Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben dende bukadar bende yatayım iyi geceler kızlar durmak yok akşa devam........

hahhahay buna bayılıyorum işte ama ben bunu uygulamalı bir şekilde yapmayı düşünüyorum...
onu bir şekilde yanıma çağırıp kaş göz işaretiyle bir hareketimle hadi gidelim aşkım dedirtmezsem banada sevgi kelebeği demesinler....
evlenince çok fenalıklar yapıcam olur olmadık yerde çok zevkli olur o anki surat ifadesi herhalde kaydirigubbakcemile3

evlenince çok fenalıklar yapıcam olur olmadık yerde çok zevkli olur o anki surat ifadesi herhalde

ben de sevgi keLebeği ben deeee Şeniz

:)) kızlarr ben yokken ne yapmıssınız :))) okudum da gülmekten çatladım :) :)
kocişleriniz ewden kacıcak :) ya da hatlarını deısrecekler :) :) :)
yenı msj daha bnden : Daglardaki Ruzgarin Esintisi Nasil Insaniin Icinde Bir Heyecan Yaratiyor Ise Iste Bende Seninleyken O Heyecani Yasiyorum Bitanem... :) :) :)

aa kk nın ateşli bayanları uyudumu bugun ya kimseden tık yok...yada herkesin işi var :))

Kızlar akşamdan beri sizi okuyorum sonunda bende yazdım bakalım nolcak
mesajım: Gelirken marketen bal,muz,fındık,fıstık al ve+18 bir film ile geceye başamaya nedersin kocacım yazdım bakalım ne cevap yazıcak sabırsızlıkla bekliyorum :)

Bu mesajın gerçekleşmesi için;çocuklar varsa önceden bir günlüğüne anneanneye yada babaanneye yada bir yakınınıza bırakmanız gerekiyor.
Mesaj!Bir tanem akşam saat 20,00'de seni.......................Otel'de[/B] fırtınalı geçecek bir geceye bekliyorum.Bekletmeden çabucak gel.Öptümmm.............................

Bızım kocişe otel desem kıyasöet kopar ev yetmedımı at kosturmaya der

Ne oldu kızz reflekss sıuzın herufff den ses seda yuk herhallll adam sokamı gırdıo neeee

Ayy aman geldi eve suratı on karış hiç bişi demedi mesajımı aldın mı dedim aldım dedi ee dedim seni tanıyamıyorum dedi kavga ettim konuşmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…