Hesap ödeme…

Neden en çok ben fedakarlık yapıyorum modundasınız? Siz böyle düşüncelerle mutlu olamazsınız.

Şimdiden hesap ödediğiniz için irrite olmuşsunuz oraya gidip iş bulamazsanız adamı boşarsınız.

Gün sonunda o adam sizin için o kadar yol gelmiş siz de bir zahmet hesap ödeyin ( bunu sizin ince hesaplarınıza göre söylüyorum yoksa farketmez)

50 yaşına gelmiş neredeyse konu sahibi mi gitsin yani.
Kadın Kariyerini bırakacak siz adamın Almanya'dan gelmesini fedakarlık olarak görüyorsunuz. Bilemedim umarım pişman olmaz.

Ee kariyerini bırakacaksa kendisi bırakacak. Adam zorla yaptırmıyor ki. Kendi keyfinle hareket edip en ufak noktada 'ama ben senin için neleri göze aldım' diye ağlayacaksanız hiç yapmayın daha iyi.

Sizde garipsiniz eşiniz hesabınıza neden geri yolluyor? Siz eşsiniz olabilir yani

Ee kariyerini bırakacaksa kendisi bırakacak. Adam zorla yaptırmıyor ki. Kendi keyfinle hareket edip en ufak noktada 'ama ben senin için neleri göze aldım' diye ağlayacaksanız hiç yapmayın daha iyi.

Ee! Kemse adamıda Almanya'dan buraya zorla getirmedi, ama onu oradan gelmek gibi basit bir olayı sanki çok büyük fedakarlık yapılmış gibi görebiliyorsunuz.

Ee! Kemse adamıda Almanya'dan buraya zorla getirmedi, ama onu oradan gelmek gibi basit bir olayı sanki çok büyük fedakarlık yapılmış gibi görebiliyorsunuz.

Hanımefendi konuyu okudunuz değil mi ? Adam zaten bir şey dememiş derdi olan konu sahibi Altı üstü hesap ödemiş onu da adamın geldiği yola saysın, sanırsınız adam canını istedi konu sahibinden ne çok abarttınız.

Yok ben yazdım, yorumlardan ya da tanıdıklarımin anlattıkları kadarıyla yorum yaptım.
Burada iyi geliri olan bir arkadasin babasının Almanya da iş yeri var. Maddi olmayan sebeplerle Almanya ya gitmek istedi. Babasının yanında çalışacakti, sen burda aynı şartlarda yaşayamazsın demiş.
Alman kısmını zaten bilmiyorum. Almanya da yaşayıp çalışmayanlar var ,elbet ama ben iyi şartlarda dedim, buradaki gelirine istinaden.

Eş adayın gelir kısmını tam anlayamadım. İyiyse gecinebilir. Bence de erkek dediğin eli bol olmalı.

Turkmus sanırım zaten, Türkiye den bir haber değildir. Yurt dışından gelip ,erkek olsam bir kere ayıp olmasın diye reddetmezdim ama hesabı ödetmezdim
İ

Ben abartmadim siz fazla hafife aldınız. Bu adamla giderse kendini rezil eder.

Ben abartmadim siz fazla hafife aldınız. Bu adamla giderse kendini rezil eder.

Benim gözümde yediğini içtiğini sürekli karşıya ödeten kadın/erkek para yiyicidir ve kalitesizdir. Daha da yazmayacağım alıntılayıp isteyen alınsın isteyen dönsün bana kızsın, ama dışarıdan böyle göründüğü de bilinsin.

Yok Blanc , öyle değil. Konu sahibesinini önceki konusunu da okumuştum adam gayet iyi biri. Konu sahibesine saygılı, kariyerine de saygılı, emeğini çöpe at dememiş ama para getir diye yakasına da yapışmamış. Konu sahibesinin iş durumlarını tabi ki ayarlanması gerekiyor, onun da farkındadır , konu sahibesine de çözülür değişik seçenekleri düşün yazmıştım. Ortada kötü bir durum yok yani, adamın işi orada o yüzden burda dur demiş, adamın işi gücü de iyiymiş konu sahibesi maddi dara düşmez. Yukarda konu sahibesi hesabı ödeyemesem ne olur yazmış ama tamamiyle kendi kuruntusu, adam hesabı ödeyeyim ne gerek var demiş zaten ... ben konu sahibesini ultra kuruntulu görüyorum, adam para konusunda gayet relax, dert edinmiyor ama konu sahibesi para konusunu çok üstelerse adamı soğutup bu işi baltalayacak bence.

