Hesap ödeme…

Yüzde yüz katılıyorum. Benim sevgilim de aynıydı 3 yıldır oradaydı sürekli alman kadınlar erkek gibi herşeyi yapıyor filan diyordu. İşlerine gelen taraflarda tabi :)

Durma kos verecek cevap kalmayinca tehtit baslar klasik hic sasmaz kupayi ne yaptin satsaydin üce bese
Verecek cevap kalmayınca hakaret ve tehdit bende yok asla karakterim dolayısıyla canım önce yazdığın yoruma bak bence ‘ Allah şifa versin ‘ yazmışsın , bu yazdığım mesaja bir cevap değil üzgünüm

Yok daha önce aldığı altınlar ve pahalı parfümler var sen merak etme şükür böyle birinin peşinden gitmedim eski sevgilim zaten
Kendine alamiyormusun baskasinin hediyesiyle övünüyorsun aman neyse suc sende degil annen de eski konularina baktimda erkeklerden neden maddiyat bekledigini anlayabiliyorum

Dogdugun ev kaderindir demisler tedavilerini aksatma ok kib by

Yüzde yüz katılıyorum. Benim sevgilim de aynıydı 3 yıldır oradaydı sürekli alman kadınlar erkek gibi herşeyi yapıyor filan diyordu. İşlerine gelen taraflarda tabi :)

Aynen islerine gelen gibi. Tutturmuslae yok hesap odetmiyosa medeni degilmis, odetiyorsa kibarlik, medeniyet fişkiriyormuş yersssen.
Isine gelen para konularinda asssiri esitlikci olup ev işini, cocuk bakimini ve angaryalari kadina atan bi kamyon erkek var sirf esit para harcatiyor diye medeni mi oluyo bunlar simdi.

Seven adam zaten bi defa eşine kiyamiyor her şeyi üzerine yüklemeye bunun para ödetmeyle ödetmemeyle alakasi yok. Karaktersiz olan para odetse de bisey degismiyor. Öteki de sirf hesap ödüyor diye kadini köle etme kafasinda olmuyor

Kendine alamiyormusun baskasinin hediyesiyle övünüyorsun aman neyse suc sende degil annen de eski konularina baktimda erkeklerden neden maddiyat bekledigini anlayabiliyorum

Dogdugun ev kaderindir demisler tedavilerini aksatma ok kib by
Yoo kendime de alıyorum durumum iyi merak etme sana kib

Euro kazanıyor ama euro harcıyor adam o yolu tl ile gelmedi yurtdışından biri beni görmeye gelse ben ona hiç hesap ödetmemeye çalışırım normali bu olmalı bence

Euro kazanıyor ama euro harcıyor adam o yolu tl ile gelmedi yurtdışından biri beni görmeye gelse ben ona hiç hesap ödetmemeye çalışırım normali bu olmalı bence
Kız hiç gitmiyormu acaba?
Ben kendim de çok giderdim yanına.

Öyle bir detay vermediği için yorum yapamicam da kız gidince de adamın ödemesi hoş olur hani misafir ağırlamak gibi sonuçta hayat birleştirmeyi düşünen iki insanın bunlara takılmaması lazım
Artık para mevzuları baya önemli sanırım, konu sahibi de rahatsız olmuş. Haklı payı var bence.

Beni alıntılamışsınız da yanlış olmuş ben eski sevgiliyi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…