- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
hastalıkdan fırsat bulursak bende başlıycam inşallah havalar ısınsın dıye beklıyorum bırazda.Zaten bez acma işi iyce işkence olmaya başladı her seferinde yatıp altını actırmak istemiyo,nasıl kandıracağımı şaşırıyorum.Şu bezdende kurtulsak hayırlısıyla.
slm arkadaşlar biz bezden kurtulduk allaha şükür ne gce ne gündüz bağlamıyoruz artık öle gece çişede kaldırmıyorum gelirse mızıldanıp pipiyi tutuyo ozaman kötürüyorum hiç gözünü açmadan çişi ypıyo sonra tekrar hoooop uykuya.
Darısı diğer babişlerin başına bakalımm
çişe nasıl alıştırdınız?
gerçekten 2 yaş sendromuna inanırım.en zor zaman hele bizimki gibi konuşmuyorsa.derdini anlatamayınca çok sinirleniyor.
arkadaşlar kreş için düşüdüğünüz yaş nedir?3 yaş iyimi?en sağlıklısı ne olur?
merhaba arkadaşlar bende 2008 Mart annesiyim. Oğlum 15,5 kilo en son ölçtüğümde 93 cm di.
Hala cümle kuramıyor çoğu kelimeyi de yarım söylüyor O nu ne yazık ki en çok ben anlıyorum.
Bezi nasıl bıraktır dınız ? Benim ki kaka yapıyor asla söylemiyor kavun gibi kokluyorum bütün gün ..
1 ay sonra bıraktırmak için çalışmalara başlamayı düşünüyorum alıştırma bezi aldım .
Lazımlık ta almalı mıyım ? Bana şöyle geniş geniş nasıl başladığınızı anlatır mısınız ?
Ve çocuğunu kreşe gönderenler var mı ? Ben haftanın birkaç günü göndermek istiyorum ama
bazıları gönderme , karma grup olursa ezilir uyum sağlayamaz vs. diyor kararsız kaldım.
Sadece evde benimle olması da zor olur tek başıma yetemiyorum bazen çok bunalıyorum
O da , bende çok bunalıyoruz kendi yaşıtı arkadaşı olmazsa zor oluyor ... ne yapmalıyım şaşırdım.
Hepinize sevgiler ....
Oyun grupları ne acaba ? kreşler hakkında hiç bilgim yok tabi eğer böyle bir grup varsa göndereyim
sıkılmasın.
wayyy ciciş hangi arada derede kurtuldun bu bezden yaaa...
bisde başladık yavaş yavaş.. bakalım ne kadar sürecek :)
merhaba arkadaşlar bende 2008 Mart annesiyim. Oğlum 15,5 kilo en son ölçtüğümde 93 cm di.
Hala cümle kuramıyor çoğu kelimeyi de yarım söylüyor O nu ne yazık ki en çok ben anlıyorum.
Bezi nasıl bıraktır dınız ? Benim ki kaka yapıyor asla söylemiyor kavun gibi kokluyorum bütün gün ..
1 ay sonra bıraktırmak için çalışmalara başlamayı düşünüyorum alıştırma bezi aldım .
Lazımlık ta almalı mıyım ? Bana şöyle geniş geniş nasıl başladığınızı anlatır mısınız ?
Ve çocuğunu kreşe gönderenler var mı ? Ben haftanın birkaç günü göndermek istiyorum ama
bazıları gönderme , karma grup olursa ezilir uyum sağlayamaz vs. diyor kararsız kaldım.
Sadece evde benimle olması da zor olur tek başıma yetemiyorum bazen çok bunalıyorum
O da , bende çok bunalıyoruz kendi yaşıtı arkadaşı olmazsa zor oluyor ... ne yapmalıyım şaşırdım.
Hepinize sevgiler ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?