Hevessiz miyim neyim?

Ya bahsettiğiniz türde beğeni için yapılan paylaşımlardan hoşlanmıyorum ama ben yemek kahvaltı vs hazırladığımda sadece kendim olsam bile her şeyi özenle yapmaktan keyif alıyorum. Hiç fotoğrafını çekmiyorum tabii: Zaten telefonumda fotoğraf çekme özelliği bile yok ayrı mesele de... Kimi insan bu tarz şeylerden hoşlanır kimi hoşlanmaz. Ben keyif aldığım için yapıyorum. Siz de bundan keyif almıyorsanız yapmazsınız yani hevesle alakası yok. Sizin de sevdiğiniz başka şeyler vardır. İlla kalpli sos tabağı hazırlayacaksınız diye bir kural yok. Zaten kalpli sos tabakları güzel görünmüyor

Sırf bu yüzden sosyal medya kullnmyorm... millette var bende yok die üzülmemek lazım.. içi seni disi beni yakar...

Yoo aslında çok hoş görünüyor gözüme.
Ama içimde öyle şeylerle uğraşacak enerji yok.
Bundan dolayı kendimi garipsiyorum.
Ne güzel bundan keyif almanız.

Ben bana böyle bir sunum yapılsa çok keyif alıyorum, ben niye yapmıyorum ki.
Aklımdan bile geçmiyor diye yadırgıyorum kendimi.

Hoş görünmesi doğaldır, güzel olan hoş görünür. Ama bunları beğeniyor olmanız yapmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez ki. Her kitap okumayı seven yazar olacak diye bir şeyin olmadığı gibi sizin de yapma zevkiniz yoksa yapmamanız normal. Bence yapmanın bir artısı, yapmamanın da bir eksisi yok.

bende de hiç heves yok mesela bugün ıg den bi pasta tarifi adlım yaptım tadı çokta güzel olmuş eşim ve kızım çok beğendi ama gel gör sunumunu dilimledim tabağa koydum birde ıg deki sunumu gör inanamazsın aynı pasta olduğuna napem hertürlü mideye gidiyo işte

Facebook, instagram için değil gerçekten kendisi ve eşi için yapanlarla ilgili
ne düşünüyorsun peki? :)

Böyle birden sorunca tikandim

Ya ben oyle ozenirim hazirlarimda , ama zaten yenecek icecek , bosuna ugrasmiyorum useniyorum.

Cok nadirrrr yaniiii...

Ama yapanlara helal olsun ne diyim belki onlarda bizim gibi ayda yilda bir yapiyo?
Ozaman foto cekiyorlar

Aynı pasta olduğuna kimse inanmaz değil mi?

Boşa tabiki evim süslü püslüydü bana sıkıcı geldi çünkü bu ben benim kişiliğim değil hayıııırrr dedim hiç benimle alakasız misafir geldim sanki buna dur dedim attım ne kadar süs eşyam varsa kocaman salonda herşey rahatıma göre ekstra süs olsun diye eşyam yok dünya böyle rahat bana öyle gösteriş olsun diye kendimide paralamam başka iş yok sanki dünyada ama süs püs boş iş bana göre insanlar bu kadar çabayı eğitime harcasa ne güzel olurdu

Haklısın valla..

Canım pasta kek kurabiyede bende özenmem ama çoçuklar daha bi sevsin diye sebze yemeklerini balık tavuk gibi yemekleri yeşilliklerle süslüyorum herşey çoçuklarım için eşimde sever bol yeşilliklerle süslü yemekleri hep benddn kopya çekmiş ne zaman geç kalsam işten sofrayı benim gibi hazırlıyo

Ben erkek arkadaşıma hatta yalnızken kendime bile birşeyler hazırlarken süslü püslü hazırlarım yapı meselesi herhalde yada evlenince o yorgunluk ve yoğunluktan değişirim belki de bilmiyorum ama kendi başımayken bile seviyorum öyle şeyleri :)

Ben özenli sofraları oğlan bir halt işleyince yapıyorum o keyifliykende oğlan yediği haltı anlatıyor adamcagız durumu ayıkmış cicili bicili sofra görünce ödüm kopuyor diyor şimdi oğlanla yeni arayışlar peşindeyiz düşünsemize o kadar uğraş adam sofayı görünce kalpkırizi geçirsin

alemsin valla çok güldüm

Aahhaha güzelmiş :)

ya şimdi aynı pasta aslında ama üstünde çiçekti böcüktü yok işte ...ama onlarda fark yaratıyo ama onlarda yenmiyo zaten sıyrılıp kenara konuyo ne gerek var okadar uğraşlmaya yazık değilmi bana yapması 1 saat süslemesi 1 saat yemesi 5 dakika

Geçengün annem yemeğe çağırdı kadıncağız birgüzel masa hazırlamış tam resmi çekilesi ama adamcagızın ağzını bıçak açmıyor annem habire oğlum hastamısın vb bizimkinde tıkyok iyiyim diyor sadece oğlanla ben anladık derdini masadan kalktık çayservisi yapılırken vallahi anne nereme yediğimi anlamadım demezmi yaptıklarımızı anlattı annem damadınada hiç kıyamaz oğlum bunlar ana oğul çete olmuşlar çete diye başladı

O çay bir süre sonra acımsı tat alıyor hiç ısıtıp içemiyoruz o yğzden. Bizim çay mı kötü acaba annemlerin evinde ben de bardak bardak içerdim

Karakter meselesi sanırım :)
Bende sunuma çok önem veririm, cicili bicili şeyler çok severim.
Yanımda kimse olmasa dahi kendime özenle hazırlarım.
İçinden gelmiyorsa elbette yapma canım, ama bazı şeylere özen gösterdiğinde çok daha mutlu olabildiğini göreceksin :)

Gosteris meraklilari diyorum ben arkadasiniz gibi olanlara.
Belkide kirk yilin basinda yaptigi guzel bir ani,fotograflayip,millete yayiyor ki,beni hep boyle sansinlar,mutlulugumuza imrenerek baksinlar,kendilerini sorgulasinlar,kendilerinde yahut eslerinde eksiklik hissetssinler diye yapiyorlar bunu. Oldum olasi yaptigi isi millete yazan,resimleyen,herkese duyurmaya calisan insanlari sacmalik otesi bulmusumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…