- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Bir kahve icin bendeee ugrasmam okadar , sirf facebook instgram a koyacam begeni toplicam diye ugrasamam
icsin oyle fincanda
Ya bahsettiğiniz türde beğeni için yapılan paylaşımlardan hoşlanmıyorum ama ben yemek kahvaltı vs hazırladığımda sadece kendim olsam bile her şeyi özenle yapmaktan keyif alıyorum. Hiç fotoğrafını çekmiyorum tabii: Zaten telefonumda fotoğraf çekme özelliği bile yok ayrı mesele de... Kimi insan bu tarz şeylerden hoşlanır kimi hoşlanmaz. Ben keyif aldığım için yapıyorum. Siz de bundan keyif almıyorsanız yapmazsınız yani hevesle alakası yok. Sizin de sevdiğiniz başka şeyler vardır. İlla kalpli sos tabağı hazırlayacaksınız diye bir kural yok. Zaten kalpli sos tabakları güzel görünmüyor
Hoş görünmesi doğaldır, güzel olan hoş görünür. Ama bunları beğeniyor olmanız yapmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez ki. Her kitap okumayı seven yazar olacak diye bir şeyin olmadığı gibi sizin de yapma zevkiniz yoksa yapmamanız normal. Bence yapmanın bir artısı, yapmamanın da bir eksisi yok.Yoo aslında çok hoş görünüyor gözüme.
Ama içimde öyle şeylerle uğraşacak enerji yok.
Bundan dolayı kendimi garipsiyorum.
Ne güzel bundan keyif almanız.
Ben bana böyle bir sunum yapılsa çok keyif alıyorum, ben niye yapmıyorum ki.
Aklımdan bile geçmiyor diye yadırgıyorum kendimi.
Facebook, instagram için değil gerçekten kendisi ve eşi için yapanlarla ilgili
ne düşünüyorsun peki? :)
bende de hiç heves yokmesela bugün ıg den bi pasta tarifi adlım yaptım tadı çokta güzel olmuş eşim ve kızım çok beğendi ama gel gör sunumunu dilimledim tabağa koydum birde ıg deki sunumu gör inanamazsın aynı pasta olduğuna napem hertürlü mideye gidiyo işte
Boşa tabiki evim süslü püslüydü bana sıkıcı geldi çünkü bu ben benim kişiliğim değil hayıııırrr dedim hiç benimle alakasız misafir geldim sanki buna dur dedim attım ne kadar süs eşyam varsa kocaman salonda herşey rahatıma göre ekstra süs olsun diye eşyam yok dünya böyle rahat bana öyle gösteriş olsun diye kendimide paralamam başka iş yok sanki dünyada ama süs püs boş iş bana göre insanlar bu kadar çabayı eğitime harcasa ne güzel olurduAyyy gerçekten mi?
Sanki yeni gelinlerin hep hevesi olur öyle şeylere diye düşünüyordum da.
Çevremde hep böyle görüyorum da..
Dedim artık bende sorun var. Üzüldüm hevessizliğime..
Boşa mı üzüldüm ki?
Boşa tabiki evim süslü püslüydü bana sıkıcı geldi çünkü bu ben benim kişiliğim değil hayıııırrr dedim hiç benimle alakasız misafir geldim sanki buna dur dedim attım ne kadar süs eşyam varsa kocaman salonda herşey rahatıma göre ekstra süs olsun diye eşyam yok dünya böyle rahat bana öyle gösteriş olsun diye kendimide paralamam başka iş yok sanki dünyada ama süs püs boş iş bana göre insanlar bu kadar çabayı eğitime harcasa ne güzel olurdu
Canım pasta kek kurabiyede bende özenmem ama çoçuklar daha bi sevsin diye sebze yemeklerini balık tavuk gibi yemekleri yeşilliklerle süslüyorum herşey çoçuklarım için eşimde sever bol yeşilliklerle süslü yemekleri hep benddn kopya çekmiş ne zaman geç kalsam işten sofrayı benim gibi hazırlıyoAynı pasta olduğuna kimse inanmaz değil mi?
alemsin valla çok güldümBen özenli sofraları oğlan bir halt işleyince yapıyorum o keyifliykende oğlan yediği haltı anlatıyor adamcagız durumu ayıkmış cicili bicili sofra görünce ödüm kopuyor diyor şimdi oğlanla yeni arayışlar peşindeyiz düşünsemize o kadar uğraş adam sofayı görünce kalpkırizi geçirsin
Ben özenli sofraları oğlan bir halt işleyince yapıyorum o keyifliykende oğlan yediği haltı anlatıyor adamcagız durumu ayıkmış cicili bicili sofra görünce ödüm kopuyor diyor şimdi oğlanla yeni arayışlar peşindeyiz düşünsemize o kadar uğraş adam sofayı görünce kalpkırizi geçirsin
Aynı pasta olduğuna kimse inanmaz değil mi?
O çay bir süre sonra acımsı tat alıyor hiç ısıtıp içemiyoruz o yğzden. Bizim çay mı kötü acaba annemlerin evinde ben de bardak bardak içerdimAz demle o zaman. Valla mis gibi kokulu Türk çayı varken, sallama çay içilir mi? Kınadım.
Ben çayı demlerim soğur tekrar ısıtır tekrar içerim, yine soğur yine ısıtır yine içerim; yine de içerim.
Dertleşesim var sanki bu gece. :)
Az önce bir arkadaşım eşi ile kendisi için hazırladığı cicili bicili kahve fotosunu attı da
kendimi sorguladım yine.
Ne güzel fincanların üstüne kalpler yapmış.
Yanında o tatlı rulolar..
Anam diyorum böyle şeyleri her gördüğümde ne güzel, sadece kendine bile sunum yaparken özeniyor.
Onun içinde olup da benim içimde olmayan, ölen şey nedir?
Hiç yok süse, püse özenim.
Görüp ' Aaa ne cici' diyorum sadece.
Ben misafir için özenirim sadece o da ayda yılda bir uğruyor evime.
2 buçuk yıllık evlilikte eşime öyle kalpli kahveler taşımadım..
Tabaklara kalpli soslar yapmadım falan..
Bir ben miyim böyle acaba?
Renkli bir kişiliktim ben, içim mi geçti, hevesim mi öldü nedir?
Hevesimi nasıl canlandırırım acaba?
Bu günler, gençliğim, başı boşluğum böyle hevessiz geçip gidecek.
Doğrusu bu rahat, özensiz hallerime üzülüyorum bazen.
Yazık be sana diyorum. Kocanı geçtim o çok önemli değil.
Sen kendini bile şımartmayı bilmezsin faat yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?