Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

bence bu konu cok komik bi hal almis.. sirf muhalefet etmek icin muhalefette bulunmak komik duruma dusuruyor insanlari bence.. cunku aklin yolu birdir..

birde suna cok takiyorum bir kac arkadas yazmis da biz millet olarak bakmaya, gozumuzun kaymasina vs cok meyilliyiz diye.. neden hep asagilayici bir sey olursa biz millet olarak soyleyiz zaten vs durumuna girilir hic anlamiyorum..

Ben yurtdisinda yasiyorum.. cik bakalim ic camasirinla balkona ne oluyor??

Yahu birakin balkona iccamasiriyla cikmayi, birinin cocuguna sevmek icin elinizi surun bakalim ne tur bir muameleyle karsilasiyorsunuz..

Aslinda biz millet olarak cok merhametliyiz ki az edep sahibiysek konu sahibi arkadas gibi gormemek icin iceri kacariz, ya da ev sahibine bir sekilde rahatsiz oldugumuzu iletiriz..

Benim bulundugum ulkede asam seni muhatap dahi kabul etmez , direk polisi arar, ne derdin varsa polise anlatirsin..

Neyse yani.. her halukarda ulkemi tum dunya uzerindeki en asil, en medeni ulke goruyorum.. sorunlarimiz yok mu ? asilmasi gereken cok yol yok mu ? hemde dunya kadar.. bu her medeniyette var.. sadece bizde yok..

Neyse konu sahibi gecmis olsun bence de kotu bor tecrube yasamissin.. ben burda ayni seyi yasasaydim direk polisi arardim ama sen bence bir sekilde ev sahibine ilet.. herkes ozgurlugunu dort duvar icerisinde yasasin..

Kimsenin özeli beni ilgilendirmez,içerde napıyolarsa yapsınlar ,ama boxer bile değil bariz beyaz slip don.hemde ulu orta.alt katımdakilerde balkondaydı onlarda girdi içeri.
:D bariz beyaz slip don olayına koptum :D bana bir arkadaşım anlatmıştı yazlık bir sitede adam slip mayoyla havuza giriyor kadınlar da rahatsız oluyoruz diye şikayet etmişlerdi, dedim ceza olarak adamın donunu çıkarıp boxer mayomu giydirmişler, yok ikaz etmişler demişti arkadaşım ama kopmuştuk o geldi aklıma gene krizlerdeyim :D adamın evine giderken boxer hediye edilmeli diye düşünüyorum çevre apartmanlardakilerin göz zevki bakımından :D

böyle bir durumla,karşılaştığımı düşündüğümde bana da garip gelirdi ama herkesin yaptığı kendisinedir yani yapılanlar kişiseldir tüm mahalleye mal eedilmez :1: .Eğer bu durum tekrar edip,sizi rahatsız ederse uyarıda bulunun,hoş karşılamadığınızı dile getirin...

Kimsenin özeli beni ilgilendirmez,içerde napıyolarsa yapsınlar ,ama boxer bile değil bariz beyaz slip don.hemde ulu orta.alt katımdakilerde balkondaydı onlarda girdi içeri.
atlete hadi neyse diyebilirim,ama altına bir şort giy bari,üstelik boxer bile değil slipmiş yuh:))rahatsız edici gerçekten hadi kendisi yiğidin malı meydandadır mantığıyla utanmıyor olabilir,var öyle adamlar da kadın da mı utanmadı yahu tuhaf..

Donsuz çıkmasından iyidir. :=)

sliple çıkmasıyla donsuz çıkması arasında bir fark da yok bence,zira erkekte slip mayo beğenmememizin sebebi de herşeyin meydanda olması değil midir:)

O zaman siz de rakı şişesinin dibinin geldiğini görecek kadar dikkatli bakmayın. Aman efendim bacaklarını balkon duvarına uzatmış. İdam edilmeli hemen haklısınız..

Vallahi hayırlı olsun komşularımız,daha taşınmadan tanıdım vallahi,birde gelin gelirse hayırlı olsuna gidecektik bikaç arkadaş.yok anacım kalsın,adam donla filan açar kapıyı mazallah :)

belki birbirlerini tanıyolardır :52::52: düğünden sonra toplanın gidin

denize gidincede millet cibil cibil dolasiyo kimse rahatsiz olmuyoda adam bembeyaz donuyla balkonuna cikti diyemi sorun oluyo en azindan don varmis onada sükür :27:

Adam donla çıktı diye ortalığı velveleye verdiniz, peki siz niye baktınız o zaman ?
O kadar bakmışsınız ki utanıp içeri girmişsiniz?

Bakmasaydınız?
Muhabbetinize devam etseydiniz.

Ayrıca madem adamın edepsiz olduğunu düşünüyorsunuz siz neden utanıyorusunuz ki.
Utanması gereken o.

Bu kadar büyütülecek bir şey yok bence.

İsteyen istediğini giyer, isteyen de sizin tabirinizle dal....... dolaşır.