Kadın Kariyerini bırakacak hala hesap ödemese kalitesiz diyor Allah'ın ya.
Siz kariyerinizi başkası için bırakin, hesapta ödeyin çok kaliteli olursunuz.

Dediğiniz gibi iyi biriyse bilemem tabi. Ama şu aşamada hemen evlilik gibi ciddi bir adım atılmalıdır biraz zamana yaymak gerektiğini düşünüyorum. En az bir senede görüşüp öyle evlenmelidir.

Meslek bırakmak falan bana çok uc hamleler geliyor
Yazan arkadaşlar olmuş ücretsiz izin alın dünyanın bin türlü hali var eldekinden olmayın
Hesap ödeme konusunda adamı kötü ilan etmek için anlattıklarının bence yeterli değil

Bir söz var cok severim der ki kuşun güvendiği ağacın dalı değil kendi kanatlaridir
Siz de kandı kanatlariniza güvenin mevcut işinizi bırakmayın ücretsiz izne ayrılın olmazsa döner gelirsiniz

Umdugunuzdan daha güzel olmasını dilerim

Yorumlari okumuyor bile allahim ben taten almanyadayim 15 senedir de evliyim okumadan yazmanin sonuclari

Beni alintiliyor sonra bon sono domodom

Sizin yorumlarınızı özellikle okumadım
siz cevap yazdığınız yorumu okusaydınız bari
Anlamadınız heralde konu sahibi sandım yorumunda sizle ilgili olmadığı belli apaçık niye bu kadar alındınız ben şok

Son düzenleme:
+1

Alman kafa yapısı zart zurt bir yana sürünürsünüz valla bunla. Düzeninizi sakın bozmayın.

Adam alman degil ki ne alman kafasi yapisi. Alman kafasi demek icin o adamin Turkce bile bilmeyecek kadar uzak yetişmiş olmasi lazim oyle mi acaba?
3-5 sene Almanyaya giden bile kendini adapte oldum adi altinda sacma sapan triplere sokuyor sanki geldigi yerin kulturunu unutmuş gibi hareketler filan.

Birkaç kez o ödedi demişsiniz.
Birkaç kez sırası sizde demek ki.

Ayrıca bişey diyim ki erkekler yük olan kızları seviyor heee
Onlara ilgi duyuyor ben böyle gözlemledim

Eski sevgilin sen hasta olunca seni terk etmis konu sahibinin sevgilisiyle ne alakasi var

Adam gayet dürüst birisiymis bunu konu sahibi belirtmis

Parayla kafayi bozan bi sen bir de konu sahibi adamlar gayet rahat oysaki

Eski sevgilin sen hasta olunca seni terk etmis konu sahibinin sevgilisiyle ne alakasi var
Adam gayet dürüst birisiymis bunu konu sahibi belirtmis

Parayla kafayi bozan bi sen bir de konu sahibi adamlar gayet rahat oysaki

E benim mesajlarımı okumamışsınki sen. Beni neden terketti gidip orada iş bulamayacağımı düşündüğü için. Benzer şekilde hesap ödeme olayını ben de yaşadım. Benimki de hesap öderdi pahalı hediye de alırdı. Ama ben oraya gidip iş bulucaktım buna güvenerek yaptı bunları. Benimki de 41 yaşında hiç evlenmemişti. Sanırım konu sahibininki daha yaşlı 50 ymiş ve hiç evlenmemiş. Konu sahibininki de aynı vibe ı veriyor inşallah yanılıyorumdur tabi. Ben de aynı tanışma dönemlerinde aynı şeyleri hissetmiştim. Konuyu buraya açacak kadar rahatsız ettiyse var bir defosu ben böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…