- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
hadi kızlar destek olalım birbirimize başlayın sizde bayramdan sonra alıştıralım bebeleri tuvalet eğitimineCeyline maşallah bizimde başlamamız lazım ama nedense erteliyorum Yenacım bende senin gibi bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum.Umarım başarılı olurum.
benim kızım da emerek uyuyor ve hala uyku düzenimiz yok tuvalete alıştırmayı denedim ama kesinlikle yapmıyor çiş kaka vs. diyor ama yapmıyor sadece bezine yapıyor ... ben de şimdilik vazgeçtim sanırım hazır değil bir de öğrendiğim kadarıyla çocukların titizlik cimrilik vs. huyları tuvalet eğitimi sırasındaki hatalardan kaynaklanıyormuş. bu durumda beni korkutuyor...:uhm:
Haklısın Yenacım biraz ihmal ediyoruz topiğimizi ama yaz tatili dolayısıyla sanırım kışa girince eski durumumuza geliriz.Yenacım tuvalet eğitimi konusunda takip ediyrum seni bende başlayamadım daha zor oluyor değil mi? Bizimkide mız mız bu aralar başlayamadım.Bizim aşıda bayramdan sonra ateş yaptı demekki aklımda olsun. süt içmiyor kızım emmeyide bıraktı nerden alacak çocuk bu kalsiyumu bilmiyorum ya peynir sevmez zoraki yoğurt yediriyorum .200 cc demiş ya dr benimki 50 içse keşke ama içse...Biberonla lıkır lıkır süt içen bebeklere kocaman bir maşallah imreniyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?