Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pekiiiiii bu nasıl kızlar,
bugün çok ateşim vardı dr. gittim ,ateş düşürücü olarak reçetede senin adın yazıyo
ateşimi söndürürmüsün?????

valla benim sefkilim doktor, ben böle bişiler yazabilirimmm :)
aşkım aahh ahh, tam şuramda bi ağrı var (kalbin olduğu yer gösterilerek), bi muayene et semptomlara bak, gerekirse invaziv bi işlem uygula..

veyaa

hep hastalara BAKıyosun, biraz da bana BAKsana :)

aa coşmuş herkes kız sizi yalnız bırakmaya da gelmiyo ne öle kavgalar falan hadi herkes cici cici mesajlarına devam etsin herkes istedigini yazabilir .düşünce özgürlügü var ..aaa

canım analmdık ne nedmk istediğini yada benmı kacırdımmsjlarınzı

Ben ona multimedya mesaj gönderirim resimli.Üzerime seksi fantazi geceliklerimden birini giyer güsel bi pozz verir ona yollarım..Sıkıysa akşama başka bir yere gitsin.kaydirigubbakcemile3

oo bu en superı olmuş bee

arkadaşlr bekar evlı ayrımı yapmayalımlutfen herkes içinde n geldıgınce konuşmkta ozgur dim
bide tartışmaya ceçırmeyın kapatmasınlar bosuna bu topık eglencelı başladı ölede gitsin

esıme az önce rovanşlı dantellı fanılalı bı msj vardı onu yolladım cevabını yazıyorum.deneyın derım sızde

tamam askım bu aksam kozlar sende sen ne ıstersen.......

ne ıstesemkııı:))))))))))))))))

suan arkadastayım esımde arkadasımın esıyle dışarda arkadaslarla oturuyolar 12 ye dogru alır benı burdan

hadi yine iisin kaydirigubbakcemile3

valla ben evli olsam bu fırsatı çok iyi değerlendirirdim onu bu lafı söylediğine pişman edene kadar:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ahaanda sibel sen yandınn bakalımm ne isticennn kozlarda sendeee bağla adamı yatağaa kudurt kudurtabilirsenn :)))

Bak yüreğime bak
Ateşimi gör içimi hisset
Gel sokağıma gel
Penceremi aç yatağıma gel
Hadi hazırım yeter ki sensiz
Olmasın aşkkkkkkkkkk

valla hıç bışey ısteyemem şuana kadarda bışı ıstemedım zaten utanırım kız ben

--------------------------------------------------------------------------------

ahaanda sibel sen yandınn bakalımm ne isticennn kozlarda sendeee bağla adamı yatağaa kudurt kudurtabilirsenn :)))

[öfff kızllar ya ben yazdım yazdım askerdekı adamı kudrttum :) :) şarkı sözleri filan attım bir sürüüü :) oy oyy gelen cvp ta şuydu Çok üzgünüm çoook

aşkııım iyimisin??? kafana darbe filanmı aldın yoksa:1shok:
:roflol:sırnaşık şey:roflol:sositososito

bazılarıda hiç espirden anlamıyo vallahi çok kırıldım :dilcikar:

seninkide benimki gibi masum çocukcağızz hiç fesat değilmişş:roflol: benimki gibi dedim anlatim hemen.. buyaz ist dışına çıkamadıkk ve annemler bodruma gitti bende ablamlarda kaldım aşkımla kararlaştırdık istanbul turu yapcaktık gitmediğimiz yerlere gidicektik ben ablam ve enişteme sordum nereye gidebiliriz değişiklik olsun dedim eniştemde büyük ada küçük ada kınalı ada dedi bende aşkıma msj attım buralar olabilir nedersin diee aşkımda iş arkadaşlarına oralarda gidilcek güzel cafeler varmı diye sormuşş artık onlar nasıl anlattılarsa aşkım arayıp dediki belinayım sen unut adaları millet sevgilisini kaptığı gibi ıssız die oraya gidiyomuş boşver dedi yerimseniben sonuç olarak biz emirgan korusu pembe köşke gittik :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…