Dert değil ama çok sinirlendiğim birşeyi paylaşmak istedim kızlar
karşı apartmana geçen hafta çeyiz geldi,bu haftada gelin gelmesi bekleniyorduki genelde düğünler hafta sonu olur ya,
bizde komşumla balkonda oturuyorduk,öylesine konuşuyorduk yarın yada pazar gelir yeni gelin diye ,
aaa bi baktık evin ışığı yandı,
bir konu vardı hani,nişanlı çift 1 hafta var düğünlerine,damat eve başka kız getirdi de basıldılar filan,ay öyle sandım birden ,gerçi bu evdekileri de tanımıyorum ama bi baktım don atlet genç bir adam,çıktı balkona perdeyi sonuna kadar açtı balkonun ışığını da yaktı ,kız geldi arkasından eşofmanla,masaya kola ve içki şişesi koydular,başladılar sohbete,
ay komşumla ben balkonda bakakaldık,ayrıca ikiside sürekli bize bakıyolardı,
hiç rahatsızda olmadılar,vallahi biz huylandık ,utandık girdik içeri,
bu ne edepsizlik yahu,burası temiz bir mahalle,insanların göz zevkini bozmaya ne hakları var
mecburmu milet dal t.....ak herif görmeye.
Kocam görürse yandık vallahi,asabidir,daha beni çıkarmaz valla cama balkona.
Edep denen bişey var,benim eşim bırakın kilotu atletle bile çıkmaz balkona cama.miletin karısı kızı var.ay çok sinirlendim ya.

oooo daha bu ne ki
dünyamız bozuldu malesef, normal insanlar beyaz atlara binip terkettiler bizi

Elektrikler kesildiği bir gün içerde canım sıkılınca balkona çıktım ,karşı daire de perdeyi örtmüş ama,mum da olsa biraz ışık var,ve perdenin hemen önünde iki gölge olarak uygunsuz haldeydiler.Farkında değildiler muhakkak..Özellikle perde önünde dikkat etmek gerekiyor,gölge olarak gösterebiliyor..Aklıma geldi,uyarımı yapayım dedim..

Rica ediyorum arkadaşım seni oldukça bağnaz gördüm!!!
İnsanlar istedikleri gibi yaşamakta giyinmekte özgürdür kimseyi kısıtlayamazsınız lütfen amaa!!! :51:

ay bu ne saçmalık! oldu o zaman sokaktada iç çamaşırlarıyla gezelim .bu bağnazlık değil terbiye.adam beyaz donla çıkmış oturuyor kadının eşi görse kıyamet kopar.siz eşinizle otururken karşı balkona tangalı sütyensiz biri çıksa tüm modernliğinizle!:1: bak hayatım sorun yok isteyen istediğini giyer dermiydiniz acaba?

Son düzenleme:
ya buna bu kadar tepki yağmış bunda ne varki yaaa:)) bizim bir karşı komşumuz wardı çırılçıplak çıkıyordu, perdeyi açıp çırılçıplak soyunuyordu, balkonda adam pantolunun içine elini sokup mastürbasyon yapardı:))) kimsede bir şey diyemedi çünkü onun evi, onun balkonu, onun yaşam alanı, ne diyebilirdik ki rahatsız oluyorduk tabi ama bakmamayı öğrendik. zaten şikayet ettiğimizde bakmazsan görmezssin cevabını alırdık..

hemen konu dikkatimi çekti, buna bu kadar tepki yağmış bunda ne varki yaaaa :))) hiç abartmıyorum ki yüzeysel anlatcam bizim bir karşı komşumuz wardı adam çırılçıplak balkona çıkıyordu, perdeyi açıp camın önünde soyunuyordu, balkonda elini pantolunun içine sokarak mastürbasyon yapıyordu:))) daha neler neler bütün iğrençlikleri yaptı. kimsede bir şey diyemedi onun evi, onun balkonu, onun yaşam alanı ne diyebilecektik ki. böyle durumlarda bakmamayı görmemeyi öğrendik zaten şikayet ettiğimizde de bu cevabı aldık bakmazsanız görmezsiniz dediler..

ya buna bu kadar tepki yağmış bunda ne varki yaaa:)) bizim bir karşı komşumuz wardı çırılçıplak çıkıyordu, perdeyi açıp çırılçıplak soyunuyordu, balkonda adam pantolunun içine elini sokup mastürbasyon yapardı:))) kimsede bir şey diyemedi çünkü onun evi, onun balkonu, onun yaşam alanı, ne diyebilirdik ki rahatsız oluyorduk tabi ama bakmamayı öğrendik. zaten şikayet ettiğimizde bakmazsan görmezssin cevabını alırdık..

hımmmm...hadi sen bakmazsan görmezsin,adam mastürbasyonda yapsa ...peki ileride çocuk yetiştirsen her balkona çıktığında nereye bakıp nereye bakmadığını da kontrol edersin artık çocuk anne bu amca ne yapıyor dediğinde de bakma canım onun balkonu, evi karışamayız dersin.çocukta bunu bir anlar bir anlar hatta daha çok bakar.ozaman görürürm seni komşunun evinin kapısına saatte 250km hızla varıp bir hiddetle çalmazsan o kapıyı:1:

simdiki zamanin ölüye bile saygisi yok komsusuna niye olsun ki :26: bende bu tür seyleri hos bulmuyorum fakat yapicak bisey yok. suc anne babada, onlara terbiye ögretmeyende bence......

Back
X