Hesap vermek?

Tiyla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
84
13
3
37
Kızlar bugün evlilik kararı başlığı altında yaşadığım ilişkiyi anlatmıştım size. İki gündür konışuyoruz tekrar deneme adına. Az önce şöyle bir olay yaşadım, görüştüğüm insanla mesajlaştık bikaç saat öncesinde işimi bitirip arayacağımı söyledim oda tamam bende arkadaşlarımın yanındayım dedi. Mesajlaştıktan bir saat sonra aradım cevap vermedi , aradan bir saat daha geçti ve bana geri dönüş yaptı. Önce sebep olarak arkadaşlarım vardı kalabalıktık telefonunu açamadım onları bırakıp konuşamazdımya seninle dedi. Bende tamam olabilir ama en azından açıp iki cümle söyleyebilirdin ben seni merak ettim dedim. Ne var merak edicek bana Güven diye kaçkere söylücem sana dedi. Bende bunun güvenle alakalı bişey olmadığını sadece aradığımda sana ulaşmayı istiyorum dedim. Belki başıma önemli bir olay geldi O yüzden açamadım telefonunu dedi bana, ne oldu diye sordum bana hesap sorma dedi anlatamam dedi. Ne demek hesap sorma benimle evlenmek istiyorsun ama başına ne geldiğini bilmeye hakkım yokmu ben bu saatte dışarda olsam sana aynı şekilde davransam ne dersin dedim. Kendinle beni bir tutma senin bu saatte dışarda ne işin olur. Ne zaman karım olursun o zaman hesap sorabilirsin dedi. Bende bu cümlesinin saçma olduğunu bunu bana söyleyemeyeceğini anlatmaya çalıştım. En sonunda sinirlendi ve bana sen kimsinde bana hesap soruyosun dedi. Bende telefonu suratına kapattım öylece bitti.

İlk konunuzda yazılan yorumları boşuna yapmışız belli ki. Allah yardımcınız olsun diyelim o zaman.

boyle adamlarda neden israr edersiniz ki?
yani hic mi deger vermiyorsunuz, hic mi sayginiz yok kendinize?

Kendinle beni bir tutma senin bu saatte dışarda ne işin olur. Ne zaman karım olursun o zaman hesap sorabilirsin dedi. En sonunda sinirlendi ve bana sen kimsinde bana hesap soruyosun dedi.
Kadınlara bakış açısı ortada.

İlk konunuzda yazılan yorumları boşuna yapmışız belli ki. Allah yardımcınız olsun diyelim o zaman.
Biz zaten iki gündür görüşüyorduk, burada konuyu bugün açtım daha. Yüzyüze konuşmayı düşünmüştüm o yüzden bitirmemiştim.

Adam sonuna kadar haklı. Pardon da siz ne sıfatla soruyorsunuz ?
Adamın yerinde olsam anında topuklardım. Daha şimdiden böyleyseniz, ileri de hiç düşünemiyorum.
Adamı taktir ettim. Dik duruşu olduğu için .
Ne sıfatla derken ? Benimle yüzyüze görüşüp tekrar barışmak istediğini alkolü bırakacağını iki ay sonra söz yapmak istediğini söyleyen insana karşı hala sıfatım yokmu.

Ne sıfatla derken ? Benimle yüzyüze görüşüp tekrar barışmak istediğini alkolü bırakacağını iki ay sonra söz yapmak istediğini söyleyen insana karşı hala sıfatım yokmu.
Olsaydı size böyle davranır mıydı ?
Yüksek ihtimalle alkol alıyordu. Yalanı ortaya çıkacak diye de size böyle söyledi.
Ayrıca ben eski konunuzu da bilemem değil mi ?
Ne olursa olsun çok büyütmüşsünüz.

