- Konu Sahibi Munevvergul
-
Önceki mesajdan kalmış sanırım internet bağlantım kötü bir gidip bir geliyor düzeltememişim.Beni alıntılamışsınız da yanlış olmuş ben eski sevgiliyi bilmiyorum
Para mevzuları önemsiz demiyorum kimse cimri adam istemez sevmez ben cimri kadından da haz etmem arkadaş bile olmam ama biri kalkıp ülke değiştirip beni görmeye gelmişse hesap da ödetmem bilmiyorum bana göre bu doğruArtık para mevzuları baya önemli sanırım, konu sahibi de rahatsız olmuş. Haklı payı var bence.
sen öderim desen de ondan yok olur mu oyle sey ben odemek istiyorum demesini bekledin galiba ama onlarda bu kultur pek yok sanirim bi ben bi o diye dusunuyor olabilir sadece bu konudan kisisel analiz cikaramayiz oyle dusunme benceMerhaba arkadaşlar daha önce üstteki konuyu açmıştım. Bu kişi ile görüşmeye devam ediyorum. 1 hafta önce Türkiye ye beni ziyarete geldi. Ancak belki size saçma gelebilir ama kafama takılan bir konu oldu. Haliyle bir yerlerde oturduk yemek yedik vs. Birkaç kez o ödese de ben de ödedim ona yük olmamak için. Dün son kez buluştuk ve bir şeyler yedik. Ödemeyi kendim yapmayı teklif ettim ve kabul etti ödedim. Yalnız bu durum benim aklıma şöyle bir şeyi getirdi. Ben onun için bu kadar fedakarlık yapmaya hazırlanırken onun çok da jest yapmaması düşündürdü. Doğrusu kimseye yük olma gibi bir niyetim yok. Ancak şu an ayrı ülkelerde olduğumuz için 2-3 ayda bir ancak görüşebiliyoruz. Onda da bu davranışı doğru mu sizce. Üstelik Euro kazanan birisi. Sizce ufak şeylere mi takılıyorum. Acaba evlenip ülke değiştirdiğimde iş bulamasam bana sıkıntı yaratır mı gibi soruları aklıma getirdi.Mesele benim ödemem değil umarım anlatabilmişimdir ancak biraz irrite oldum
Tekrar soruyorumDaha önce kaç kere sen ödedin,önceki ödemelere takılmadın da niye buna takıldın
bazı sorulara ısrarla cevap vermiyor konu sahibiTekrar soruyorum
Ne kadar daha önce ödedim dese de bu ilk ödeme ve zoruna gitmişbazı sorulara ısrarla cevap vermiyor konu sahibi
Euro kazaniyor o ödemeli puahahahahahFlört aşamasında erkek ödemeli ama sevgili olunduktan sonra birlikte ödenebilir yada kadın ödeyeyim diyebilir bunda sorun yok. Bence böyle olmalı ama bazı erkekler baya prenses olmuş bu devirde cidden bu hesap işleri de sıkıntı.
Görüştüğünüz kişi de madem euro kazanıyor tr de onun ödemesi daha mantıklı olurdu bence.
Ay o yaşta bekar erkek ne olcak illa vardi bir seyiAdam cimri demiştik cimri çıkmış cidden.
Yaaaa kerkenes içimi mi okudun naptın. Yazacaktım bunu da neyse yazmayayım demiştim. Kimse kusura bakmasın ya o yaşa kadar evlenemiyorsa erkekte sorun ararım ya ben. Benim anne tarafının erkekleri aşırı cimri mesela oradan az çok bilgim var. Zar zor evlendiler ondan da hep boşandılar. Kimle görüştülerse kız tarafı hep aynı şeyi söyledi cimri soğuk cimri soğuk diye.Ay o yaşta bekar erkek ne olcak illa vardi bir seyi
İyi bi erkeğin o yaşa kadar kapılmama ihtimali sıfır. Durum kadınlarda biraz değişiyor maalesef cinsiyetcilik sebebiyle de olsa. Ama iyi bi erkek, evliliği düşünüyorsa kolayca, düşünmüyorsa da becerikli bir kadın tarafından kandırılıp mutlaka kendini evlenmiş buluyorYaaaa kerkenes içimi mi okudun naptın. Yazacaktım bunu da neyse yazmayayım demiştim. Kimse kusura bakmasın ya o yaşa kadar evlenemiyorsa erkekte sorun ararım ya ben. Benim anne tarafının erkekleri aşırı cimri mesela oradan az çok bilgim var. Zar zor evlendiler ondan da hep boşandılar. Kimle görüştülerse kız tarafı hep aynı şeyi söyledi cimri soğuk cimri soğuk diye.
Benimkide almanyadaydı cimriydi ama bu kadar da değil iyi ki ayrılmışsınHerkese merhaba arkadaslar bu kisiden ayrildim. Bugüne kadar verdiginiz tavsiyeler için de çok teşekkür ederim. Ancak benzer durumlari yasayanlar olursa tecrubemi paylasmak istedim. Sonuçta sanal da olsa ben burada çok akilli kadınlar tanidim.
Neyse detaylara geceyim. Kafamda soru isaretleri bitmedigi için bu ay biletimi alip Almanya ya gittim. 10 gun kaldim. Ve anladım ki kuskularimda haksiz degilmisim. Evinde ki mutfak çok eski. Oturma odasindaki koltuklar falan keza oyle. Annesinden kalma gerçekten çok eski. Ben de dedim ki evlenince bunlari yenileriz. Baya bi gerildi 5 seneye anca yenilermisiz. Baya sinirlendim ama kavga cikarmadim. İstesem ben de birikimlerimden yenilerim ama bu kadar hesapci olmasi baya canımı sıktı. Ona da dedim ki sen farkında misin ben her şeyi bırakıp geliyorum sen bir koltuk bir firina itiraz ediyorsun. Sen evlilige hazir degilsin dedim. Baya canı sıkıldı. Kizlar ben para gormemis esya gormemis bir insan değilim ama bu kişinin maddi bi sorunu yok ufak şeylere bile sorun cikariyor. Ve başka ufak sacmaliklar.mesela bi gun çay demledim ama hepsi bitmedi. Bunu sorun etti, hepsini icmeyeceksem poset çay demleyecekmisim. Ben de sana ben bir paket çay alırım dedim bozuldu. Sonra da emin bir sekilde olmayacagini anladım ve ayrildim. Kizlar icinizde bir suphe varsa üstüne gidin. Bana ders oldu. Umarim güzel günler kolaylikla gelir. Ve bazen yalnizlik yanilgisiyla olmayacak insanlara bel baglayabiliyoruz. En azından ben oyle yapmisim. Belki baskasina da tecrube olur diye paylasmak istedim.
Bence de mantıklıİyi bi erkeğin o yaşa kadar kapılmama ihtimali sıfır. Durum kadınlarda biraz değişiyor maalesef cinsiyetcilik sebebiyle de olsa. Ama iyi bi erkek, evliliği düşünüyorsa kolayca, düşünmüyorsa da becerikli bir kadın tarafından kandırılıp mutlaka kendini evlenmiş buluyorCok ekstrem bir sebepten bekar kalmayı seçmediyse direkt elemek lazim ya. Ortada çocuk varken boşanmış erkek>o yaşta bekar kalmış erkek>gencken bi evlenip çocuksuz boşanmış erkek diye de o yas grubunda sıralama yapabilirim hatta kafamda
Sana özelden çok seveceğin bir sey atcamBence de mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?