Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl yani :1shok: yok anam yok bu erkeklere yaranılmıyorrr kötükedihüso Nasıl küser sana yaww şok şok şoktayım

nasıl komedisiniz kızlar yaa ölüyorum gülmekten ayol:roflol::roflol:

azarsin yakistirilmazsin
yok kapali kutu misali olursun biraz açil biraz tahrik edici ol derler bunlar ne biçim yaratiklar yaaaa

kızlar benımkı askerde ya :)) ben bır suru mesaj attım :)) ama ole bole burdakılere benzr deil :) daha ewlenmeyede var izine gelınce hiç aynı ortamda ıkımız tek kalmamalıyız :))) bana ne yazmıs kızlar cvba bakın :))
noldu sana askım iyice yoldan cıktın benı bastan cıkarma :)) bı gelsem varya ıkımızde c4 gibiyiz sırnaşık şey yazmıssss hehehehehehe :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Öyle işte kızlar yine ben konuşmaya çalışıyorum zorla konuşuyor benimle nerde hata yaptım ben

Öyle işte kızlar yine ben konuşmaya çalışıyorum zorla konuşuyor benimle nerde hata yaptım ben

aman bosver bacim,seni taniyamiyomus ya sende onu tanima bakiyim ne olacak,nankor bacim bunlar nankoooorkötükedihüso

hatan filan yok canım.. seni özledim bunu belli etmek yanlış mı dersin, gerçekten de yanlış mı? yoo ne münasebet, biricik kocişin nihayetinde..

yaa işte klasik sen benim çocuklarımın anasısın tripleri yapıyodur aslında onun da hoşuna gitmiştir bence

reflex; önceden az da olsa böyle şeyleri yazmamışsan böyle davranmamışsan şimdi böyle sık sık yazman adamın aklında soru işaretleri uyandırmış olabilir.
kafasında senaryolar kurmuştur....önceden böyle değildi neden şimdi böyle acaba ne oldu vs vs vs böyle düşünüyor olabilir.
Ama eşek herif nerden bilsin bütün çabanın ve msjların kendi için olduğunu.:mymeka:
monotonluktan kurtulmak için değişiklik yapmak için bunları yazdığını :mymeka:

bazen gerçekten de ne hödük oluyolar dimi yaa kötükedihüso

yaw birde ben yazayim
Askim yemegini isitmaya basladim
yemegi yedikten sonra tabagi sen y.....sin
biraz espiri olsun

Ayy aman geldi eve suratı on karış hiç bişi demedi mesajımı aldın mı dedim aldım dedi ee dedim seni tanıyamıyorum dedi kavga ettim konuşmuyorum

iletişiminizin iyi olduğu bir zaman da, sorun ona.. "mutlaka" bir açıklaması vardır.. hislerini,niyetini konuşun,anlayın, "seni tanıyamıyorum"un altında düşüncelerine zıt düşen bir "reflex" var demek ki.. onu öğrenin, ve tanıştırın kendinizi..

kavga edip, tartışıp yapmak istediğiniz mesaj yeniliğini eskitmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…