Heyecanimi sömüren sevgili?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşı 25, onun da işi hazır diyebilirim. Benim de mesleğim var. Sorun bu mu bilmiyorum
Çalışıyor musunuz peki? Yani kadın olarak bile ben, çalışıp bir kaç sene kendi paramla gezip tozmadan evlilik sorumluluğu altına girmezdim. Şimdi okuyan erkekler 30'a yakın anca evleniyorlar genelde.

Nişan, evlilik hayallerinize ortak olmamasını anlıyorum, böyle yakın bir tarih için çok hevesli olmayabilir...ama beraber gezip tozma gibi hayallerinize ket vurması gerçekten değişik.

Eğer düzenli bir maaşınız yoksa bence en az 1 sene çalışıp evlenmek daha mantıklı. Hem hevesler alınır, hem az da olsa 3-5 kenara atılır.

Çalışıyor musunuz peki? Yani kadın olarak bile ben, çalışıp bir kaç sene kendi paramla gezip tozmadan evlilik sorumluluğu altına girmezdim. Şimdi okuyan erkekler 30'a yakın anca evleniyorlar genelde.

Nişan, evlilik hayallerinize ortak olmamasını anlıyorum, böyle yakın bir tarih için çok hevesli olmayabilir...ama beraber gezip tozma gibi hayallerinize ket vurması gerçekten değişik.

Eğer düzenli bir maaşınız yoksa bence en az 1 sene çalışıp evlenmek daha mantıklı. Hem hevesler alınır, hem az da olsa 3-5 kenara atılır.
Işi hangi şekilde hazir? Maaşi ne kadar olur? Sen çalişmayacakmisin?
Ben de çalışacağım, yeni atandim öğretmenim.
Onun da okuduğu bölüm gereği işi hazır sayilir.
Nişanlıyken bir buçuk yıl kadar çalışıp birikim yapabilirim diye düşündüm...

böyle biri benim yasam enerjimi, heyecanimi emer. Ben sürekli negatif bir insana karsi zamanla dolar sonra patlardim.

''Hayat enerjinizi sömüren'' biriyle nasıl ömür geçireceksiniz? Lütfen iyi değerlendirin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X