ne kadar güzel ve ince düşüncelisiniz..sizi tebrik ediyorum...bu zamanda böyle düşünen gençler çok az ama olması gerek sizin düşündüğünüz çünkü ikinizde öğrencisiniz...tabiki aranızda para sorun olmamalı onda yoksa sen takviye edeceksin sende yoksa o....burada bize yazdığın gibi arkadaşınada söyle eğer beraber vakit geçireceksek harcamalarımızıda beraber yapalım de ama bizim erkeklerimiz bu konuda gerçekten çok ince bunu kabul etmese bile en azında parası az olduğunda bunu sana söyleyebilsin...sorun haline getirmeyin...
sevgiler...
eh be güzelim bırak ödesin:) bende eeski ilişkimde allahım nolur bi kere hesap ödesin param yok diye ağlıyodum hep ben ödediğim içim:)
eğer evli olsaydık ya da ikimiz de çalışıyo olsaydı,k yani ekonomik özgürlüğümüz olsaydı bunu bu kadar sorun etmezdim ben de hiç.. ama öğrenciyken işler çok farklı.. düşünsenize benim yüzümden resmen ikiye katlanıyo masrafları.. aynı okulda okuyoruz, sürekli beraber yemek yiyoruz, okul çıkışları beraberiz, haftasonu beraberiz.. ayda 3-4kez sinemaya ya da tiyatroya gidiyoruz.. sürekli geziyoruz.. bu durumda çok büyük bi fark oluyo ve ben asıl ona değil ailesine yük olmuş oluyorum.. pff bunu daha söyleyemedim mesela, hem sanki para meselesine takmış gibi görünmekten korkuyorum hem onu utandırmaktan..
ummm benim bi planım var canım, ayda 3-4 kez sinemaya gidiyosunuz ya:)
biletleri bi kaç gün önceden sen al. hayatım şu filme bilet aldım de. böylece sinemaları sen ödemiş olursun:) nası fikir??
benzer bişey benim de başıma geldi.. ben kendime bişey almıştım, aynı anda ikimiz de para uzattık, satıcı erkek arkadaşımınkini aldı.. sonra "ben aldım ben ödemek istiyorum" dedim, adam "burda bayanların parası geçmiyo hanfendi" dedi şaka gibi.. ne kadar kaba bi durum.. :uhm:en son ayakkabı aldık ikimizde..mebla baya yüksekti kasadaki aklıevvel arkadaş iki ayakkabıyı erkek arkadaşımın kartından çekmeye çalıştı.engelledim kendi ayakkabımı ödedim..
bu duruma gelmemek için tüm kadınları ekonomik özgürlüğü olmalı işte.. kadın evde oturur, ev işi yapar; erkek para kazanır zihniyeti eninde sonunda yine kadınlara zarar veriyo.. harcadığın 10 sene bi anda böyle çöpe gidebiliyo işte.. nys konu nerelere geldi =))geçenlerde tv 'de bir adam karısına bağırıyordu seni 10 sene besledim diye,sanki evcil hayvan beslemiş..bazı erkekler böyle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?