Hevessiz miyim neyim?

Galiba evliliğinde beklentinin en yüksek olduğu zamanları hayal kırıklığı ile geçiren sen ve benim gibilerin
içi kuruyor böyle..

Yani bahsettiğim arkadaşın en büyük dertleri benim yüzümde gülümseme bırakan cinsten..
Ne diyelim. Bu halimize çok şükür.
Allah sağlık derdi vermesin..[/QUOTE]

Maalesef oyle. O nedenle yasatilanlari ve yasatanlari unutamiyor insan. Bu sekilde olmamin sebebini, 1 senelik evli olmama ragmen 45 yillik evli gibi davranmamin sebebini hep onlara bagliyorum ve nefretim artiyor.

Belki isim olsa daha hevesli olurum bilmiyorum. Atanabilseydim, ah! Yine de dedigin gibi Allah saglik versin.

Ayy onu sen de mi yapıyorsun?
Eşim bana zehirleneceksin diyor da ama aradan 2 saat geçiyor ben o çayı ısıtıp içiyorum hahahah
bende tüm gün bile olbiliyo sonuçta dışarda da öle içmiyor muyuz kafedeki adam bana çay mı demliyor özel olarak :)

Maalesef oyle. O nedenle yasatilanlari ve yasatanlari unutamiyor insan. Bu sekilde olmamin sebebini, 1 senelik evli olmama ragmen 45 yillik evli gibi davranmamin sebebini hep onlara bagliyorum ve nefretim artiyor.

Belki isim olsa daha hevesli olurum bilmiyorum. Atanabilseydim, ah! Yine de dedigin gibi Allah saglik versin.[/QUOTE]

Bunlar benim cümlelerim..
Yaşanılanlar farklı olsa da hissedilenler aynı olabiliyor işte.

Allah gönlüne göre versin inşallah..

Bunlar benim cümlelerim..
Yaşanılanlar farklı olsa da hissedilenler aynı olabiliyor işte.

Allah gönlüne göre versin inşallah..[/QUOTE]
Amin cumlemizin insallah.

Ayy onu sen de mi yapıyorsun?
Eşim bana zehirleneceksin diyor da ama aradan 2 saat geçiyor ben o çayı ısıtıp içiyorum hahahah
Yapiyorum valla. Cok cay icemiyorum, 1 bardak iciyorum esim de icmiyor. Sonra soguyor. Eskiden atiyordum baktim aldigim caylarin %90'i zebil oldu. Boyle yapmaya basladim. Ama aksamdan kalan cay falan icilmez, karin agritiyor feci sekilde.Ama 2 saat once yapilmis cay tekrar isitilip icilir bence. Ne zehiri ayol.

Sebeplerini kendin yazmışsın canim; ancak bunu hiç kimse hak etmiyorsa bile sen hak ediyorsun.Yorgunluktan vs.her zaman yapamayabilirsin ama arada kendini simartmalisin. .

Yani herkesin kendi görüşü ama ben böyle düşünüyorum. Küçücük özel anları yaratmak senin elinde.Erkekler bazen ne gerek var dese de aslında hoşlanan gider ve zamanla bir bakmissin o da sana yapmış. .

Ben face falan koymam, buna rağmen hoşuma gider.Zevkle hazirlarim ve inan ki zor değil yani sadece birkaç dk.farkediyor.zaten yeme icme olayini cok severim ve mumkunse gorsellikte onemlidir benim icin.Marketten bir çikolata sos birde karamel sos al ya da neyi seviyorsan artık. Mesela ben meyve tabağı hazirladigimda üzerine hemen sos gezdirir, şekil veririm çoğu zaman..Kahve mi yaptin fincanı üzerine 1 dk. Ya alır ya almaz.yani kahve pişen kadar sen çoktan hazırlamış olursun

Ama yalan yok bu tur seyleri cok sevmeme ragmen eskisi gibi yapamiyorum(etken:cocuklar) Arada esim yapar supriz cok hosuma gider

Ama caktirmayin bazen cocuklar uyuyunca kendime ozel bir seyler yaparim, esim duymasin

Simart kiz kendini simart arada

Ben kahvaltı çayını aksam hatta geceye doğru da içiyordum da

Hahahah çok tatlı anlatmışsın.
Teşekkür ederim. :)

İşte ben de böyle düşünüyorum.
Amaç millet görsün değil.

Yani insan kendisi için bile özeniyorsa bu tür şeylere.
İçinde benden farklı bir coşku var ne mutlu ona diye düşünüyorum..

Benim içimde de çiçekler, kalpler açar da ben de yapmaya başlarım inşallah.
Malum insanın içindekiler dışına yansır

bizim içimiz geçmiş kızlar.bendede yok hiç öyle şeyler.eşim her zaman "romantik değilim ama duygusalım" diye üstüne basa basa söyler bende hiç uğraşmam romantizm yaşamak için.arada bi romantikleşecek gibi olur gözleri dolar şarkı söyler bana bu seferde benim gülesim gelir anı bozarım her yediğinin fotoğrafını çekenlerede ayrı bi uyuzum.sanki sırf fotoğraf çekmek için özenmişler gibime geliyor.amaç kocaya özenmek değil yani.

Ben de öyle biri değilim. Şen şakrak özenilmiş fotolar aslında gösteriş gibi geliyor valla. Biz gayet pijama terlik tepede toplanmış saç bende, beyaz atlet kocamda daha keyifli vakit geçiriyoruz. Eşiniz sorun yapmıyorsa sorun yok go go go

Benim de çocukluk arkadaşım 2-3 güne bir "aşkoşumla kahve keyfi, ailecek kahve keyfi, aşkkuşuma romantik kahve vs." paylaşımlar yapıyor. Bir gün üşenmeyip kaç adet kahve fincanı var sayacağım diyorum. Her seferinde değişik süslü bir fincan şekilli kurabiyeler, çikolatalar çok emek veriyor şahane yani o derece. Ben kendime içim geçmiş diye hayıflanıyordum.

Kızın annesi annemin eski komşusu geçen görüştüklerinde annesi anneme çok şikayet etmiş. Telefonda bizi aradıklarında dahi kavga ediyorlar, kavgasız günleri yok diye. Hem şaşırdım hem üzüldüm. Herşey göründüğü gibi olmayabiliyormuş. Belki de onlar barışma kahveleridir bilemeyeceğim ama Allah herkesin yuvasına huzur versin gerisi çok da mühim değil.

Valla amaç sırf fotoğraf çekmek, millet görsün diye değilse helal olsun.
Güzel bir şey bence.
İsterdim hevesim olsun, oflamadan puflamadan ben de yapayım yalan değil..

Yok eşim görse, bu ne be uğraşmaya değer mi diye söylenir biliyorum.
Ama ben kişinin kendisine iyi hissettirebilir diye düşündüm.
İşin koca boyutunda değilim pek açıkçası

Doğrudur..
Allah herkesin içine, yuvasına görüntüde değil özünde huzur versin. Amin..

Ayy mesajlara çok güldüm, hele o elma meselesine

Benim de en büyük hayalim meyveyi bu şekilde sunmak

Eki Görüntüle 1326080

Ama bu kadar ugrastigim şeyi yemeye kiyar miydim bilmiyorum

Hahahahh ben de ellemem de elletmem de böyle bir şey hazırlasam.
Eee konsolun üstünde süs diye saklarız artık

Bir kahve icin bendeee ugrasmam okadar , sirf facebook instgram a koyacam begeni toplicam diye ugrasamam
icsin oyle fincanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…