Heyecan istiyorum biraz

Favelayn

İçerden yeni çıktım
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
2.140
3.744
63
2 yıllık evliyim 4 aylik bi kizim var esime cok vakit ayıramıyorum kimseye ozel hayatini soran bi tip değilim ama biraz heyecan katmak istiyorum eşimi sasirtmak açıkçası.

Evlendigimizden beri eşimin oyle geceliklere falan ilgisi hic olmadi ben seviyorum aslında ama onun icin cok farketmiyor gibi sanki.

Sehir dışına çıkacağım 2 3 güne gitmeden bir seyler yapmak geliyor içimden danışmak istedim bu konuda :olamaz:

Evde küvet var mı? :KK53: onun kenarlarına mum falan dizebilirsin içine de gül yaprakları minik bir masaya da içecek ve çikolata koydun mu tamamdır :KK31:
Ve bence klasik kırmızı bi geceliktense biraz araştır değişik tipte fantezi kıyafetleri var onları dene derim :KK8:
Kelepçe falan da olsun adam mala bağlar zaten:KK73:

Evde küvet var mı? :KK53: onun kenarlarına mum falan dizebilirsin içine de gül yaprakları minik bir masaya da içecek ve çikolata koydun mu tamamdır :KK31:
Ve bence klasik kırmızı bi geceliktense biraz araştır değişik tipte fantezi kıyafetleri var onları dene derim :KK8:
Ahahaha dur yaaa naaptin :D adam farkli eve girdigini sanacak

Evde küvet var mı? :KK53: onun kenarlarına mum falan dizebilirsin minik bir masaya da içecek ve çikolata koydun mu tamamdır :KK31:
Kuvet yok ya olaymis keske ama kelepçe fena degil esim polis bi dee ahahah kendi kelepçesiyle mi yapsam :KK53::confused:

Not aldım merci :kahve:
Yanlız küvete sığarmıyız birlikte ondan şüpheliyim:D

Gırgır....

Neyse neyse ciddi olcam:KK53:

Aniden başlat birşeyleri hem de çok farklı bi yerde olsun arabada ya da salonda mutfakta falan, tabi devamını odanızda getirin:KK8:

:D kelepce isi iyimisss :D
ben oyle bisey alsam deli mi ne der koca :P :D

Back
X