- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
merhaba arkadaşlar benim oğlum da tam 11 ay 1 günlük.emekliyor,kanapeye tutunarak yürüyor.bizim kilomuz da 8.200 gram.bu arada 3 kilo doğdu.çok mu zayıf,sizce.ne kadar yerse yesin kilo aldıramadık.hemen hemen her gün kakasını yapıyor.çok da hareketli maşallah.bazen iyi bakamadığımı düşünüp üzülüyorum,hem de çok.allah korusun bir sorun olabilir mi,fikirlerinizi bekliyorum 2008 mart anneleri.[/Q
Arkadaşım hiç üzülme eğer güzel yiyorsa sorun yok hareketli olduğundan ve yapısından çok kilo almıyordur. Birde hergün düzenli kakasını yapıyor diyorsun eger kakasıda ishal gibi değilde sorun yok. Benim kızımda bi ara çok az az kilo alıyordu hatta hiç almıyordu sonra baktım birden daha fazla aldı dönem dönem değişiyor hiç endişelenmene gerek yok bence.
merhaba arkadaşlar benim oğlum da tam 11 ay 1 günlük.emekliyor,kanapeye tutunarak yürüyor.bizim kilomuz da 8.200 gram.bu arada 3 kilo doğdu.çok mu zayıf,sizce.ne kadar yerse yesin kilo aldıramadık.hemen hemen her gün kakasını yapıyor.çok da hareketli maşallah.bazen iyi bakamadığımı düşünüp üzülüyorum,hem de çok.allah korusun bir sorun olabilir mi,fikirlerinizi bekliyorum 2008 mart anneleri.
merhaba arkadaşlar benim oğlum da tam 11 ay 1 günlük.emekliyor,kanapeye tutunarak yürüyor.bizim kilomuz da 8.200 gram.bu arada 3 kilo doğdu.çok mu zayıf,sizce.ne kadar yerse yesin kilo aldıramadık.hemen hemen her gün kakasını yapıyor.çok da hareketli maşallah.bazen iyi bakamadığımı düşünüp üzülüyorum,hem de çok.allah korusun bir sorun olabilir mi,fikirlerinizi bekliyorum 2008 mart anneleri.[/Q
Arkadaşım hiç üzülme eğer güzel yiyorsa sorun yok hareketli olduğundan ve yapısından çok kilo almıyordur. Birde hergün düzenli kakasını yapıyor diyorsun eger kakasıda ishal gibi değilde sorun yok. Benim kızımda bi ara çok az az kilo alıyordu hatta hiç almıyordu sonra baktım birden daha fazla aldı dönem dönem değişiyor hiç endişelenmene gerek yok bence.
teşekürler,canım.endişelenmemeye çalışıyorum.kakası ishal gibi değil,canım normal.inşallah bizim ki de düzene girer.merak ettim,bir ara almıyordu,daha sonra almaya başladı kızım demişsin.yedirdiğin özel farklı bir şeyler var mı?
dediklerinin hepsine katılıyorum,maalesef yorumlar aldı başını gidiyor.yapabileceğim bir şey yok.bu arada ben de bir ara sırf kilo alsın diye pirinç unu yedirmeye başlamıştım.ancak,kabızlık yapınca bıraktık.evet,sağlıklı olsunlar da canım,gerisi önemli değil.üzülme canım. doktor gerekli kontrolleri yaptıysa sorun yok. bizim kilomuzda 8.300. doğum kilosu 3 tü. benim kızım yemiyor. geçen ay balıkyağına başladım o biraz kiloda ve iştahta farkettirdi. aslında saçma ama insan kendisini yetersiz gibi hissediyor seni anlıyorum birde çevrede kendini bilmez birileri yorum yapıyorsa hepten deliriyor insan.. bizimkilerde zayıf olacak napalaım sağlıklı olsunlar. kilo alsın diye 3 öğün muhallebi ekmek yedirenler var ama bana sağlıklı gelmiyor öyle..
merhaba arkadaşlar benim oğlum da tam 11 ay 1 günlük.emekliyor,kanapeye tutunarak yürüyor.bizim kilomuz da 8.200 gram.bu arada 3 kilo doğdu.çok mu zayıf,sizce.ne kadar yerse yesin kilo aldıramadık.hemen hemen her gün kakasını yapıyor.çok da hareketli maşallah.bazen iyi bakamadığımı düşünüp üzülüyorum,hem de çok.allah korusun bir sorun olabilir mi,fikirlerinizi bekliyorum 2008 mart anneleri.
teşekürler,canım.endişelenmemeye çalışıyorum.kakası ishal gibi değil,canım normal.inşallah bizim ki de düzene girer.merak ettim,bir ara almıyordu,daha sonra almaya başladı kızım demişsin.yedirdiğin özel farklı bir şeyler var mı?
Canım aslında verdiğim farklı bişey yok valla benimki sebze çorbasını günde 3 öğün yese yer ıspanağı, yogurdu keza öyle, benimkide salçalı yemek yemiyor alışmadığı için zaten salçalı tuzlu 1 yaşına kadar vermeyin diyor doktorlar oda çokta önemli değil, ve ben ek gıdalara başladığımdan beri eline börekti, meyveydi tutuşturuyorum ve benim yedirmek isteyipte yediremediğim şeyleri kendi eliyle yemeye bayılıyor sıpa :) bir ara yemek sıkıntımız baya oldu ve dönem dönemde tekrarlıyor aslında ben çözümü yemek saatlerini düzene sokarak buldum şimdilik yemek saati gelince istiyor ve yiyor arkadaşın dediği gibi bunların kullanma kılavuzu yokki ne zaman ne yapacakları belli olmuyor malesef onun için bende şimdilik diyebiliyorum. Tabi bide uyanık kaşığa önce dilini uzatıyor tadını beğenirse devam ediyor. İşte bıdığın yemek zevki gelişti beğenmediğinide hayatta yediremessin bende faydalı olupta yemediği şeyleri allem edip kallem edip bi şekilde yediriyorum genelde az miktarda sevdiği şeylerin içine karıştırıyorum(mesela brokoli zaten normalde de herkes sevmez bende ıspanağı çok seviyor onun içine karıştırıyorum yediriyorum. Valla çocuklarda en büyük problemlerden biri yemek olayı yemediği zaman insan perişan oluyor. Allah sanada kolaylık versin ama hiç merak etme sağlıklıysa problem yok elbet bir gün yer :)
Prinç unu kabızlık yapıyor mu gerçekten... Besleyici değeri hiç yok ama Çınar son 25 gündür - normalde çok kabız bir çocuktur - günde 5 defa yapıyor. Bir öğün versem ne olur ki azıcık tıkasa.. Ayy çok cahilce oldu ama :)))
merhaba anneler nasilsiniz? benim sorum olacakti ben kizimi hala emziriyorum kizim 26 martta dogdu ama artik emzirmeden kesmek istiyorum yakinda yasina girecek,birde issiriyor yaramaz ama nasil biraktiricam emzirmeyi ve süt kendi kendine gidermi? birde gece cok sik uyaniyor kizim sizin bebisler nasil acaba? dogum günleride yaklasti neler yapmayi düsünüyorsunuz fikirlerinizi almak istedim tesekkürler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?