hevesim kursağımda kaldı

penceremden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
6.594
11.147
448
Ne güzel herşeyi halletmiştim, yarın sabah yola çıkacaktım, miss gibi ailecek beraber bir hafta geçirecektik.Eşim özelde diye bütün bir sene onun iznini beklemiştim .Sinir oldum sanki darbeyi ben yaptım .

Ne güzel herşeyi halletmiştim, yarın sabah yola çıkacaktım, miss gibi ailecek beraber bir hafta geçirecektik.Eşim özelde diye bütün bir sene onun iznini beklemiştim .Sinir oldum sanki darbeyi ben yaptım .

iyi tarafından bak tatilin ilk günü denize girmemişken dönenler var, en azından sen daha yola çıkmamışsın:)

Bizimde ağustosun ilk haftasıydı tatilimiz sanırım biz de iptal edeceğiz yapacak birşey yok. 1 ay kadar sürer diyolar bu izin iptalleri

bizde de aynı durum söz konusu oldu malesef. haftaya gidecektik ama eşimin izni iptal olunca kaldı.
ama şükrettim yine de, ben kızımla havuzda oynarken arayıp çağırsalardı çok daha fena olurdu.
hiç olmazsa parasını ödememiştik diye seviniyorum şu an.
her işte var bir hayır...

Sen gene iyisin kardes
Biz istanbuldayiz diyarbakira tayinimiz cikti esyalr kutuda her yeri topladim
Diyarbakirdan ew tuttuk 18nde ilisik kesip gidecektik
Izinler kapandi sarklar iptal oldu
Ne zamn gidicez belli digil
Bunada sukredip beklicez artik
Hayirlisi olsun hakkimzda

iyi tarafından bak tatilin ilk günü denize girmemişken dönenler var, en azından sen daha yola çıkmamışsın:)
Onlar içinde gıcık bir durum.Günlerdir ne heves etmiştik oğlum hele havalara uçuyordu alışverişimizi yapmıştık.Millet iki kere gitti iznine. Ben ilk defa ayrılacaktım. Zaten çok bunalmıştım bu sene off

Onlar içinde gıcık bir durum.Günlerdir ne heves etmiştik oğlum hele havalara uçuyordu alışverişimizi yapmıştık.Millet iki kere gitti iznine. Ben ilk defa ayrılacaktım. Zaten çok bunalmıştım bu sene off

aynen canım, bayramda giden ramazanda giden kurtardıda, ilk defa gidecekler için hele çocuklar için çok kötü oldu, umarım bir an önce kalkar, hem her bayramı 9 gün yapıyorlar turizm canlansın diye hem de böyle şeyler yapıyorlar

Sen gene iyisin kardes
Biz istanbuldayiz diyarbakira tayinimiz cikti esyalr kutuda her yeri topladim
Diyarbakirdan ew tuttuk 18nde ilisik kesip gidecektik
Izinler kapandi sarklar iptal oldu
Ne zamn gidicez belli digil
Bunada sukredip beklicez artik
Hayirlisi olsun hakkimzda

Haklısın senin ki daha zor belirsizlik var şu an.Hakkınızda hayırlısı olsun belki de İstanbulda kalırsınız.[/QUOTE]

vallahi ben de kaldım öyle.
yurdışına çıkacaktık iyi ki paket tur, uçak bileti filan almamışım diyorum.
bir de ben hamileyim ve gidebileceğim en müsait zamandı.
eşim de en erken bi daha ekimde izin alabileceği için yalan oldu tatilimiz.
biz napalım, siz en azından başka zaman da gidersiniz :)

Önümde konulmuş bir düğün tarihim var, cumartesi gelinlik davetiye bakacaktık, tayin almam gerek, tedavi olmam gerek, şu an hepsi belirsiz. Kısaca evlenemiyorum. :)
İnanın yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
Kurban bayramı zamanında birşeyler bekleniyor, bunun ardına gelen değişiklik iyi olacaktır, şimdi sabır

Önümde konulmuş bir düğün tarihim var, cumartesi gelinlik davetiye bakacaktık, tayin almam gerek, tedavi olmam gerek, şu an hepsi belirsiz. Kısaca evlenemiyorum. :)
İnanın yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
Kurban bayramı zamanında birşeyler bekleniyor, bunun ardına gelen değişiklik iyi olacaktır, şimdi sabır
Oyy seninki daha fenaymis :-( Bir de ne bekleniyor kurbanda?

Back
X