediğimizi hatta geçtiğimizi.
Cebindeki Son kuruşa bile göz diken erkeklere göre fazla iyiyiz

Merhaba arkadaşlar benim eski sevgilimle ilişkimiz 6 ay kadar sürdü. Ben başka ilde öğretmenim o da kendi memleketimde teknisyenlik yapıyordu maaşlarımız hemen hemen aynıydı ama. 2 ayda bir görüşebiliyorduk tatillerde gidiyordum ben. Gittiğim süre boyunca hiç birlikte yemeğe çıkmadık hep çay kahve cafelerde oturduk gelen hesaplar küçük diye bide 2 ayda bir görüşüyoruz ben bir şey demedim o ödedi hep . Sonra saçma bi nedenden ayrıldı benden ayrılırkende sen hiç hesap ödemedin ben senin kafanda biriyle mutlu olamam dedi o kadar içime oturdu ki iban ver göndercem paranı dedim . Aslında öyle biri değilimdir ama hep çay parası diye teklif etmedim önemsemez diye düşünmüştüm
Sizde beyefendinin yanına giderken ki yol paralarınızı isteyin o zaman 🥲 kafanıza takmayın, kurtulmuşsunuz :)

Evet malesef sevgide de cimri bencil sadece kendini düşünür daha biraz önce eşimin hesabında 50 bin lira olduğunu gördüm ve bana param yok eksiye girdim yok bilmem şu kadar kart borcum var diyen biriydi. Eve bisey almamak bana aldırmak için söylüyormuş meğerse gözümle gördüm ya es diyosun aynı yastığa baş koyuyorsun adam eşinden çocuğundan para saklıyor. Bende akşama kadar çocuğuma şunu alayım bunu alayım diye uğraşıyorum yılan besliyomusuz meğer evde
Evlenmeden önce davranışları nasıldı ?hesap ödeme konusunda falan .sonradan bu kadar değişmedi değil mi

ictigin cayin hesabini yapandan ne koca olur nede cocuklarina baba sizi ele güne hem rezil hemde muhtac eder iyiki bitmis kardesim sakin üzülme hayatini zindana cevirirdi sen en iyisi coluk cocuga bi kutu cikolata seker al dagit sevindir kurtulmussun bi görgüsüz pintiden

Ben de bazı erkeklerdeki bu kafayı anlamıyorum. Para hesabı yapıcaksan ne sevgili yapıyosun? Sevgili demek para demek. (Yicrn içicen gezicen vs) yanlış anlamayın kadın için deaynı erkek için de. Aman boşver kardeşim isabet olmuş

Evlenmeden önce davranışları nasıldı ?hesap ödeme konusunda falan .sonradan bu kadar değişmedi değil mi
Evlenmeden önce eşim öğretmen ben ogrenciydim o yüzden hesap flan odetmezdi bana yani hiç anlayamadım ki öyle har vurup harman savuran biri değildi ama yemek yiyelim tatlı yiyelim oderdi hatta doğum günümde altın kolye bileklik almış biri yani bende güvendim evlendim iste sonradan yavaş yavaş ortaya çıktı huyu para biriktirdikce daha çok biriktirme isteği doğdu

Evlenmeden önce eşim öğretmen ben ogrenciydim o yüzden hesap flan odetmezdi bana yani hiç anlayamadım ki öyle har vurup harman savuran biri değildi ama yemek yiyelim tatlı yiyelim oderdi hatta doğum günümde altın kolye bileklik almış biri yani bende güvendim evlendim iste sonradan yavaş yavaş ortaya çıktı huyu para biriktirdikce daha çok biriktirme isteği doğdu
hımm şaşırdım yani .ev araba gibi yatırımlık da varsa başka ne hırsı var ki bu adamın .

Arabayı degistirmek istiyo apart almak istiyo yani huy iste illa alınan maaşın bir kısmı kenarda duracak hepsi harcanmayacak 2.ev alınacak kenarda mutlaka parası olacak
paraya tapıyor da ondan .ailesinden bile önde geliyor ..
Daha öncesinde boşanmak için adım atmıştınız sizi vazgeçiren ne oldu

paraya tapıyor da ondan .ailesinden bile önde geliyor ..
Daha öncesinde boşanmak için adım atmıştınız sizi vazgeçiren ne oldu
Ailemin yanına gittim ayrılmak istediğim için her gelen laf söyledi arada çocuk var sen gidip başkasıyla evlencen o başkasıyla böyle daha mı iyi olacak dediler annem babam kocaman insanlar sürekli ağlayıp durdu onları öyle görünce dayanamadim herkes beni suçladı yani ayrılıyorum diye kardeşim bile sen çekip gidicen köyden ama annem babamın başı önde gezcek insanların lafından hasta olacak dedi dayanamadim bu sözlere geri döndüm işte

Merhaba arkadaşlar benim eski sevgilimle ilişkimiz 6 ay kadar sürdü. Ben başka ilde öğretmenim o da kendi memleketimde teknisyenlik yapıyordu maaşlarımız hemen hemen aynıydı ama. 2 ayda bir görüşebiliyorduk tatillerde gidiyordum ben. Gittiğim süre boyunca hiç birlikte yemeğe çıkmadık hep çay kahve cafelerde oturduk gelen hesaplar küçük diye bide 2 ayda bir görüşüyoruz ben bir şey demedim o ödedi hep . Sonra saçma bi nedenden ayrıldı benden ayrılırkende sen hiç hesap ödemedin ben senin kafanda biriyle mutlu olamam dedi o kadar içime oturdu ki iban ver göndercem paranı dedim . Aslında öyle biri değilimdir ama hep çay parası diye teklif etmedim önemsemez diye düşünmüştüm
Ne kadar gereksiz muhabbet yapmış ayıp.
Sizde bundan sonraki ilişkilerinizde genelde erkek hesap öder ama arada teklif edin siz ödeyin.

Back
X