- 4 Mart 2012
- 15.901
- 36.962
- 798
- Konu Sahibi Munevvergul
-
50 yaşına gelmiş neredeyse konu sahibi mi gitsin yani.
Kadın Kariyerini bırakacak siz adamın Almanya'dan gelmesini fedakarlık olarak görüyorsunuz. Bilemedim umarım pişman olmaz.
Sizde garipsiniz eşiniz hesabınıza neden geri yolluyor? Siz eşsiniz olabilir yanikociş miabowwwwwww bi şöyle ateşli eş olamadık ya la. ahahahhaa yanımda eşim varken değil hesap ödemek yanıma cüzdan almayı bile unutuyorum ben. gerçi cüzdanı alsam bile ödetmiyor. ödetmez. ödersem de kızar hemen hesabıma geri yollar benim herif
Ee kariyerini bırakacaksa kendisi bırakacak. Adam zorla yaptırmıyor ki. Kendi keyfinle hareket edip en ufak noktada 'ama ben senin için neleri göze aldım' diye ağlayacaksanız hiç yapmayın daha iyi.
Ee! Kemse adamıda Almanya'dan buraya zorla getirmedi, ama onu oradan gelmek gibi basit bir olayı sanki çok büyük fedakarlık yapılmış gibi görebiliyorsunuz.
Yok ben yazdım, yorumlardan ya da tanıdıklarımin anlattıkları kadarıyla yorum yaptım.Aynı ülkeden mi bahsediyoruz, belli bir yaşın üstünde (genelde 35) erkeklerin zaten geliri ev geçindirmeye yetiyor. Öyle para para diyen aile erkeği Alman tanımıyorum, çalışmayan Alman kadın çok, yarım gün çalışan kadın sayısı da oldukça fazla. Konudaki adamın da geliri iyiymiş, konu sahibesinin yakasına para para diye yapışacağını sanmıyorum. Kimse yanlış anlamasın ben işime kariyerime çok bağlıyım ama para para diye yakama yapışan bir erkekle de asla olmam...Para para diyen erkekler genelde Asya göçmenleri Türk, İranlı, Hint .... kadın hem çalışıp para getirsin hem ev işi yapsın ölesiye çalışsın pestilini çıkarayım diyenler bariz Türk erkekleri. Git para getir diyen ortayaşlı Alman erkek tatanımıyorum.
Hanımefendi konuyu okudunuz değil mi ? Adam zaten bir şey dememiş derdi olan konu sahibiAltı üstü hesap ödemiş onu da adamın geldiği yola saysın, sanırsınız adam canını istedi konu sahibinden ne çok abarttınız.
Ben abartmadim siz fazla hafife aldınız. Bu adamla giderse kendini rezil eder.
Ee! Kemse adamıda Almanya'dan buraya zorla getirmedi, ama onu oradan gelmek gibi basit bir olayı sanki çok büyük fedakarlık yapılmış gibi görebiliyorsunuz.
Benim gözümde yediğini içtiğini sürekli karşıya ödeten kadın/erkek para yiyicidir ve kalitesizdir. Daha da yazmayacağım alıntılayıp isteyen alınsın isteyen dönsün bana kızsın, ama dışarıdan böyle göründüğü de bilinsin.
Yok Blanc , öyle değil. Konu sahibesinini önceki konusunu da okumuştum adam gayet iyi biri. Konu sahibesine saygılı, kariyerine de saygılı, emeğini çöpe at dememiş ama para getir diye yakasına da yapışmamış. Konu sahibesinin iş durumlarını tabi ki ayarlanması gerekiyor, onun da farkındadır , konu sahibesine de çözülür değişik seçenekleri düşün yazmıştım. Ortada kötü bir durum yok yani, adamın işi orada o yüzden burda dur demiş, adamın işi gücü de iyiymiş konu sahibesi maddi dara düşmez. Yukarda konu sahibesi hesabı ödeyemesem ne olur yazmış ama tamamiyle kendi kuruntusu, adam hesabı ödeyeyim ne gerek var demiş zaten ... ben konu sahibesini ultra kuruntulu görüyorum, adam para konusunda gayet relax, dert edinmiyor ama konu sahibesi para konusunu çok üstelerse adamı soğutup bu işi baltalayacak bence.
Daha hesap bile ödemeyen birine güvenipte ulke degistirip mesleginizi birakmayin o kadar diyorum rezil eder sizi.
Yorumlari okumuyor bile allahim ben taten almanyadayim 15 senedir de evliyim okumadan yazmanin sonuclari
Beni alintiliyor sonra bon sono domodom
+1
Alman kafa yapısı zart zurt bir yana sürünürsünüz valla bunla. Düzeninizi sakın bozmayın.
Birkaç kez o ödedi demişsiniz.Merhaba arkadaşlar daha önce üstteki konuyu açmıştım. Bu kişi ile görüşmeye devam ediyorum. 1 hafta önce Türkiye ye beni ziyarete geldi. Ancak belki size saçma gelebilir ama kafama takılan bir konu oldu. Haliyle bir yerlerde oturduk yemek yedik vs. Birkaç kez o ödese de ben de ödedim ona yük olmamak için. Dün son kez buluştuk ve bir şeyler yedik. Ödemeyi kendim yapmayı teklif ettim ve kabul etti ödedim. Yalnız bu durum benim aklıma şöyle bir şeyi getirdi. Ben onun için bu kadar fedakarlık yapmaya hazırlanırken onun çok da jest yapmaması düşündürdü. Doğrusu kimseye yük olma gibi bir niyetim yok. Ancak şu an ayrı ülkelerde olduğumuz için 2-3 ayda bir ancak görüşebiliyoruz. Onda da bu davranışı doğru mu sizce. Üstelik Euro kazanan birisi. Sizce ufak şeylere mi takılıyorum. Acaba evlenip ülke değiştirdiğimde iş bulamasam bana sıkıntı yaratır mı gibi soruları aklıma getirdi.Mesele benim ödemem değil umarım anlatabilmişimdir ancak biraz irrite oldum
Allah sifa versinSizin yorumlarınızı özellikle okumadım
siz cevap yazdığınız yorumu okusaydınız bari
Anlamadınız heralde konu sahibi sandım yorumunda sizle ilgili olmadığı belli apaçık niye bu kadar alındınız ben şok
Eski sevgilin sen hasta olunca seni terk etmis konu sahibinin sevgilisiyle ne alakasi varBen onu size yazmadım konu sahibine yazdım. Sizin ilişkinizi bilmem nick benzerliği mesajınızı konu sahibi yazdı sanmışım. Niye bu kadar alındınız onu çözemedim ama. Eski konularımı açabilirsin hiç sıkıntı yok. Ayrılacağımız için ucuz hediye almış. Eski sevgilime inanılmaz benziyor konu sahibinin sevgilisi de
Eee ne diyo ortaligi karistiriyon o zamanYok ödüyor zaten ama o gün ben ödeyeyim deyince ısrar etmedi. Ona takıldım.
Eski sevgilin sen hasta olunca seni terk etmis konu sahibinin sevgilisiyle ne alakasi var
Adam gayet dürüst birisiymis bunu konu sahibi belirtmis
Parayla kafayi bozan bi sen bir de konu sahibi adamlar gayet rahat oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?