Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

Geçenlerde de br konu vardı. Kızın birisi karşı dairelerinde ikamet etmekte olan genç öğrencilerin sürekli perdelerin açık bırakmasından yakınıyordu, çünkü babası hal böyleyken kızın balkona çıkmasına falan müdale ediyormuş. Kız tabiri caizse taşlandı, milletin özgürülüğünü kısıtladığı mı kalmadı yoksa genç öğrencilere rahat vermeyen mahalle sakin rolüne bürünmediği mi?

Eh konu sahibi arkadaşım buna özgürlük denir, adam donla balkona da çıkar salonda da dolaşır, donla dolaşanın perdesini açmasına mi izin olmayacak? Perdesini de açar elbet. Buna bir sınır koyabilir misin? Suistimal eden sınır koymaz elbet, "özgürlük" der geçer. Neyse sen gözlerine duvar ördür, bir de dua et yalnızca bu kadarını gördün, inşallah devamı yarın kuşağına dönmez bu iş.:51:

sahilde montla oturulmadığı gibi balkonda da donla oturulmaz
herşey yerinde olmalıdır
evet bizim çok hoşumuza gidyo diyelim
sen niye burdasın o zaman
fikirlerimizi beğenmiyosun
amaan banane diyosun
sonra hooop sar başa
sen medenice balkondakilerin donlarını izle
ben gözlerime işkence edemem
:3:

sizin gibi slip mi şortmu anlayana kadar orada bulunmam merak etme gidip şikayet ederim usulünce..

doğru söylüyosun niye cevap yazıyorum ki anlayabilme seviyeniz bu kadar.

sahilde montla oturulmadığı gibi balkonda da donla oturulmaz
herşey yerinde olmalıdır
evet bizim çok hoşumuza gidyo diyelim
sen niye burdasın o zaman
fikirlerimizi beğenmiyosun
amaan banane diyosun
sonra hooop sar başa
sen medenice balkondakilerin donlarını izle
ben gözlerime işkence edemem
:3:

Jübilesini yapabilir artık! :13:

Son düzenleme:
sizin gibi slip mi şortmu anlayana kadar orada bulunmam merak etme gidip şikayet ederim usulünce..

doğru söylüyosun niye cevap yazıyorum ki anlayabilme seviyeniz bu kadar.

hadi bays:3:
(bu kadar cevap bile çok sana )

Son düzenleme:
Geçenlerde de br konu vardı. Kızın birisi karşı dairelerinde ikamet etmekte olan genç öğrencilerin sürekli perdelerin açık bırakmasından yakınıyordu, çünkü babası hal böyleyken kızın balkona çıkmasına falan müdale ediyormuş. Kız tabiri caizse taşlandı, milletin özgürülüğünü kısıtladığı mı kalmadı yoksa genç öğrencilere rahat vermeyen mahalle sakin rolüne bürünmediği mi?

Eh konu sahibi arkadaşım buna özgürlük denir, adam donla balkona da çıkar salonda da dolaşır, donla dolaşanın perdesini açmasına mi izin olmayacak? Perdesini de açar elbet. Buna bir sınır koyabilir misin? Suistimal eden sınır koymaz elbet, "özgürlük" der geçer. Neyse sen gözlerine duvar ördür, bir de dua et yalnızca bu kadarını gördün, inşallah devamı yarın kuşağına dönmez bu iş.:51:

teşhircilik diye bi suç var,

adamın özgürlüğü ister gösterir, ister göstermez denmiyor ki:ssz:

Komşumun donu devlet meselesi oldu,çözemedik bir türlü,adam bilse bu kadar hatunun bir don yüzünden bunca konuştuğunu,hayattan soğur bir daha giymezdi yeminle:D

Komşumun donu devlet meselesi oldu,çözemedik bir türlü,adam bilse bu kadar hatunun bir don yüzünden bunca konuştuğunu,hayattan soğur bir daha giymezdi yeminle:D

Adam direk fantaziye bağlardı olayı ben sana diyim.:60::60:

Ne hayattan soğuması.:23::23:

Back
X