- Konu Sahibi benbirtaneyim
Merhaba arkadaşlar. Benim problemim çok heyecanlı bir yapıya sahibim. Yarın direksiyon sınavım var. 2. Kez giriyorum. İlkinde kalmıştım. Bu heyecanımı nasıl yenebilirim ne yapmalıyım ne olur bana bişeyler söyleyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünüyorum ama şuan bile heyecan var düşün yarın nasıl olurHeycanlanırsam kalırım diye düşün kalırsam ölürüm diye düşün ?![]()
Dua oku bugün bol bol. Rabbim yardım etsin hayırlısıyla al inşallah ehliyetiniDüşünüyorum ama şuan bile heyecan var düşün yarın nasıl olur
Tamam teşekkür ederim ben dua edeceğim sizlerinde dualarını bekliyorumDua oku bugün bol bol. Rabbim yardım etsin hayırlısıyla al inşallah ehliyetini![]()
İnş bende geçerim sınavıBen de çok heyecanlanmıstım senin gibi 2 . Kez girmiştim 2.sinde aldım o da yine iyi değildim ama işte fakir edebiyatı yapım biraz direksiyonu değil çenemi çalıştrdum bol bol konustum heyecanım da gecmısti zaten acaba gecırecekler mı dıye dusunurken " bol bol konus yani![]()
İnşşallah canım:)İnş bende geçerim sınavıkonuşmayı deneyeceğim teşekkür ederim