Hesapla kitapla olurmu bu işler?

Hazal4444

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2019
81
67
8
Hoşlandığım erkekle görüşmeye gittim. Beni çok beğendiğini söyledi. Bende ondan hoşlanıyorum zaten...
Duygularımız karşılıklı. Ama bi sorun var. Konsere gidelim dedim tamam dedi konser sonrası da evlere gitmeyiz otelde kalırız dedi bende bozuldum söyledim ne o öyle beni otel odasına mı atıcaksın dedim tamam gitmeyiz dedi. İki gün once görüştük tatil planı yaptık boluya gidelim dedik şubat 14 te.
Bana dediği ilk birlikteliğimizi o gece yaşarız dedi
Bunun hesabı kitabı olur mu? Adam sanki direkt o konuya odaklanmış. Ben kendimi kötü hissediyorum sanki beraber olucaz ve gidicek gibi. 14 şubatta ilk beraberliğimizi yaşarız demek saçma değil mi? Ben onla romantik tatil planlarken o beraberliğimizi hesaplıyor sanki...
acaba günahınımı alıyorum ?
Siz ne hissedersiniz böyle bi durumda ?
Bu arada daha bir ay bile olmadı beraberliğimiz

Hoşlandığım erkekle görüşmeye gittim. Beni çok beğendiğini söyledi. Bende ondan hoşlanıyorum zaten...
Duygularımız karşılıklı. Ama bi sorun var. Konsere gidelim dedim tamam dedi konser sonrası da evlere gitmeyiz otelde kalırız dedi bende bozuldum söyledim ne o öyle beni otel odasına mı atıcaksın dedim tamam gitmeyiz dedi. İki gün once görüştük tatil planı yaptık boluya gidelim dedik şubat 14 te.
Bunun hesabı kitabı olur mu? Adam sanki direkt o konuya odaklanmış. Ben kendimi kötü hissediyorum sanki beraber olucaz ve gidicek gibi. 14 şubatta ilk beraberliğimizi yaşarız demek saçma değil mi? Ben onla romantik tatil planlarken o beraberliğimizi hesaplıyor sanki...
seni kullanıcaktır büyük ihtimal
afilli cümleler kurup şeytan gibi kanına girmesine izin verme bacım

Beraber kalmayı kabul ediyorsan bu tekliflere hazır olmayida bileceksin kuzum 😊

böylesini de ilk gördüm önceden pazarlık yapıyor dsdasdsad

Bu mevzu ile ilgili daha önce duyduğunuz rahatsızlığı dile getirmiş olmanıza rağmen ısrarla konunun yine aynı yere getirilmesi niyetlerin ne olduğunu gösteriyor zaten. Şayet cinselliğin odak noktası olduğu bir ilişkiden ziyade duygusal paylaşımın ön planda olduğu bir ilişki düşünüyorsanız yanlış adrestesiniz gibi geldi bana.

Benim için senelerdir içtiği sigarayı falan bıraktı bunlardamı hep göz boyamak için 🤦🏻‍♀️
Sizin için değil, sağlığı için bırakmıştır? Belkide zaten hiç gerçekten içmiyordu ve sadece sizi etkilemek için senin için bıraktım dedi? Sanki çok büyük bir aşk göstergesi.. Sırf bu yüzden otele mi gideceksiniz? Gideceksenizde gidin tatile, gezin tozun eğlenin sonrada ay regl oldum hay Allah seneye 14 şubatta artık ilk birlikteliğimizi yaşarız. Tatil için sağol Bye diyin.

Planlı da olmaz ki,tuhaf.Biraz doğal gelişmeli bence,kafasında çok kuruyor sanırım,böyle şeylere karşıysanız bence dürüstçe söyleyin.

Benim için senelerdir içtiği sigarayı falan bıraktı bunlardamı hep göz boyamak için 🤦🏻‍♀️

ben şunu anlamıyorum: benim için sosyal medya hesabını kapadı, benim için sigarayı bıraktı, vs vs.. arkadaşlar senelerini veren insanlar bile birbirleri için bu kadarını yapmıyor. zaten ilişkinin özü birbirini olduğu gibi kabullenmek değil mi ?
her dakika beraber misiniz ? buluşmadan önceki gün içmez koku alma diye, sana da bıraktım der nolacak ? çok mu zor ? ben bile 2 dakkada uydurdum bunu burda.

bu kadar hızlı kapılmayın nolursunuz..

konunuza gelince.. eğer gidip kalmak ve beraber olmak sizin için büyük olaylar değilse, en fazla hoşlandığım adamla beraber olmuş olurum şeklinde düşünüyorsanız başka.. yani bu şekilde yaklaşanlar da var konulara..

ama siz romantik bir ilişki, özel ilgi, karşılıklı derin bir sevgi beklentisindeyseniz açıkça bu arkadaş çok da o niyette değil gibi..

birşeyler hisseden bir erkeğin böyle bir plan içerisine gireceğini de sanmıyorum. çünkü duyguları olan erkek de bunu karşılıklı gelişecek özel bir anda yaşamak ister.

Tanıyan sizsiniz bunu biz bilemeyiz ama sözde bırakmış olabilir sizin yanınızdan ayrılınca içse nerden bilebilirsiniz ki:KK66: evet bende diğer arkadaşlar gibi niyetini belli ettiğini düşünüyorum. Bari başbaşa ilk kez vakit geçirmiş olacağız vs. vs. Söyleseydi :skandal: İlerde pişman olmamak için temkinli olmanızda fayda var :KK25:

Tek söyleyeceğim şey istemediğiniz biseyi yapmayın ama niyeti hoş değil sevgilinizin bence tatil icin cok erken . 14 şubat olması biseyi değiştirmez. Kimsenin yattığı kalktığı kimseyi ilgilendirmez ki bu konuda kimseyi eleştirmem ama malesef yaşadığımız toplum ortada burası türkiye. Yrn pişman olacağınız şeyler yapmayın. Herşey zamanında güzel bence

Back
X