- 24 Haziran 2011
- 23.543
- 49.177
- 798
ne geliyorsa başıma fazla meraktan geliyor, hay Allah seni napmasın![]()
Don böyle birşey işte. Önemli ve durumun gidişatını değiştiren en önemli etmenlerden biri.
Boxer out don in.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne geliyorsa başıma fazla meraktan geliyor, hay Allah seni napmasın![]()
Kimsenin özeli beni ilgilendirmez,içerde napıyolarsa yapsınlar ,ama boxer bile değil bariz beyaz slip don.hemde ulu orta.alt katımdakilerde balkondaydı onlarda girdi içeri.
atlete hadi neyse diyebilirim,ama altına bir şort giy bari,üstelik boxer bile değil slipmiş yuh:))rahatsız edici gerçekten hadi kendisi yiğidin malı meydandadır mantığıyla utanmıyor olabilir,var öyle adamlar da kadın da mı utanmadı yahu tuhaf..Kimsenin özeli beni ilgilendirmez,içerde napıyolarsa yapsınlar ,ama boxer bile değil bariz beyaz slip don.hemde ulu orta.alt katımdakilerde balkondaydı onlarda girdi içeri.
Donsuz çıkmasından iyidir. :=)
Vallahi hayırlı olsun komşularımız,daha taşınmadan tanıdım vallahi,birde gelin gelirse hayırlı olsuna gidecektik bikaç arkadaş.yok anacım kalsın,adam donla filan açar kapıyı mazallah :)
Dert değil ama çok sinirlendiğim birşeyi paylaşmak istedim kızlar
karşı apartmana geçen hafta çeyiz geldi,bu haftada gelin gelmesi bekleniyorduki genelde düğünler hafta sonu olur ya,
bizde komşumla balkonda oturuyorduk,öylesine konuşuyorduk yarın yada pazar gelir yeni gelin diye ,
aaa bi baktık evin ışığı yandı,
bir konu vardı hani,nişanlı çift 1 hafta var düğünlerine,damat eve başka kız getirdi de basıldılar filan,ay öyle sandım birden ,gerçi bu evdekileri de tanımıyorum ama bi baktım don atlet genç bir adam,çıktı balkona perdeyi sonuna kadar açtı balkonun ışığını da yaktı ,kız geldi arkasından eşofmanla,masaya kola ve içki şişesi koydular,başladılar sohbete,
ay komşumla ben balkonda bakakaldık,ayrıca ikiside sürekli bize bakıyolardı,
hiç rahatsızda olmadılar,vallahi biz huylandık ,utandık girdik içeri,
bu ne edepsizlik yahu,burası temiz bir mahalle,insanların göz zevkini bozmaya ne hakları var
mecburmu milet dal t.....ak herif görmeye.
Kocam görürse yandık vallahi,asabidir,daha beni çıkarmaz valla cama balkona.
Edep denen bişey var,benim eşim bırakın kilotu atletle bile çıkmaz balkona cama.miletin karısı kızı var.ay çok sinirlendim ya.
Rica ediyorum arkadaşım seni oldukça bağnaz gördüm!!!
İnsanlar istedikleri gibi yaşamakta giyinmekte özgürdür kimseyi kısıtlayamazsınız lütfen amaa!!!![]()
ya buna bu kadar tepki yağmış bunda ne varki yaaa:)) bizim bir karşı komşumuz wardı çırılçıplak çıkıyordu, perdeyi açıp çırılçıplak soyunuyordu, balkonda adam pantolunun içine elini sokup mastürbasyon yapardı:))) kimsede bir şey diyemedi çünkü onun evi, onun balkonu, onun yaşam alanı, ne diyebilirdik ki rahatsız oluyorduk tabi ama bakmamayı öğrendik. zaten şikayet ettiğimizde bakmazsan görmezssin cevabını alırdık..