- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
eskiden bez gösterme adeti varmış ya Allah tan o kalkmış çoğu yerde
yoksa o da faceden paylaşılırmış o potansiyeli gördüm bizim millette
altında da muhtemelen ; kaynana bunu beğendi , kayınbaba bunu beğendi , görümce bunu beğendi olurdu
zaten genelde esim sallama iciyor.Ben çay da demlemiyorum, atıyorum bardağa sallama al sana çay
gerçek olamayacak kadar absürt dimi ?
Doğru dedin vallaHayır bir de kocalar ne yapıyor ki bizler kalp, çiçek,böcek yapalım
eskiden bez gösterme adeti varmış ya Allah tan o kalkmış çoğu yerde
yoksa o da faceden paylaşılırmış o potansiyeli gördüm bizim millette
altında da muhtemelen ; kaynana bunu beğendi , kayınbaba bunu beğendi , görümce bunu beğendi olurdu
Konusahibi arkadasim ben de burdayim ben de varim opuyorum seni sevgiler saygilar
İnstagramim da yok facem de ben kendime bile cok ozenirim bi sey hazirlarlen evlensem naparim bilmiyorum.. Hosuma gidiyor oyle seyler :)
uffff cok bariz belli face e atmak icin susledikleri.
buna inananlar varmis demek ki hepsi devam ediyorlar.
ben esime kahve yapicam da susu kalsin.
gerci esim kahve sevmez cay demliyorum ben de .
bir dahakine demlik resmi atayim, ama cayda kalp sekli cikarmak zor olacak
Sakin yapma kiymetin kalmaz. 5 senede ogrrndiklerime istinaden nacizane tavsiye.
goster ama elletme misalikirk yilda bir yap ondada cok yorulmus cok emek garcamis gibi davran.
Ben çay da demlemiyorum, atıyorum bardağa sallama al sana çay
içinden geleçek şekerim bende öyleyim
ay bazen üşenmekten yatak pijamamla karşılıyorum kocamın
eski sevgili: bu montaj ,biz senle ne geceler geçirdik !
Yapilan kahvenin hangi suslu fincan da verildigi onemli degil , onemli olan o kahveyi sunarken gulumsemek ve o kahve esliginde sohbet edebilmek. Yoksa resmini cekmisin, kirk saat ugrasmisin ne onemi var..
Sallama çay mı?Ben çay da demlemiyorum, atıyorum bardağa sallama al sana çay
Ben de dun ayni seye denk geldim, kalpli bardaklar... ve ayni sorgulamayi yaptim. Ben icim mi kurumus? Neden boyle oldu bilmiyorum. Belki nikah gunumden itibaren sikintilar yasadigim icindir. Esimle degildi sorunum aslinda ama bize yasatilanlar bizi bitirdi gibi geliyor bazen.Dertleşesim var sanki bu gece. :)
Az önce bir arkadaşım eşi ile kendisi için hazırladığı cicili bicili kahve fotosunu attı da
kendimi sorguladım yine.
Ne güzel fincanların üstüne kalpler yapmış.
Yanında o tatlı rulolar..
Anam diyorum böyle şeyleri her gördüğümde ne güzel, sadece kendine bile sunum yaparken özeniyor.
Onun içinde olup da benim içimde olmayan, ölen şey nedir?
Hiç yok süse, püse özenim.
Görüp ' Aaa ne cici' diyorum sadece.
Ben misafir için özenirim sadece o da ayda yılda bir uğruyor evime.
2 buçuk yıllık evlilikte eşime öyle kalpli kahveler taşımadım..
Tabaklara kalpli soslar yapmadım falan..
Bir ben miyim böyle acaba?
Renkli bir kişiliktim ben, içim mi geçti, hevesim mi öldü nedir?
Hevesimi nasıl canlandırırım acaba?
Bu günler, gençliğim, başı boşluğum böyle hevessiz geçip gidecek.
Doğrusu bu rahat, özensiz hallerime üzülüyorum bazen.
Yazık be sana diyorum. Kocanı geçtim o çok önemli değil.
Sen kendini bile şımartmayı bilmezsin faat yazık..
