Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkes kendı yedıgını ödesın canım. eger kı hesap konusunda ben şunu yedım olayına gırmek ıstemıyorsan,bir dahaki sefere kasaya ondan önce gidip veya daha erken davranıp hesabı ödeyebilirsin.bence + puan :)
öyle bi kafada değilim ama bazen itici olabiliyor canımm 10 tllik hesabı bölüşmek filan hoşuma gitmiyo garsona karşı vs mahçup gibi hissediyorm ne biliyim.aama rahatladım demek ki her kız böyle düşünmüyo.benim çevremdeki kızlar sevgilileri olmayan erkek arkadaşlarına bile hesap ödetirler ben ödetmediğimi söyleyince bana enayi misin diye bakarlar e o çocuklar enayi mi hep ödüyorlar.
canım en güzeli alman usulü.sonra ayrılınca arkasından konuşuyorlar para yedirdim vs diye.normal arkadaşsa hele kesinlikle alman usulü olmalı.ama anladım demek istediğini.bazı erkekler gurur meselesi yapıyor garsona ya da kasiyere karşı "kıza hesap ödetiyo" izlenimi vermek istemiyolar.ki bence saçmalığın daniskası.öyle durumlarda yemeği ödeyemediysem hemen hemen aynı tutara denk gelecek şekilde bi kahve yanına bişey falan ne bileyim içecek ısmarlıyorum ya da sinema biletini alıyorum hiç altta kalmam
erkeğin yanında hesap ödemeyi enayilik olarak görenleri de hiç anlamıyorum.her erkek baban mı,kocan mı herkes kendi ayakları üstünde durmalı. bence.
Eski sevgilim ''ben asla sana hesap ödetmem sakın aklından bile geçirme öyle bir şeyi'' derdi hep. Ama ailemin durumu çok iyi değil bu hafta para alamadım falan filan demeyi de eksik etmezdi. Ki benim için hiç sorun değil ben de olduğunda ben öderim onda olduğunda o öder ya da sırayla öderiz falan. Bir ödedim iki ödedim derken baktım sinema parası da dahil tüm yemek paralarını ben ödüyorum. Tabi o zamanlar safım çocuğun parası yok falan diye düşünüyorum ama resmen kullanılmışım yani.
Konuyla pek alakası yok da, bana göre dönüşümlü olmalı bir sen bir o yani en güzeli bu bence. Hem bir şeyler paylaşmışsınız hissini veriyor (ki gerçekten de öyle) hem de kimse sürekli hesap ödemek zorunda kalmıyor.
Sizin durum biraz karışık
Velin gibi sigarana kadar karşıladığından
Bu 200 TL devede kulak kalabilir
Bi nevi geri iade ediyosun sayılabilir
Ama alışkanlığa dönmez umarım
aslında bu durum benimde canımı sıkıyor sanki bu duruma alıştı gibi. yani önceleri kesinlikle ödetmezdi bi hışımla terslerdi beni şimdi sesini çıkarmıyor ne bileyim okulu uzadı bu sene ailesinden para isteyemiyor kendi çalışıyor vize haftası oldugu içinde hiç çalışamadı iki haftadır parası yoktur diye düşünüyorum ama böyle giderse nasıl tepkimi ortaya koyarım hiç bilmiyorum. çünkü benimde sıkıştıgım zaman oluyor ama ben söyliyemiyorum çok çekiniyorum bu konularda. umarım alışkanlık yapmaz ve düşünceli davranır