Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar harikasınız nasıl güldüm akşamdan beri...:sm_cool::sm_cool::roflol:

kızlar bende aşkıma attım derbi msjını ...:jeyyar::jeyyar:

iş yemegindeydiş bugun :roflolkur okumaz tuvalete gitmişsırnaşık şey:roflol: beni aradı evlenmeden bu olur mu aşkım yapılırmı bana diyor acımı cektiriyon diyor..evlenince kacıcak yer ara bu msjı silmem ogün hatırlatırım diyor...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yandık...

bu yapılırmıı hemde iş yemeğindee yapılırmıııı :roflol: okuduğundaa yüz ifadesini görmek isterdim sevdiğinin:sm_cool:

cimcimem kuzum hadi ama ya şekerim ben seviom valla bekarların bize eşlik etmesini ....

kızlar masallah valla kadınlar kulubunu atesi yüksek mesajlarla doldurmussunuz :)))) sizlerin gidisaatını hiç iyi göremeyom :))) alırsınız artık sırtınıza belinize karnına küçük küçük bebekler:)))

bende bi msj atmıstım emmeeee kalas ne olcek hıh anlamadı(( zati birdaha da tmamda kütütük isteeeeee..

aman kızlar bekarlarda yazıcak tabi sorun yapmayın sanki biz bekar olmadıkmı o zamanlar daha ateşliydik hatırlayın yasaklar tatlıdır kudurtmak değilmi erkekleri yazın kızlar yazın evlendikten sonra ğülersiniz hatırlayıp

ahahaha super olmus yahu :dance::teytey:

aaaa kızlar arkadaşım eşine su msj atmışşşş adam delirmiş
bozulsada evin dirlik düzeni
kadın terketmez kendini iyi ........
e siz kafanıza göre doldurun boslukları

ha ha msja bak anaaaam:1shok: ne kadar açık sözlü:roflol: ama şimdi doğruya doğru yaninaniknaniknaniknanikben doldurdum çok fena bişey çıktı ortaya

niye yancan kızzz bak bozulsa da evin dirlik düzeni noluyomuş gördünmü:jeyyar:

T&S kılıç sen bu mesaj işine girdin gireli nerdeyse her akşam szde bi atraksiyon var.. merakla izliryoruz kk olarakk :))

T&S kılıç sen bu mesaj işine girdin gireli nerdeyse her akşam szde bi atraksiyon var.. merakla izliryoruz kk olarakk :))

malesef yok dun nöbetten geldı oglan sabaha kadar hıç uyumadı halada ayagımda uyutmaya calışıyorum esım yıne uyuya kaldı

Kızlar süpersiniz vallaaaaaaaa.Kadınlar zekidir,yaratıcıdır,üretir.Bütün üstün özelliklere sahibiz.Yaşasınnnnnnn!Lütfen konuya ara vermeden devam edelim.Durup durup insanın aklına harika fikirler geliyor.
Şu anda aklıma geldi.Yazıyorum ikincisini.
Canım ikimiz için bir şarkı besteledim.Notaları çalınmayı bekliyor.Bütün akortlar hazır,seni bekliyorrrrrrrrr

...............................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar az muhabbet edin kilitlemeyin konumuuuuuu
bakın zor kurtulduk vallahi :)

hadi devam devaaaaam :)[/
hihoyyytsengözlerimebaksanab

İşte erkeklerin düz mantığı :roflol::roflol:
Alem bunlar yaaakaydirigubbakcemile3

onlarin isini biliyor canim
benimki surekli diyor sirtindan sopayi karnindan sipayi eksik etmicem diyor kaydirigubbakcemile
banada ne yakisir dimi :CüvCüv:

:1shok:Ya ben kötü niyetliyim ya arkadaşın çok açıksözlüsositosositokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…