- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Geçende gerdek gecesinde yatak üzerinden fotoğraf paylaşanları gördüm.
Ama daha gelinlik duruyodu allahtan.
Önce bi facebooka atalım demişlerse...
Şaka mı gerçek mi gelinlikle yatağın üstünden poz verip atmıştı öyle miGeçende gerdek gecesinde yatak üzerinden fotoğraf paylaşanları gördüm.
Bence de bu kadar özenmesinin nedeni nete atıyor olmasıdır
benim de sosyal hesaplarım yok ama eşim için saatlerce uğraştığımı bilirim. Takdir etmese devamı gelmez. Adamı değiştir:)
Yakında korkuyorum millet tuvalletten bile resim atacakEskiden ayıplanırmış, yiyen var yiyemeyen var alan var alamayan var diye gizlenirmiş şimdi milletin herşeyi sanal ortamda. Nasıl bir sona doğru gidiyoruz valla Bende çok özenenlerdenim kendime bi kahve yaparım dersin protokol misafir var yapıyla alakalı bişey sanırım
Ben de yapmam ve hoşlanmam.
Misafir geldiğinde dahi standart şeylerle karşılarım ne gerek var yorulmaya, zaman kaybetmeye, incik cincik uğraşmaya?
Şaka mı gerçek mi gelinlikle yatağın üstünden poz verip atmıştı öyle mi
eskiden bez gösterme adeti varmış ya Allah tan o kalkmış çoğu yerdeGeçende gerdek gecesinde yatak üzerinden fotoğraf paylaşanları gördüm.
Geçende gerdek gecesinde yatak üzerinden fotoğraf paylaşanları gördüm.
Gençmişsiniz yahu bende ddm kaç yaşında acabayapı meselesiyle alakalı sanırım içinizden gelmiyosa yapamazsınız ama kocişiniz için arada sizde yapın değişiklik olsun
Bunlar aslinda insanlarin hayatinin her anini paylasma isteginden kaynaklaniyor. Aslinda istedikleri ozendikleri hayatlari sosyal medya da yaratiyorlar. Cicili bicili kahve fincanlarinda kahve iciyoruz esimle ah ah ne ozel ve de guzel. Gorun, ben ne mutluyum halleri. Aslinda bu insanlarin ne kadar yuzeysel oldugunu gosteriyor.
Onu bunu bilmem ama kahve icerken yada cay ,insanin aliskin oldugu bir fincan olur mesela evde , aliskanlik gibi.. sanki o fincandan icmezse ayni tadi vermez kahve .. yani bilmem ben oyleyim.
Bu o yeni moda bakin hayatim ne ozel resimlerine kanmiyorum .. sen de hic oyle bakip da kendinden suphe etme.. Bence cok dogal ve oldugun gibi bir insansin.. :)
Yok artık
Şaka mı gerçek mi gelinlikle yatağın üstünden poz verip atmıştı öyle mi
Ben de yapmıyorum Öyle de süslü seylerim var ki.. Yemekleri itina ile sunuyorum ama kahveyi keramika aşk fincanina koyup goturuyorum o kadar. Baska da ne olacak ki amaaa ozenmiyor değilim haniAyrica evet, bence de nete koymak için süsleyip pusluyorlar sadece...
Bazı kişiler bu tarz şeylerden hoşlanır, bazıları hoslanmaz.Ancak sen yapanlara ozendigine ve daha önce böyle değildim dediğine göre belli ki hevesini kıran etkenler var.O yüzden yapmak istemiyorsun? Ne ola ki?
1.Esin olabilir?Bu durumda hevesin kırılmış ve kendiniz için bile olsa yapmak istemiyor olabilirsiniz?
2.Yorgunluk ya da vakit sıkıntısı.
süsle püsle uğraşmak 1 saat , yemek beş dk ne anladım bu işten işkence gibi ya la
Sakin yapma kiymetin kalmaz. 5 senede ogrrndiklerime istinaden nacizane tavsiye.Kızzz bende yapmam öyle şeyler hiç bana göre değil yinede adam üzerime titrer bide yapsammm aboooovvvv adam neler yapar boş ver ağır abiyiz biz bizi böyle sevsinler
Ben çay da demlemiyorum, atıyorum bardağa sallama al sana çayuffff cok bariz belli face e atmak icin susledikleri.
buna inananlar varmis demek ki hepsi devam ediyorlar.
ben esime kahve yapicam da susu kalsin.
gerci esim kahve sevmez cay demliyorum ben de .
bir dahakine demlik resmi atayim, ama cayda kalp sekli cikarmak zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?