Tespitlerin oscarlık resmenOnda olup,sende olmayan 30 beğeniyi geçme isteği
Erkekler anlamiyorlar cicekten bocekten onlara cay ver kahve ver yeter :) Onlar duz dusunuyor :)Olmaz. Yanına kalpli şeker koy bari. Aşkınızın simgesi
Ben hep öyle yapıyorum ki
Tehlikeli evet
Ama işte hem süsleyip hem gülümseyerek verenler var.
O zaman diyorum kızım sende iş yok hiç diye kendime
Altı üstü 2 bardak içiyor emeğime yazıkSallama çay mı?
Her şeyi salla çayı demle hacı.
Sallama çay mı?
Her şeyi salla çayı demle hacı.
Aman hic ugrasamam.boyle cekip cekip dusman catlatma egilimimde olanlari hazetmedigim icim facebook ve turevlerimi kullaiyorum
Ben de dun ayni seye denk geldim, kalpli bardaklar... ve ayni sorgulamayi yaptim. Ben icim mi kurumus? Neden boyle oldu bilmiyorum. Belki nikah gunumden itibaren sikintilar yasadigim icindir. Esimle degildi sorunum aslinda ama bize yasatilanlar bizi bitirdi gibi geliyor bazen.
Aslinda o kalpli fincanlarla sunum yapanlarin da ne sikintilari vardir, zugurt tesellime de guluyorum. Aciyorum bazen kendime. Halbuki kotu bir hayatim yok. Ama bazen evlilik mi bana gore degilmis diyorum. Annem bana "sen bu kadar gucsuz bir insan degilsin, buna inanmiyorum, topla kendini." diyor. Her gece evlilikle ilgili uzman videolari izliyorum aglaya aglaya. Neden boyle oldu ki, bilmiyorum. Of, benim de dertlesesim varmis.
Tespitlerin oscarlık resmenböle harbiden haa dedim...
Gecen benim de bi arkadas meyve süslemiş kocasına, elmaya kürdan saplamış ütslerine üzüm saplamıs kirpi yapmış... ''Aşkımla evde'' yazmıs..Eşime gösterdim tepkisine bakcam :) oha görgüsüz elmayı ne hale getirmiş sil bu kızı ya herşeyin fotosunu koyuyo ayıp, sen sakın yediklerimizi paylaşma dedi:)
Sonuç:kızı sildim biz elmayı doğrayıp yiyoz hala..
benim yan komşumun mutfağı benim mutfaktan çok net görünüyor
perdeleri genelde açık ama sadece mutfak camı benim balkondan görünüyor başkası görmüyor
kadın kapalı normalde genelde rastlıyorum bir açık sacık giyiniyorki evde..
yani dedim ki ben niye böyle olamıyorum niye hiç kocama karşı hevesim yok böyle şeylere
ama anladım ki ben rahatıma çok düşkünüm ve içimden gelmeyince gelmiyor
benimde arkadaşım paylaşmıştı. nikah kıyıdlığı an soyadını değişitrdi. 1i5 yıl sonra düğün oldu her gün geri sayım yapı sonra dakika dakika düğün fotoları en son otel odası devamı gelmedi şükür :)Geçende gerdek gecesinde yatak üzerinden fotoğraf paylaşanları gördüm.
Ama daha gelinlik duruyodu allahtan.
Önce bi facebooka atalım demişlerse...
faa çok saçma onlarda ya adam kahvaltı hazırlamyı mübarek ben onu süslerken sucuğum soğur :) sadece gösteriş yoksa eşine olan ilgi değil ve eminim okahveler soğmuştur :)
Az demle o zaman. Valla mis gibi kokulu Türk çayı varken, sallama çay içilir mi? Kınadım.Altı üstü 2 bardak içiyor emeğime yazık
Eşim öyle valla neler söyler aksama kadar facede yemek paylasanlara :) reklamlara bile..Adam düz mantık süs falan değil olaya odaklı mideye iniyo mu iniyo tamam :)Hahahahah eşinin tepkisine koptum.
Çok yaşayın e mi?
Al benden de o kadar.
Hiç öyle ev elbisesi bilmem neyi almamışımdır.
Ev elbisem pijamam. Dizi çıkmayan cinstense dua etsin.
Az demle o zaman. Valla mis gibi kokulu Türk çayı varken, sallama çay içilir mi? Kınadım.
Ben çayı demlerim soğur tekrar ısıtır tekrar içerim, yine soğur yine ısıtır yine içerim; yine de içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?