Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaa kızlar arkadaşım eşine su msj atmışşşş adam delirmiş
bozulsada evin dirlik düzeni
kadın terketmez kendini iyi ........
e siz kafanıza göre doldurun boslukları

ha ha msja bak anaaaam:1shok: ne kadar açık sözlü:roflol: ama şimdi doğruya doğru yaninaniknaniknaniknanikben doldurdum çok fena bişey çıktı ortaya

Kötüye çekmeyelim hemen cnm :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol:

farklı bir versiyonu daha oluyor onun yerimseniben

eee bakalım heycanlandıran msjlar yazmayı biliyosunuz daa bide o msjlardan sonraaa gelen isteği azaltmak yada yok etmek için ne yazmak gerek :)
Şu an bana lazımda:)
off offf adam patlıcam dio tıkandım kaldım:1shok:
Ne etcez şimdi:uhm:
şaka yaptım şaka yaptım desem:uhm::tomato:

kız valla anlamadım nie patlicakkk?????

adamin bosalmasi lazim mis iste ondan patliycakmis icinde birikmis meni.....simdi anladinmi....aksam alsam actirdin agzimi yani...........evlende bi kurtulalim senin su sorularindan artik biz sana soru sorariz:jeyyar:

adamin bosalmasi lazim mis iste ondan patliycakmis icinde birikmis meni.....simdi anladinmi....aksam alsam actirdin agzimi yani...........evlende bi kurtulalim senin su sorularindan artik biz sana soru sorariz:jeyyar:

:roflol::roflol::roflol: yaa varyaa nasıl güldürdün beni anlatamam :roflol:

ne bağırıyon bee tecrübeli değiliz cahiliz kızım allah allah idaree ediceğiniz artık
:mymeka:

ay şekerler valla azdaha kitlencek diye cok korktum
herkez dikkatli olsun lütfen harika gidiyo herşey bende denicemde şöle güzel bi derbi maç bekliyorum
ama bende şans yok oda adetliyken olur heee

kız kapandı sandımdı kapanmamş çok güsel....hehe heycana devam........

kızlar harikasınız...patlıcakmış olayına bittim...:lepi:
gülmekden gözlerimden yaş geldi.....:roflol::roflol::roflol:
helal olsun vallah tek kelime muhteşemsiniz herzamanki gibi...:enbuyukkk::teytey::hooray:

ay şekerler valla azdaha kitlencek diye cok korktum
herkez dikkatli olsun lütfen harika gidiyo herşey bende denicemde şöle güzel bi derbi maç bekliyorum
ama bende şans yok oda adetliyken olur heee

bu ayin sonunu beklicen o zaman super ligde 13. hafta
besiktas fener derbisi var tabii esin hangi takim tutuyor bilemem ama sen yinede o kadar bekleme o gune kadar ates seni cagiriyo yada bu gece filmde basrol oynamayi falan teklif et nede olsa o gune kadar daha olme essegim olme kaydirigubbakcemile3 :roflol:

hani ateşli bayanlar nerdesiniz yaww..CADIARZU
yoksa hepiniz eşlerinize ateş seni cagırıyor mu dediniz....:roflol::roflol:
sizi sizi ortadan kayboldunuz hepiniz...:jeyyar::jeyyar:
ay ne güzell hadi bakımm yuvanızda mutlu olun emi en kötü gününüz böle olsun....:CüvCüv::roflol:sırnaşık şeya.s.

tecrubelen biran once lutfen,gina geldi artik.....senin sorularini gordukce soldan soldan geliyolar banalaelaelaelaelae

:mymeka:
tecrübelenmeme çok var annem soldan sağdan daha çok gelcekler sana..ALLAH ALLAH BİLMİYOM ÖĞRENDİM İŞTEE NERDEN BİLİM BEN PATLAMAAYI DAHA ÖNCE NE PATLİCAM DENDİ NEDE PATLANDI HEY YARABBİM YAAA
:roflol:

offff benimki uzanmış koltuya ben internet basında kahve istiyor ne fantazisi valla kızlar öğle yorulmusum ki her yerim ağrıyor söğleyim bakayım masaj yaparmı bana fantazi diye kandırabilirmiyim acaba mesaj çekicek halim yok ben işe direk ğireyim

şehir dışında şimdi benim adam kızlar

size uydum msj attım henüz cvp gelmedi.

uyudu mu acep ya da geçici bir duyu kaybı yaşıyo şu an şoktan

ateş seni çağırıyo yazdım ben de kopya çektim

nasıl yani? diyo yavvklava:

dedim size şoka girdi benim adam

sonradan dank etti de beni özledin mi deyiverdi

gerisiiini de yazamam artıkın

mesaj olayını ilk defa uyguluyom ha

kızlar benım kocişte işe gitti sbh gelck bakım bnde sizden kopya cekım msj atayım kocişe cvp vercegını sanmıyorum da bidenim sansımı:)

yaa benımkociş sabh iştn gelck ne yazılırkı ona
anacımaşk yasamkta gece ayrı bı guzel oluyo amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…