Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kocam bunu okurken kesin uyya kalir:1closedeyes:romantik adamlar icin bu,benimki romantikligin resini bile bilmez

vay gençlik vay neler yazardım bende kocişime ama hamileyim şimdi yazarsam adam şok olur

o kadar yazmışsınız ki aklıma şu şarkı takıldı

BU GECEEEEEEEEE UZUN OLACAAAAKKKK Şeniz :roflol:

Seninle son gecemiz bu
Bu son sevişmemiz belki de
Bırak alev alsın bedenin
Hissettiğin gibi ol bu gece

Tüm oyunları oynayalım sırayla
Günaha bulanalım biteviye
Hiç konuşma hiç soru sorma
Sırlarımı keşfet bu gece

Kır zincirlerini gel
Aşka kanalım seninle
Yum gözlerini
Soluksuz uçalım göklerde
Geriye sayım başladı
Ayrılık anı çok yakın
Bırak tutuşsun bedenin
Tadına varalım her dakikanın
Tüm yasakları delelim
Yudum yudum içelim aşkı bu gec

tarkan'in sarkisina ne dersiniz

kir zincirlerini gelll aska kanalim seninle...
yum gozlerini soluksuz uçalim goklerde...

Seni bir öpsem iki kıskanır, iki öpsem üç alınır, dört öpsem beşin aklı kalır. Benimle tüm sayıları denemeye varmısın?:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bunu tuttum hatta cebime kaydediyorum supermis sırnaşık şey

aklin yolu birmis ben yazarken sen yazivermissin valla tebrikler :teselli:

Sevgili ablalarım benimd aklıma bu şarkılar geldi Umarım işinize yarar. :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Hadi gir ruhuma sar bei,
Çal fikrimi deli et beni,
Fırtınalar kopar içimde
Unuttur bana kendimi............

Bir sabah penceremden
Süzüldü odama ilkbahar
Kıpır kıpır aman bir telaş
Bülbülle gül sarmaş dolaş
Kalbim düştü yine yollara
Başıboş, avare aşklar peşine
Hiç niyetim yok uslanmaya
Koklamalı her çiçeği kana kana

Hazırım al, al uçur beni
Gel sabaha kadar hırpala beni
Seninim al, kalbimi çal
Günahlarınla kavur beni

Hayat kısa, hızlı yaşamalı
Boşver düşüver ellerin diline
Her hoş an kısa günün karı
Sal kendini kapılıver aşk seline
Bir gün elbet diner hararetim
Durulurum, ben de gönül bağlarım
Bu aralar gelmeyin üstüme
Şimdi delikanlı çağlarım

Güçlü kollari ile beni koltuga oturttu..üstüme abandi..eline aldigi kocaman aletini agzima soktu..çok canim yandi ve agzimdan kanlar akiyordu..ama çürük disimi sonunda çekmişti..

DUN GECE SENI O KADAR ARADIM KI,SOGUK VUCUDUMA DOKUNMANI O KADAR ISTEDIM KI,YATAGA SENSIZ VE CIPLAK GIRMEK ZORUNDA KALDIM!NEREDEYDIN BENIM CANIM PIJAMALARIM?:))

Boynuma sürterek gögüslerinin arasindan asagiya kalçamin yanina kadar getirip yuvasina oturttum çikan slak sesi bana güven veriyordu EMNİYET KEMERİNİ SEN DE TAK !

ÖNCE İÇİNE GİRDİM İYİCE YERLEŞTİM.İYİCE KAVRADIM ONU SONRA 1-2 YETMEDİ 3-4 SONRA İLERİ GERİ... AMAN TANRIM NE BÜYÜK ZEVKMİŞ ARABA KULLANMAK! :)) :asigim:kötükedihüso:asigim:

ASkim benimki yanip tutusuyor, aksama gel yanginimi söndür yoksa itfaiye çagiracam-tatlicadiarzu-

ASkim benimki yanip tutusuyor, aksama gel yanginimi söndür yoksa itfaiye çagiracam-tatlicadiarzu-

ben senin gocan olaydim,bu mesaja hic zahmet edip gelmezdim......:roflol::roflol:daha moderen biseyler bul.............CADIARZUhadi bacimŞeniz

Sıcak çok sıcak sıcak dahada sıcak olacakkk bu gece...
Yaz gecelerine uygun bi msj :roflol:

hanımlar kendimiz yazsak hem daha orijinal şeyler çıkıyor hem de daha komik oluyor :)
şarkı sözü gönderkem çok klasik zaten..

ben senin gocan olaydim,bu mesaja hic zahmet edip gelmezdim......:roflol::roflol:daha moderen biseyler bul.............CADIARZUhadi bacimŞeniz

Benim kocaya çok bile beeeee :mymeka: ona fazla moderen birseyler yazarsam anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…