- Konu Sahibi Munevvergul
-
Yalnız bu önemli bir konu dağ ayısıyla alakası yok. benzer süreç yaşadım ve keşke daha önce ayrılsaydım diyorum. İnan 1 euronun hesabını yapıyor olabilir seninki. İlerde konu açma evlendim bin pişmanım eşim laf çarpıyor bilmemne diye. İşini bırakıp bu adamın peşinden gitmezdim ben.Aynen ya birisi yazmis yol yakinken ayril e yuh
Alismislar tr erkeginin kadin hesap ödemez ulen tribine hesabi ödüyor ama sorsan dag ayisi
Bizde öyle canim basindan beri öyleydi ikimizde calisan insanlardik ben sonra ciktim isten hamilelik falan simdi büyüttüm sükür 6 yildir gene calisiyorum herseyimiz ortakkociş miabowwwwwww bi şöyle ateşli eş olamadık ya la. ahahahhaa yanımda eşim varken değil hesap ödemek yanıma cüzdan almayı bile unutuyorum ben. gerçi cüzdanı alsam bile ödetmiyor. ödetmez. ödersem de kızar hemen hesabıma geri yollar benim herif
Katılıyorum çok benzerini yaşadım benimkide 41 yaşındaydı daha önce de nişan atmıştı. E varmış defosu aynen bende böyle bir hesap olayı yaşadım resmen aynısı hikayelerimiz. Keşke baştan ayrılsaydım diyorum. Bence doğru kişi değil konu sahibi için. Asla işini gücünü bırakıp gitmemeli. Almanca zor bir dil ben öğrendim ama yine de adama güvenemedim ve iş bulmadan gitmiycem dedim. Sonra hastalık çıktı, varmış bir hayır diyorum. Ayrıldıktan sonra daha net görüyosun Allah korumuşKadın onun uğruna tırnakları ile kazıyarak elde ettiği kariyerini bırakacak ama beyefendi bir hesap ödemekten aciz olacak. Kimse kusura bakmasın benim kabul edeceğim bir sye değil. Ben güvenemezdim.
Hemen bu adam kötü diyemeyiz adam yurtdisinda büyümüs Ona normal geliyordur hatta konu sahibinin bozuldugunu bile anlamamistirBende götürüyorum ama daha tanışma aşamasında onun uğruna kariyerimi bırakacağım, dilini bilmediğim bir ülkeye gitmek gibi bir fedakarlık yapacaksam ve karşılığında bana hesap ödeten biri benden tekmeyi yer.
Hemen bu adam kötü diyemeyiz adam yurtdisinda büyümüs Ona normal geliyordur hatta konu sahibinin bozuldugunu bile anlamamistir
Ayol cimri olsa türkiyeye bile gelmezdi
Dedigim gibi konu sahibi konusmasi gerek ne istiyorsa söylemeli
Herifin 50 yasinda hic evlenmedigini sonradan okudum ama konu sahibi kac yasinda ?
Yalnız bu önemli bir konu dağ ayısıyla alakası yok. benzer süreç yaşadım ve keşke daha önce ayrılsaydım diyorum. İnan 1 euronun hesabını yapıyor olabilir seninki. İlerde konu açma evlendim bin pişmanım eşim laf çarpıyor bilmemne diye. İşini bırakıp bu adamın peşinden gitmezdim ben.
Orasi dogru 50 yasinda ben 30 larda genc zannettimKonu sahibi 37 yaşında.
Adam kötü biri olmasa bile düşüncez birisi olduğu belli.
Sen beni kendinle mi karistirdinYalnız bu önemli bir konu dağ ayısıyla alakası yok. benzer süreç yaşadım ve keşke daha önce ayrılsaydım diyorum. İnan 1 euronun hesabını yapıyor olabilir seninki. İlerde konu açma evlendim bin pişmanım eşim laf çarpıyor bilmemne diye. İşini bırakıp bu adamın peşinden gitmezdim ben.
Sen beni kendinle mi karistirdinYalnız bu önemli bir konu dağ ayısıyla alakası yok. benzer süreç yaşadım ve keşke daha önce ayrılsaydım diyorum. İnan 1 euronun hesabını yapıyor olabilir seninki. İlerde konu açma evlendim bin pişmanım eşim laf çarpıyor bilmemne diye. İşini bırakıp bu adamın peşinden gitmezdim ben.
O zaman sorun yokO daha çok ödedi ama son kez biraz irrite oldum.
Sen beni kendinle mi karistirdin
6 binlik hediye almadi da 300 tl lik kupa aldi kizlarrrr diye konu acan sensin
Hayat senin cevrenden ibaret degil eski konularini actirtma
Bu arada Almanca çok zor bir dil en az 2 yılı gözden çıkarmak gerek o da dili öğrenemiyosunuz tam sınavı geçecek kadar oluyor. Orada bir süre çalıştım ve bazen hiç anlamıyordum ne dediklerini. Zor yani öyle kolay değil maalesefTürkiye de farklı kültürde insanlar var. Sevgiliyken sinyal versede evlilik biraz şans, biraz karşılıklı birbirini idare etme.
Ben şunu erken öğrendim. Karşı taraf sana nasıl, bu benim kültürüm gibi kabul ettiriyorsa, sen de nasıl istiyorsan öyle davranmalisin. Mesela hesabı, bir sure ona odet bakalım ne oluyor.
Madem açık açık evlenmeyi düşünüyorsunuz , benim almancam yok ogrenmeye çalışacağım ama çalışırsam burdaki yakin kariyerime uygun bir is ararım. Bulamazsam çalışmam, bu durumda ne olur? Gibi fikirlerini öğrenin.
Yani Almanya nin geneli, ( okudum yazılara gore)
Rahat gecim icin, İki kişinin çalışmasına göre planlanmış bir ülke. Sizin çalışmanızı her türlü bekleyecek.
Bence acele etmeyin. Ya da Almanca calisin.
Açıkçası hiç ödemeyen biri gibi algılanmasın. Ödemeyi ben teklif ettim o da neden ödeyeceksin ki dedi. Ben de olsun ben öderim dedim. Tamam dedi. Sanırım ben ödetmem falan demesini bekledim. Daha önce hesap ödemişliği de çok ama bazen ben de ufak şeylere takılabiliyorum. Biraz ben de kolay bi insan değilim. Dürüstçe biraz da kendimi eleştireyim.
Ben ödetmem ne demek? Asıl bunu söyleyen erkekten uzak durun. Yurt dışında büyümüş yetişmiş adamdan sizinle aynı düşünmesini beklemeyin. Bizde böyle o halde sen de böyle olacaksın diyemezsiniz. Adam niye diye sormuş siz de ben öderim demişsiniz, bu kadar basit. Siz de karşınızdakine dürüst değilsiniz kabul edin. Risk varsa siz de gönüllüsünüz o riski almaya, kimse zorlamıyor. Ben onun için kariyerimi her şeyimi bırakıp gidicem diyerek hareket etmeyin. Ya da açık açık bunu söyleyin. Ben aynı kariyeri orada yapamazsam benim arkamda duracak mısın beni destekleyecek misin diye sorun.Açıkçası hiç ödemeyen biri gibi algılanmasın. Ödemeyi ben teklif ettim o da neden ödeyeceksin ki dedi. Ben de olsun ben öderim dedim. Tamam dedi. Sanırım ben ödetmem falan demesini bekledim. Daha önce hesap ödemişliği de çok ama bazen ben de ufak şeylere takılabiliyorum. Biraz ben de kolay bi insan değilim. Dürüstçe biraz da kendimi eleştireyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?