Konuşma tarzım hesap sorar gibi olsaydı gerçekten haklisiniz abarttım derdim ama güzellikle konuştum merak ettiğimi belirttim oda bana güzellikle cevap verebilirdi

Konuşma tarzım hesap sorar gibi olsaydı gerçekten haklisiniz abarttım derdim ama güzellikle konuştum merak ettiğimi belirttim oda bana güzellikle cevap verebilirdi
İşte vermemesinin tek sebebi olabilir. O da kesinlikle içmeye gitmiş olması.
Sadece soruyorum neden bunu kendinize yapıyorsunuz ?
Bakın sonra sizinle böyle konuşmayı hak biliyor.

Biz zaten iki gündür görüşüyorduk, burada konuyu bugün açtım daha. Yüzyüze konuşmayı düşünmüştüm o yüzden bitirmemiştim.
Siz öncesinde 1 yıl sevgiliydiniz zaten. Ayrılalı 5 ay olmuş ve yine denemişsiniz. Bitirme nedeninizde çapkınlığı, içkisi, yalanları ve sizi umursamaması. Daha sayayım mı? Böyle biri olduğunu zaten biliyordunuz ve ilk açtığınız konuda bile herkes bitirmekte iyi yapmışsın demiş.

İşte vermemesinin tek sebebi olabilir. O da kesinlikle içmeye gitmiş olması.
Sadece soruyorum neden bunu kendinize yapıyorsunuz ?
Bakın sonra sizinle böyle konuşmayı hak biliyor.
Artık görüşmem zaten ama şimdiye kadar çekmenin sebebide sevmiş olmam ilk zamanlar böyle değildi beni kırsa özür dilerdi gönlümü alırdı bağlandım bende işte

Gereksiz yere büyümüş konu. Aslında ikinizinde hatası yok. Birbirinizi daha iyi tanımalı ve iletişiminizi kuvvetlendirmelisiniz gibi

Artık görüşmem zaten ama şimdiye kadar çekmenin sebebide sevmiş olmam ilk zamanlar böyle değildi beni kırsa özür dilerdi gönlümü alırdı bağlandım bende işte
Az bile yapmışsınız. Kimsin ki diyen bir tipe ne denir ki ?
Aileniz çok şanslı ki bunun yüzünü görmeden ,tanışmadan bitmiş.

Az bile yapmışsınız. Kimsin ki diyen bir tipe ne denir ki ?
Aileniz çok şanslı ki bunun yüzünü görmeden ,tanışmadan bitmiş.
Annemle ablam tanıştı daha iki gün oldu niyetlerinin ciddi olduğundan bahsettiler . Oğullarının beni çok sevdiğini söylediler ama sevgi olsa böyle olmazki. Ortada bi tutarsızlık var

Haklısnız çapkınlık dışında diğerleri doğru, ama gel gör ki insan sevince hep iyi tarafını görmek istiyor sonrada büyük bedeller ödeniyor tabi.

Üslubuna dayanamıyorum ben dikkat ederken o hemen sinirleniyor ve kalbimi kırıyor

Bu konuda çok haklısınız hiç daha önce konuştunuz mu bunu ? Erkek arkadaşınız yapı olarak baskın bir karakter belli ve erkekliğini üstün tutuyor malesef

Bu konuda çok haklısınız hiç daha önce konuştunuz mu bunu ? Erkek arkadaşınız yapı olarak baskın bir karakter belli ve erkekliğini üstün tutuyor malesef
Çok konuştum inanın, ama çabuk sinirlenir öfkelenir hemen. Birşey söylediğinde onaylamamı sorgulamamamı istiyor. Buda benim yapıma uygun değil madem bir ilişki var ortada iki tarafta her şeyini konuşabilmeli diye düşündüm hep bunuda ona anlatmaya çalıştım sürekli.

Haklısnız çapkınlık dışında diğerleri doğru, ama gel gör ki insan sevince hep iyi tarafını görmek istiyor sonrada büyük bedeller ödeniyor tabi.
Bu kadar farkında olup yine de hataya devam etmeniz de çok enteresan.
Çapkınlık varmış. Gittiğiniz yerlerde kızlara bakıyormuş ayrıca sosyal medyada kızları ekleyip hatırlamıyorum diyormuş. Ne çabuk unuttunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…