Hoşlandığım erkekle görüşmeye gittim. Beni çok beğendiğini söyledi. Bende ondan hoşlanıyorum zaten...
Duygularımız karşılıklı. Ama bi sorun var. Konsere gidelim dedim tamam dedi konser sonrası da evlere gitmeyiz otelde kalırız dedi bende bozuldum söyledim ne o öyle beni otel odasına mı atıcaksın dedim tamam gitmeyiz dedi. İki gün once görüştük tatil planı yaptık boluya gidelim dedik şubat 14 te.
Bana dediği ilk birlikteliğimizi o gece yaşarız dedi
Bunun hesabı kitabı olur mu? Adam sanki direkt o konuya odaklanmış. Ben kendimi kötü hissediyorum sanki beraber olucaz ve gidicek gibi. 14 şubatta ilk beraberliğimizi yaşarız demek saçma değil mi? Ben onla romantik tatil planlarken o beraberliğimizi hesaplıyor sanki...
acaba günahınımı alıyorum ? Siz ne hissedersiniz böyle bi durumda ?
Bu arada daha bir ay bile olmadı beraberliğimiz
Ortada aşırı dolaylı bi anlatım olsa da burada yorum sahibelerini seferber edip şifreyi çözmeye çalışsanız anlayacağım ama adam zaten dümdüz bi adam, tam olarak neyi soruyosunuz?
"Seni çok beğeniyorum." = Seni fiziksel olarak çekici buluyorum.
"Konserden sonra otelde kalalım." = Seninle seks yapmak istiyorum ama doğrudan doğruya sevişmek için buluşalım demek istemiyorum. O nedenle bi aktivite planladım, asıl aktivite için mekanı da ayarladım. Ne dersin?
"Sevgililer gününde tatile gidelim, ilk birlikteliğimizi orada yaşarız." = Bunun "seninle hala seks yapmak istiyorum" kısmını çevirmeye ihtiyaç yok, o zaten cümle içinde geçiyo "ilk birlikteliğimizi orada yaşarız." şeklinde. "Sevgililer gününde tatile gidelim" kısmının açıklaması ise "konser ve otel planı senin de benimle sevişmek istemen için yeterli değildi belli ki, daha özenli ve romantik bi planla geldim ki sen de havaya gir."
Böyle tek tek uzun uzun mu anlatması lazım mesela, bence değil.
Özetle bir aylık ilişkide sevişmek için somut tarih tebliğ eden (teklif değil bakın, zira yapalım mı dememiş, yaparız demiş.) adam için belli ki bu fiziksel beklentilerin agır bastıgı bi iletisim. Sizin için öyle degilse iletisimi sonlandırın.
Size yüzde yüz açık olmasını beklemeyin, " hoş hatunsun bi sevişelim uyum yakalarsak fuckbuddy olalım " diyecek hali yok, zira bunu bir teklif gibi degil şahsınıza küfredilmiş gibi algılayacağınızın farkındadır. Ki kabul edip etmemenizden bagımsız olarak gayet anlaşılabilir ve normal bi tekliftir aslında ama iste o kadar dürüstlük insan iliskilerinde cok saglıklı sonuc vermiyo, hele de bizim toplumsal yapımızda.