- Konu Sahibi Munevvergul
-
Böyle yorumları direkt şikayet ediyorum bilginiz olsunAllah sifa versin
Durma kos verecek cevap kalmayinca tehtit baslar klasik hic sasmaz kupayi ne yaptin satsaydin üce beseBöyle yorumları direkt şikayet ediyorum bilginiz olsun
Yüzde yüz katılıyorum. Benim sevgilim de aynıydı 3 yıldır oradaydı sürekli alman kadınlar erkek gibi herşeyi yapıyor filan diyordu. İşlerine gelen taraflarda tabi :)Adam alman degil ki ne alman kafasi yapisi. Alman kafasi demek icin o adamin Turkce bile bilmeyecek kadar uzak yetişmiş olmasi lazim oyle mi acaba?
3-5 sene Almanyaya giden bile kendini adapte oldum adi altinda sacma sapan triplere sokuyor sanki geldigi yerin kulturunu unutmuş gibi hareketler filan.
Verecek cevap kalmayınca hakaret ve tehdit bende yok asla karakterim dolayısıyla canımDurma kos verecek cevap kalmayinca tehtit baslar klasik hic sasmaz kupayi ne yaptin satsaydin üce bese
Yok daha önce aldığı altınlar ve pahalı parfümler var sen merak etmeDurma kos verecek cevap kalmayinca tehtit baslar klasik hic sasmaz kupayi ne yaptin satsaydin üce bese
Kendine alamiyormusun baskasinin hediyesiyle övünüyorsun aman neyse suc sende degil annen de eski konularina baktimda erkeklerden neden maddiyat bekledigini anlayabiliyorumYok daha önce aldığı altınlar ve pahalı parfümler var sen merak etmeşükür böyle birinin peşinden gitmedim eski sevgilim zaten
Yüzde yüz katılıyorum. Benim sevgilim de aynıydı 3 yıldır oradaydı sürekli alman kadınlar erkek gibi herşeyi yapıyor filan diyordu. İşlerine gelen taraflarda tabi :)
diz kapaginda problemi olan birisine sifa dilemek suc mu okayVerecek cevap kalmayınca hakaret ve tehdit bende yok asla karakterim dolayısıyla canımönce yazdığın yoruma bak bence ‘ Allah şifa versin ‘ yazmışsın , bu yazdığım mesaja bir cevap değil üzgünüm
Yoo kendime de alıyorum durumum iyi merak etme sana kibKendine alamiyormusun baskasinin hediyesiyle övünüyorsun aman neyse suc sende degil annen de eski konularina baktimda erkeklerden neden maddiyat bekledigini anlayabiliyorum
Dogdugun ev kaderindir demisler tedavilerini aksatma ok kib by
Diz kapağıyla ilgili konuşuyoduk evet konu tam olarak oydu dimidiz kapaginda problemi olan birisine sifa dilemek suc mu okay
Eminim öyledirYoo kendime de alıyorum durumum iyi merak etme sana kib
Euro kazanıyor ama euro harcıyor adam o yolu tl ile gelmedi yurtdışından biri beni görmeye gelse ben ona hiç hesap ödetmemeye çalışırım normali bu olmalı benceMerhaba arkadaşlar daha önce üstteki konuyu açmıştım. Bu kişi ile görüşmeye devam ediyorum. 1 hafta önce Türkiye ye beni ziyarete geldi. Ancak belki size saçma gelebilir ama kafama takılan bir konu oldu. Haliyle bir yerlerde oturduk yemek yedik vs. Birkaç kez o ödese de ben de ödedim ona yük olmamak için. Dün son kez buluştuk ve bir şeyler yedik. Ödemeyi kendim yapmayı teklif ettim ve kabul etti ödedim. Yalnız bu durum benim aklıma şöyle bir şeyi getirdi. Ben onun için bu kadar fedakarlık yapmaya hazırlanırken onun çok da jest yapmaması düşündürdü. Doğrusu kimseye yük olma gibi bir niyetim yok. Ancak şu an ayrı ülkelerde olduğumuz için 2-3 ayda bir ancak görüşebiliyoruz. Onda da bu davranışı doğru mu sizce. Üstelik Euro kazanan birisi. Sizce ufak şeylere mi takılıyorum. Acaba evlenip ülke değiştirdiğimde iş bulamasam bana sıkıntı yaratır mı gibi soruları aklıma getirdi.Mesele benim ödemem değil umarım anlatabilmişimdir ancak biraz irrite oldum
Kız hiç gitmiyormu acaba?Euro kazanıyor ama euro harcıyor adam o yolu tl ile gelmedi yurtdışından biri beni görmeye gelse ben ona hiç hesap ödetmemeye çalışırım normali bu olmalı bence
He gecmisine baktim yazayim dedim az önce yazdigin yorumla son Actigin konu cok tutarli assfgjDiz kapağıyla ilgili konuşuyoduk evet konu tam olarak oydu dimi
Öyle bir detay vermediği için yorum yapamicam da kız gidince de adamın ödemesi hoş olur hani misafir ağırlamak gibi sonuçta hayat birleştirmeyi düşünen iki insanın bunlara takılmaması lazımKız hiç gitmiyormu acaba?
Ben kendim de çok giderdim yanına.
Artık para mevzuları baya önemli sanırım, konu sahibi de rahatsız olmuş. Haklı payı var bence.Öyle bir detay vermediği için yorum yapamicam da kız gidince de adamın ödemesi hoş olur hani misafir ağırlamak gibi sonuçta hayat birleştirmeyi düşünen iki insanın bunlara takılmaması lazım
Daha önce kaç kere sen ödedin,önceki ödemelere takılmadın da niye buna takıldınYok ödüyor zaten ama o gün ben ödeyeyim deyince ısrar etmedi. Ona takıldım.
E benim mesajlarımı okumamışsınki sen. Beni neden terketti gidip orada iş bulamayacağımı düşündüğü için. Benzer şekilde hesap ödeme olayını ben de yaşadım. Benimki de hesap öderdi pahalı hediye de alırdı. Ama ben oraya gidip iş bulucaktım buna güvenerek yaptı bunları. Benimki de 41 yaşında hiç evlenmemişti. Sanırım konu sahibininki daha yaşlı 50 ymiş ve hiç evlenmemiş. Konu sahibininki de aynı vibe ı veriyor inşallah yanılıyorumdur tabi. Ben de aynı tanışma dönemlerinde aynı şeyleri hissetmiştim. Konuyu buraya açacak kadar rahatsız ettiyse var bir defosu ben böyle düşünüyorum.
diz kapaginda problemi olan birisine sifa dilemek suc mu okay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?