Hevessiz miyim neyim?

eski sevgili: bu montaj ,biz senle ne geceler geçirdik !

gerçek olamayacak kadar absürt dimi ?

Evet

Hayır bir de kocalar ne yapıyor ki bizler kalp, çiçek,böcek yapalım
Doğru dedin valla

Konusahibi arkadasim ben de burdayim ben de varim opuyorum seni sevgiler saygilar

Teşekkür ederim. Yalnız olmamak güzel.
Sevgiler

İnstagramim da yok facem de ben kendime bile cok ozenirim bi sey hazirlarlen evlensem naparim bilmiyorum.. Hosuma gidiyor oyle seyler :)

Allah içindeki coşkuyu öldürmesin, bize de versin inşallah arkadaşım iyiymiş

Ben inanıyordum valla yaa.
Bazen inandırıcı gelmese de hemen kendimi paylıyorum.
Suss bee senin için geçmiş, üşengeçsin diye millete b.k atma diyorum

Sakin yapma kiymetin kalmaz. 5 senede ogrrndiklerime istinaden nacizane tavsiye.
goster ama elletme misalikirk yilda bir yap ondada cok yorulmus cok emek garcamis gibi davran.

Doğru valla. Öylesi kıymetli olur..

Ben çay da demlemiyorum, atıyorum bardağa sallama al sana çay

Olmaz. Yanına kalpli şeker koy bari. Aşkınızın simgesi

içinden geleçek şekerim bende öyleyim
ay bazen üşenmekten yatak pijamamla karşılıyorum kocamın

Ben hep öyle yapıyorum ki

eski sevgili: bu montaj ,biz senle ne geceler geçirdik !

Tehlikeli evet

Yapilan kahvenin hangi suslu fincan da verildigi onemli degil , onemli olan o kahveyi sunarken gulumsemek ve o kahve esliginde sohbet edebilmek. Yoksa resmini cekmisin, kirk saat ugrasmisin ne onemi var..

Ama işte hem süsleyip hem gülümseyerek verenler var.
O zaman diyorum kızım sende iş yok hiç diye kendime

Ben de dun ayni seye denk geldim, kalpli bardaklar... ve ayni sorgulamayi yaptim. Ben icim mi kurumus? Neden boyle oldu bilmiyorum. Belki nikah gunumden itibaren sikintilar yasadigim icindir. Esimle degildi sorunum aslinda ama bize yasatilanlar bizi bitirdi gibi geliyor bazen.

Aslinda o kalpli fincanlarla sunum yapanlarin da ne sikintilari vardir, zugurt tesellime de guluyorum. Aciyorum bazen kendime. Halbuki kotu bir hayatim yok. Ama bazen evlilik mi bana gore degilmis diyorum. Annem bana "sen bu kadar gucsuz bir insan degilsin, buna inanmiyorum, topla kendini." diyor. Her gece evlilikle ilgili uzman videolari izliyorum aglaya aglaya. Neden boyle oldu ki, bilmiyorum. Of, benim de dertlesesim varmis.

Onda olup,sende olmayan 30 beğeniyi geçme isteği
Tespitlerin oscarlık resmen böle harbiden haa dedim...
Gecen benim de bi arkadas meyve süslemiş kocasına, elmaya kürdan saplamış ütslerine üzüm saplamıs kirpi yapmış... ''Aşkımla evde'' yazmıs..Eşime gösterdim tepkisine bakcam :) oha görgüsüz elmayı ne hale getirmiş sil bu kızı ya herşeyin fotosunu koyuyo ayıp, sen sakın yediklerimizi paylaşma dedi:)
Sonuç:kızı sildim biz elmayı doğrayıp yiyoz hala..

Erkekler anlamiyorlar cicekten bocekten onlara cay ver kahve ver yeter :) Onlar duz dusunuyor :)

benim yan komşumun mutfağı benim mutfaktan çok net görünüyor
perdeleri genelde açık ama sadece mutfak camı benim balkondan görünüyor başkası görmüyor
kadın kapalı normalde genelde rastlıyorum bir açık sacık giyiniyorki evde..
yani dedim ki ben niye böyle olamıyorum niye hiç kocama karşı hevesim yok böyle şeylere
ama anladım ki ben rahatıma çok düşkünüm ve içimden gelmeyince gelmiyor

Sallama çay mı?
Her şeyi salla çayı demle hacı.

Aman hic ugrasamam.boyle cekip cekip dusman catlatma egilimimde olanlari hazetmedigim icim facebook ve turevlerimi kullaiyorum

Yaa işte hepsinin amacı öyle midir emin olamadım ben.
Sanki onların içinde gerçek bir coşku var bende yok diye düşündüm..

Galiba evliliğinde beklentinin en yüksek olduğu zamanları hayal kırıklığı ile geçiren sen ve benim gibilerin
içi kuruyor böyle..

Yani bahsettiğim arkadaşın en büyük dertleri benim yüzümde gülümseme bırakan cinsten..
Ne diyelim. Bu halimize çok şükür.
Allah sağlık derdi vermesin..

faa çok saçma onlarda ya adam kahvaltı hazırlamyı mübarek ben onu süslerken sucuğum soğur :) sadece gösteriş yoksa eşine olan ilgi değil ve eminim okahveler soğmuştur :)

Hahahahah eşinin tepkisine koptum.
Çok yaşayın e mi?

Al benden de o kadar.
Hiç öyle ev elbisesi bilmem neyi almamışımdır.
Ev elbisem pijamam. Dizi çıkmayan cinstense dua etsin.

Geçende gerdek gecesinde yatak üzerinden fotoğraf paylaşanları gördüm.

Ama daha gelinlik duruyodu allahtan.

Önce bi facebooka atalım demişlerse...
benimde arkadaşım paylaşmıştı. nikah kıyıdlığı an soyadını değişitrdi. 1i5 yıl sonra düğün oldu her gün geri sayım yapı sonra dakika dakika düğün fotoları en son otel odası devamı gelmedi şükür :)

Altı üstü 2 bardak içiyor emeğime yazık
Az demle o zaman. Valla mis gibi kokulu Türk çayı varken, sallama çay içilir mi? Kınadım.
Ben çayı demlerim soğur tekrar ısıtır tekrar içerim, yine soğur yine ısıtır yine içerim; yine de içerim.

Hahahahah eşinin tepkisine koptum.
Çok yaşayın e mi?

Al benden de o kadar.
Hiç öyle ev elbisesi bilmem neyi almamışımdır.
Ev elbisem pijamam. Dizi çıkmayan cinstense dua etsin.
Eşim öyle valla neler söyler aksama kadar facede yemek paylasanlara :) reklamlara bile..Adam düz mantık süs falan değil olaya odaklı mideye iniyo mu iniyo tamam :)

Ayy onu sen de mi yapıyorsun?
Eşim bana zehirleneceksin diyor da ama aradan 2 saat geçiyor ben o çayı ısıtıp içiyorum hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…